Readme.fi

KUTSU: One Pot - Harri Syrjäsen yhden kattilan suosikkireseptit -kirjan julkistamistilaisuuteen tiistaina 27.8. klo 14.00

Jaa

Tule nauttimaan tarjoilusta ja Harrin tarinoista – Hanna Sumari haastattelee Harria tilaisuudessa!

Kansi_high res.
Kansi_high res.

Televisiosta tutun huippukokki Harri Syrjäsen supersuositut one pot -reseptit nyt kirjana!

Kirja sisältää yli 80 reseptiä, jotka valmistuvat nopeasti - vain 20-30 minuutissa - ilman tiskivuorta. Instagramissa @harrisyrjanen reseptejä ja videoita on katsottu yli kuusi miljoonaa kertaa. Jokaisen reseptin ohesta löydät QR-koodin, jonka avulla pääset katsomaan videon kyseisen reseptin valmistuksesta.

Keittokirjan reseptiikassa korostuvat ruoanlaiton helppous ja rentous.

Näiden kekseliäiden ruokaohjeiden avulla ihan kaikki pääsevät kokemaan onnistumisia keittiössä. Tämä kotikeittiön suosikkiteos tarjoaa ohjeet makuhermoja kutkuttaviin hittiresepteihin, jotka ovat myös helposti sovellettavissa omien mieltymysten ja ruokarajoitusten puitteissa.

Syrjäsen monipuolisissa one poteissa maistuvat niin Italian herkut, Aasian maut kuin Unkarin savuinen paprika.

Kirja ilmestyy elokuussa 2024.

Kirjan kustantaja on Readme.fi

Aika: Tiistaina 27.8.2024, Klo 14.00.

Paikka: Viiskulman uusi Arnolds,  Fredrikinkatu 19, 00120 HELSINKI

Ilmoittaudu heti, mutta viimeistään 20.8.2024 jussi.kiilamo@readme.fi

Haastattelu- ja arvostelukappalepyynnöt: jussi.kiilamo@readme.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Readme.fi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 400

http://www.readme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Readme.fi

KUTSU: Tokio - Ruokamatka metropoliin - Keittokirjan julkistustilaisuus torstaina 13.11.2025, kello 17.30 ravintola Shinobissa. Tarjolla pientä purtavaa ja juomaa.10.11.2025 08:28:00 EET | Kutsu

Kirjan tekijät matkasivat kuukauden ajan Tokion ydinkeskustaa kiertävää Yamanote-ympyrärataa Akihabarasta Ebisuun huikeimpia ruokakokemuksia metsästäen. Metropolin parhaiden ravintoloiden ja katuruokakioskien inspiroimana syntyi värikäs ja upeasti kuvitettu keittokirja, joka antaa myös muhkeat eväät kaikille Tokion matkaa suunnitteleville.

Eeropekka Rislakin Kulinaariset aikakirjat - Vihollisen kanssa ei aterioida eikä ystävää syödä -kirja ilmestyy 21.10.2025!13.10.2025 11:02:57 EEST | Tiedote

Kulinaariset aikakirjat – Vihollisen kanssa ei aterioida eikä ystävää syödä on runsas kokoelma uusia kolumneja ja kiistakirjoituksia ruoasta, juomasta ja ruokapolitiikasta, mutta myös Rislakin 1980-luvulla perustamasta City-lehdestä lähtien ruokakulttuuriin keskittyvän Viisi Tähteä -verkkomedian teksteihin usealta vuosikymmeneltä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye