Lauantai Market – uusi tapahtuma ruoan rakastajille Vanhassa kauppahallissa
Mitä on suovas? Miltä maistuu syksyinen korvapuustitiramisu? Miten valmistetaan mehevä sorsa? Entä miten ryppylimetti liittyy kurpitsa-annokseen? Mm. tämä kaikki selviää Vanhan kauppahallin Lauantai Market -tapahtumassa 19.10. klo 10-18.

Lauantai Market on kaikille ruoan rakastajille tarkoitettu uusi tapahtuma, jossa tarjolla on huippukokkien vinkkejä, reseptejä, maistiaisia, tarjouksia, haastatteluja ja mielenkiintoisia keskusteluja.
Päivän aikana Vanhan kauppahallin kauppiaat pääsevät ääneen ja paljastavat parhaat tuotteensa ja vinkkinsä, kun kokki ja food designer Linnea Vihonen haastattelee hallilaisia. Kokki Henri Alén puolestaan valmistaa inspiroivia annoksia hallissa myytävistä raaka-aineista.
– Vanhassa kauppahallissa on upea tunnelma, laaja ruokatarjonta ja todella ammattitaitoisia kauppiaita, joiden osaamista ja valikoimaa on mahtavaa päästä nostamaan esiin uuden ruokatapahtuman kautta, kertoo tapahtuman järjestäjäkumppani Food Camp:in toimitusjohtaja Riikka Kannas.
Iltapäivän paneelikeskustelussa tunnetut herkkusuut, radiotoimittaja, juontaja Anni Ihamäki ja ruokatoimittaja Eero-Pekka Rislakki keskustelevat ruoasta, herkuttelusta, hedonismista ja kauppahalleista Food Camp:in Riikka Kannaksen johdolla.
– Helsinki tarvitsee lisää ruokatapahtumia – mahdollisuuksia kohdata, oppia uutta ja nauttia elämästä hyvän ruoan ja juoman äärellä. Toivomme, että voisimme viedä tätä Lauantai Market -konseptia jatkossa vaikkapa myös muihin kauppahalleihin ja toreille, toteaa Helsingin Kaupunkitilat Oy:n toimitusjohtaja Peggy Bauer.
Lauantai Market 19.10.2024 klo 10-18
Vanha Kauppahalli, Eteläranta
vanhakauppahalli.fi
Aikataulu
Klo 10, 12 ja 14.30
Kokki ja food designer Linnea Vihonen haastattelee toimijoita.
Kuule hallin kauppiaiden parhaat vinkit ja päivän edut.
Klo 10.30., 12.30 ja 15.00
Kokki Henri Alen valmistaa herkullisia annoksia hallin toimijoiden tarjonnasta!
Tervetuloa myös maistamaan.
Klo 13.45
Ruokarupattelut – Herkkusuiden paneelikeskustelu.
Tunnetut herkkusuut, Radiotoimittaja/juontaja Anni Ihamäki ja ruokatoimittaja Eero-Pekka Rislakki keskustelevat ruoasta, herkuttelusta, hedonismista ja kauppahalleista Food Camp Finlandin toimitusjohtaja Riikka Kannaksen johdolla.
Klo 14.15
Vartin viinivinkit
Viinin valitseminen, syksyn viinivinkit
Lisätiedot:
Helsingin Kaupunkitilat Oy, projektipäällikkö Sarita Kinnunen, sarita.kinnunen@kaupunkitilat.fi, 046 922 2244
Food Camp, toimitusjohtaja Riikka Kannas, riikka.kannas@foodcampfinland.fi, 040 354 6331
Avainsanat
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
Helsingin Kaupunkitilat Oy on Helsingin kaupungin kokonaan omistama yhtiö, jonka toimialana on vuokraamiensa tilojen ja alueiden kehittäminen. Yhtiön tehtävänä on kasvattaa Helsingin profiilia vetovoimaisemmaksi ja kilpailukykyisemmäksi kehittämällä mm. Helsingin kaupunki- ja ruokakulttuuria ja tori- ja kauppahallitoimintaa.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Helsingin Kaupunkitilat Oy
Nykytanssia ja saven muovaamista Harjun vanhalla ruumishuoneella loka-marraskuussa8.10.2025 08:30:00 EEST | Tiedote
Muodonmuutos on Harjun vanhan ruumishuoneen loka-marraskuun teema, kun tila muuntautuu Raekallio Corp. -tanssiryhmän harjoitus- ja esitystilaksi, sekä savityöpajaksi.
Harjun ruumishuoneen syyskuu tarjoaa harmoniaa, seremoniaillallisia ja alkoholittoman yökerhon1.9.2025 08:30:00 EEST | Tiedote
Harjun entisen ruumishuoneen kokeilukäyttö jatkuu syyskuussa VILLD pop upilla. VILLD avaa Harjuun holistisen hyvinvoinnin keskuksen, jossa kulttuuri, taide, ravinto ja yhteisöllisyys kietoutuvat yhteen.
Grillausta, viskejä ja lähiruokaa – Teurastamon loppukesän tapahtumat nostavat ruokakulttuurin parrasvaloihin20.8.2025 09:02:02 EEST | Tiedote
Teurastamo tarjoaa loppukesälle herkullisen kattauksen tapahtumia, joissa alue vahvistaa asemaansa Helsingin ruokakulttuurin sydämenä: hiiligrillin hehku, viskien aromit sekä sadonkorjuun tuoreet maut houkuttelevat kaupunkilaisia viihtymään ja nauttimaan yhdessäolosta.
Espan kesäillat ovat makujen ja musiikin juhlaa – Eteläesplanadi suljetaan liikenteeltä 14. ja 30.8.11.8.2025 09:14:54 EEST | Tiedote
Espan kesäillat valtaavat Eteläesplanadin elokuussa kahdesti – Taiteiden yönä torstaina 14.8. ja Venetsialaisten aikaan lauantaina 30.8.2025. Tapahtumapäivinä katu suljetaan autoliikenteeltä, ja tilalle rakentuu ainutlaatuinen ulkoilmaravintola ja esitystila.
Harju elää! Vanha ruumishuone täyttyy kaupunkikulttuurista elokuussa30.7.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Harjun ruumishuone, joka toimi pitkään myös nuorisotalona, herää henkiin vuosien tyhjillään olon jälkeen. Rakennuksen valtaa elokuun ajaksi kolmen yhdistyksen yhteinen Harju elää -projekti, joka avaa tilaan pop up -kahvilan ja kaupunkilaisten yhteisen kulttuuritilan. Toiminta käynnistää kokeilujen sarjan, jolla etsitään kulttuurihistoriallisesti merkittävälle rakennukselle uutta, elinvoimaista käyttötarkoitusta.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme