Hesburgerin kebab rantautui Tallinnaan
Döner HeseKebab ja Gyros -ravintola avasi tänään ovensa Viron pääkaupunkiin Tallinnaan T1 kauppakeskukseen.

Hesburgerin kebab-tuotteita on myyty Suomessa jo 80-luvulta saakka. Ensimmäisen kerran pitakebabia myytiin Puutorin Hesburgerilla Turussa. Uusi Döner HeseKebab ja Gyros -ravintolakonsepti avattiin Suomessa Salon Kivihovissa toukokuussa 2023, Turun Hansa-korttelissa huhtikuussa 2024 ja Vantaan Martinlaaksossa syyskuussa 2024.
”Uusi kebabravintolan konsepti on otettu Suomessa erittäin hyvin vastaan. Tämä rohkaisi meitä tuomaan sen myös Viron markkinoille”, Hesburgerin kansainvälisten asioiden kehitys- ja markkinointijohtaja Ieva Salmela sanoo.
Döneriä ja Gyrosta
Döner HeseKebab ja Gyros -ravintolan valikoimasta löytyy naudanliha-, kana- ja kasvisannoksia. Ravintoloiden kebablihassa on 97 prosenttia naudanlihaa ja loput kolme prosenttia on mausteita. Nimensä mukaisesti Döner HeseKebab ja Gyros -ravintolan valikoimasta löytyy berliiniläistyylistä dönerkebabia ja Kreikan suosituinta pikaruokaa gyrosta. Autenttista gyrosta saa Suomesta vain harvasta paikasta.
”Hesburgerilla on vankka kokemus laajentumisesta Euroopassa, erityisesti Baltian maissa. Uskomme, että Döner HeseKebab ja Gyros -tuotteet tulevat maistumaan myös tallinnalaisille”, Ieva Salmela sanoo.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Petteri PohjonenViestintäpäällikkö
Puh:+358 (0)40 761 3201petteri.pohjonen@hesburger.fiKuvat

Tietoja julkaisijasta
Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger toimii yhdeksässä maassa: Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Saksassa, Ukrainassa, Bulgariassa, Puolassa ja Romaniassa. Hesburger työllistää Suomessa noin 6000 työntekijää ja ulkomailla 2700 työntekijää. Vuoden 2023 verollinen myynti Suomessa oli 286 miljoonaa euroa ja ulkomailla 172 miljoonaa euroa.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Hesburger
Hesburger asetti kovan tavoitteen – Nyt noin joka seitsemäs myyty tuote on kasvipohjainen1.9.2025 14:15:00 EEST | Tiedote
Hesburgerin tähtäimessä on, että vuoteen 2030 mennessä puolet myydyistä tuotteista olisi kasvipohjaisia. Tavoitteen saavuttaminen edellyttää kuitenkin loppukiriä, johon kannustimena toimii tuotteiden matalampi hinta.
Hesburgerilla ennätysvilkas kesärekrytointi – hakijoita yli kaksinkertainen määrä26.8.2025 09:45:30 EEST | Tiedote
Hesburgerin kesärekrytointi rikkoi tänä vuonna ennätyksiä sekä hakijoiden että uusien työntekijöiden määrässä. Lisäksi ketju sai tänä kesänä yli tuhat hakemusta koululaisten Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluun.
Keljon kauppakeskuksen uudistettu Hesburger avataan tänään – kattava remontti parantaa asiakaskokemusta9.7.2025 10:48:47 EEST | Tiedote
Jyväskylän Keljon kauppakeskuksessa sijaitseva Hesburger on avannut ovensa asiakkaille täysin uudistettuna tänään keskiviikkona 9. heinäkuuta 2025. Ravintola on saanut lähes 600 000 euroa maksaneessa remontissa uuden, aiempaa viihtyisämmän ilmeen, entistä suuremman lasten leikkipaikan ja neljä itsepalvelukassaa.
Hesburger luopuu Lastenateriasta1.7.2025 09:09:02 EEST | Tiedote
Hesburgerin Lastenaterian myynti lopetetaan keväästä 2026 alkaen. Päätöksen taustalla ovat ketjun vastuullisuustyö, muuttuneet kuluttajaodotukset ja uudet markkinointisuositukset.
Hesburger istuttaa metsää17.6.2025 08:55:46 EEST | Tiedote
Pikaruokaketju Hesburger istuttaa uutta metsää yhteistyössä Carboreal Oy:n kanssa. Pohjois-Savon Rautalammille on istutettu tänä vuonna yli 10 000 taimea, ja Pohjois-Pohjanmaan Reisjärven alueelle istutettiin yli 15 000 taimea vuonna 2023.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme