Kluuvikadulle saapuu makujen pop-up – Kämp esittelee uudenlaisen ravintolaelämyksen
Syyskuussa Hotel Kämp tuo esille täysin uudenlaisen ravintolakonseptin, joka rikkoo totuttuja rajoja. Notes by Kämp pop-up-ravintola antaa vieraille ennakkokurkistuksen siihen, miltä tulevaisuuden Kämp voi näyttää ja tuntua.

Hotel Kämpin uudistusprojekti etenee, kun perjantaina 6.9. Hotel Kämpin yhteyteen avautuu uusi pop-up-ravintola, Notes by Kämp, joka tuo tarjolle helposti lähestyttävää ruokaa uudessa, rennossa ilmapiirissä. Tämä väliaikainen ruokailuelämys toimii ensi kesään saakka Kluuvikadulla, hotellin pääsisäänkäynnin vieressä. Notes by Kämp tarjoaa kulinaristisia elämyksiä niin hotellivieraille kuin kaupunkilaisillekin, sillä Hotel Kämpin koko ravintola- ja baaritarjonta siirtyy remontin ajaksi uuteen pop-upiin.
Notes by Kämp – jotain vanhaa, jotain uutta
Ravintolan konsepti kietoo yhteen menneisyyden tarinat ja nykyhetken elämykset.
"Konseptin idea lähti halusta tarjota jotain todella erityistä ja erottuvaa hotellin perinteisestä tarjonnasta – paikka, jossa ruoka, cocktailit, musiikki ja tunnelma sulautuvat yhteen luoden vieraillemme aistien sinfonian. Tämä antaa meille myös mahdollisuuden kokeilla erilaisia teemoja sekä ruoka- ja juomalistoja, joita voimme mahdollisesti sisällyttää uudistuvaan hotellimme. Lisäksi se luo tilaisuuden kohdata monipuolinen asiakaskunta ja saada arvokasta palautetta uudistustyötä varten", Hotel Kämpin General Manager Tuomas Liewendahl kertoo.
Notes by Kämp -konsepti sai inspiraationsa säveltäjistä, jotka ovat luoneet mestariteoksiaan hotellissa, kirjailijoista, joiden tarinat ovat syntyneet lukuisista Kämpistä tehdyistä muistiinpanoista, sekä niistä, jotka ovat juhlistaneet siellä elämänsä merkittäviä hetkiä.
Moderni, joustava ja helposti lähestyttävä ravintola ja baari
Ravintolan ruokalista on valikoitu huolella ja jaettu viiteen rohkeaan makuprofiiliin: smoky, fresh, classic, spicy ja sweet. Leikkisät cocktailit ja jaettavat annokset täydentyvät moitteettomalla palvelulla. Jokainen makukategoria tarjoaa kulinaarisen seikkailun, joka ottaa huomioon erilaiset makumieltymykset ja -suosikit. Painopiste on kasvis- ja kala-annoksissa, tarjoten mielenkiintoisia vaihtoehtoja liharuoan sijaan.
Viikonloppuja siivittää livemusiikki, joka viimeistelee elämyksellisen ravintolakokemuksen. Livemusiikista vastaa Notes By Kämpin oma tyylikäs ja elegantti houseband The Notes Men, joka luo iltoihin ainutlaatuisen ja omaleimaisen tunnelman soittamalla tunnettuja hittikappaleita.
"Vaikka nykyinen keskittyminen on unohtumattoman pop-up-kokemuksen tarjoamisessa, toivomme löytävämme Notes by Kämpistä elementtejä, joita voimme käyttää uudistuneessa Hotel Kämpissä. Tällä hetkellä odotamme innolla, miten pop up -ravintola otetaan vastaan, ja miten konseptimme kehittyy. Uskomme keräävämme arvokasta palautetta tuleviin suunnitelmiin", Liewendahl jatkaa.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Tuomas LiewendahlHotel Kämp, General Manager
Puh:+358505626614tuomas.liewendahl@hotelkamp.comKuvat
Liitteet
Notes by Kämp tuo tyylikkään ja rennon ravintolan Kämpin yhteyteen, tarjoten listan, joka koostuu viidestä eri makuprofiilista, jotka tuovat maailman maut suoraan lautasellesi. Juoma- ja ruokalista koostuu viidestä eri makuprofiilsta; smoky, fresh, classic, spicy ja sweet. Kaikki annokset ja cocktailit ovat kuin huolella sävelletty sinfonia, jotka on valmistettu tarkkaan valituista raaka-aineista. Ravintolan jokainen ruoka ja juoma kertovat tarinan, ja jokainen vieras lisää omat nuottinsa Kämpin jatkuvasti kehittyvään sinfoniaan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Bucket Agency
Vallila ja Erika Vikman julkistavat yhteistyömalliston – rohkeutta, värejä ja oman äänen vahvistamista15.9.2025 10:00:14 EEST | Tiedote
Vallila ja artisti Erika Vikman yhdistävät voimansa ja lanseeraavat 15.10. yhteistyömalliston, jossa korostuvat rohkea itseilmaisu, värikkyys ja oman polun seuraaminen.
Tätä ei ole ennen nähty - Ristorante lanseeraa tiramisu-pizzan15.9.2025 08:00:00 EEST | Tiedote
Dr. Oetker Ristorante yllättää ja lanseeraa Pizza à la Tiramisu -pizzan. Jälkiruokapizza on todellinen hyvän mielen nautinto, joka sopii varsinkin herkuttelijoille.
Paradox Museum Helsinki saavutti 100 000 kävijän rajapyykin vain viidessä kuukaudessa – Eurooppalainen menestystarina26.8.2025 15:00:00 EEST | Tiedote
Helsingin keskustassa sijaitseva Paradox Museum on saavuttanut merkittävän virstanpylvään: museon 100 000:s kävijä astui sisään tiistaina 26. elokuuta – vain viisi kuukautta avajaisten jälkeen. Tämä tekee Helsingin toimipisteestä yhden Euroopan suosituimmista Paradox-museoista ja samalla ketjun nopeimmin kasvavista kohteista.
Käyttämätön elektroniikka muuttuu maksuvälineeksi Finlaysonin verkkokaupassa7.7.2025 11:12:25 EEST | Tiedote
Lähes jokaisessa EU:n kotitaloudessa on käyttämätöntä elektroniikkaa arviolta 3000 euron edestä. Vain noin 15 % kuluttajaelektroniikasta kierrätetään oikein useimpien laitteiden jäädessä pölyttymään ihmisten pöytälaatikoihin. Tähän on nyt löytynyt ratkaisu, kun käyttämättömästä elektroniikasta tulee maksuväline Finlaysonin verkkokaupassa helsinkiläisen, kansainvälisesti kasvavan Fixablyn kehittämän uuden maksutavan ja Postin kiertotalousratkaisun avulla. Vastaavaa järjestelmää ei ole vielä muualla käytössä, mutta tavoitteena on, että maksutapa otetaan tämän vuoden aikana käyttöön lukuisissa eri maissa.
Finlaysonin AW25-mallisto nostaa kysymyksen: Annetaanko kaikkien kukkien kukkia?24.6.2025 08:43:47 EEST | Tiedote
Uudet ja yllättävät kohtaamiset pitävät maailman liikkeessä. Kun uskallamme kurkistaa omien näkemystemme ulkopuolelle, kuunnella toisiamme ja kohdata erilaisuutta avoimin mielin, syntyy jotakin kauniimpaa ja vahvempaa.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme