The Helsinki Distilling Company sekoitti valmiit cocktailit
The Helsinki Distilling Companyn laadukkaat tisleet löytyvät nyt myös valmiina juomasekoituksina, kun värikkäiden lonkeroiden rinnalle on luotu premium-tason coctailit. Helsinki Dry Vodka ja Helsinki Dry Gin yhdistyvät inkiväärin ja raparperin kanssa ravintolatason drinkeiksi, jotka 5,5-prosenttisina juomasekoituksina löytyvät laajasti vähittäiskaupasta.

Suomen kansainvälisesti palkituin käsityötislaamo The Helsinki Distilling Company tunnetaan korkealaatuisista käsityöläistisleistä, ja nyt niiden makumaailma on saatavilla myös helposti nautittavissa, valmiiksi sekoitetuissa cocktaileissa. Helsinki Cocktail Ginger Mule ja Helsinki Cocktail Rhubarb Spritz tuovat baaritason makuelämyksen tölkkiin – laadusta tinkimättä.
Käsityönä tehdyt maut nyt tyylikkäässä tölkissä
Helsinkiläistislaamon laatuviskeistä, gineistä ja vodkista tuttu tinkimätön käsityötaito näkyy ja maistuu myös uusissa valmisdrinkeissä. Kaksi uutuuscocktailia tuo kaupan hyllyille aidosta tislaamotuotteesta valmistetut kotimaiset vaihtoehdot tyylikkäissä, pitkissä alumiinitölkeissä.
”Suomalaiset ovat lonkerokansaa, ja me toimme niihin väriä jo 10 vuotta sitten. Juomahyllystä on kuitenkin puuttunut aito kotimainen baaritason drinkki – mutta ei enää. Viskin lisäksi meidät tunnetaan Helsinki Dry Ginistä ja Helsinki Dry Vodkasta, joten purkitimme niistä laadukkaat valmiit cocktailit”, kertoo The Helsinki Distilling Companyn Master Distiller ja toimitusjohtaja Mikko Mykkänen.
RTD-cocktailit kasvava trendi myös Suomessa
The Helsinki Distilling Company loi suositut premium-lonkeronsa kesällä 2015, ja nyt tislaamo suuntaa RTD (ready-to-drink) -cocktailmarkkinaan. Se on yksi nopeimmin kasvavista juomakategorioista maailmalla. Kuluttajat arvostavat helppoutta ja laatua, ja erityisesti premium- sekä matala-alkoholipitoiset vaihtoehdot ovat kasvattaneet suosiotaan. Alan ennusteiden* mukaan RTD-cocktailien kysyntä jatkaa vahvaa kasvua, sillä ne tarjoavat ravintolatason elämyksen helposti nautittavassa muodossa.
”Maailmalla klassikkococktaileja on tölkitetty jo pitkään, mutta lonkeroiden ulkopuolinen RTD-markkina on Suomessa vasta nyt heräämässä. Trendikkäät seltserit löysivät tiensä Suomen markkinoille vasta pari vuotta sitten, joten myös cocktailbuumin syntyyn voi suhtautua luottavaisesti. Meidän uudet cocktailimme ovatkin tässä kategoriassa etujoukoissa. Ne ovat tuoksultaan ja maultaan tyylipuhtaita ja viimeisteltyjä, mutta alkoholipitoisuudeltaan mietoja ja helposti nautittavia”, lisää Mykkänen ja jatkaa: ”Kotimarkkinan lisäksi olemme sekoittaneet cocktaileja ja mixereitä myös vientiin. Kaukoidässä suosittuun Whiskey Highball -kategoriaan meillä on esimerkiksi oma, ruisviskipitoinen Helsinki Cocktail Highball, jota ei Suomen vähittäiskaupassa vielä nähdä.”
Aitoja raaka-aineita, ravintolatason makua
Helsinki Cocktail Ginger Mule ja Helsinki Cocktail Rhubarb Spritz ovat tinkimättömän laadun ystäville suunnattuja juomia, jotka tarjoavat aidon cocktailin makuelämyksen. Helsinki Dry Vodka ja Helsinki Dry Gin ovat tislaamon kansainvälisesti palkittuja tuotteita, jotka yhdistyvät täydellisesti klassisiin makupareihin inkivääriin ja raparperiin.
Helsinki Cocktail Ginger Mule (5,5 %) – Klassinen ja suosittu Mule-drinkki, jossa yhdistyvät Helsinki Dry Vodka, Muteman-inkivääriolut ja raikas lime.
Helsinki Cocktail Rhubarb Spritz (5,5 %) – Trendikäs Gin Spritz, jossa kohtaavat Helsinki Dry Gin ja raikas raparperi.
Helsinki-cocktailit nautitaan jäähdytettynä sellaisenaan tai lasista jäiden kanssa. Juomat myydään 330 ml tyylikkäissä, pitkissä alumiinitölkeissä. Alkoholipitoisuus on 5,5 % ABV.
* https://www.futuremarketinsights.com/reports/rtd-cocktails-market
Ainesosat
Helsinki Cocktail Ginger Mule: vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, vodka, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromit, inkivääriuute, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti).
Ravintosisältö 100 ml:sta: Energia 289 kJ/ 69 kcal, hiilihydraatit 9,6 g (sokereita 9,6 g), rasva 0 g, proteiini 0 g ja suola 0 g.
Helsinki Cocktail Rhubarb Spritz: vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, tislattu gin, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kvassiauute, luontainen aromi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti).
Ravintosisältö 100 ml:sta: Energia 250 kJ/ 60 kcal, hiilihydraatit 7,3 g (sokereita 7,3 g), rasva 0 g, proteiini 0 g ja suola 0 g.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Samuel SorainenPR Boutique Wolfcom Oy
Puh:+358400579653samuel.sorainen@wolfcom.fiKuvat




Linkit
Tietoja julkaisijasta
Wolfcom PR Boutique, Helsinki, Finland
Tehtaankatu 40 B 21, 00150 Helsinki
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Wolfcom
Vuosi huipulla − cocktailbaari Kupoli juhlii merkkipäiväänsä16.9.2025 12:51:30 EEST | Tiedote
Vuosi sitten NH Collection Helsinki Grand Hansa -hotellin ikonisen tornin kupoliin avautunut Kupoli-cocktailbaari hurmasi hetkessä sekä helsinkiläiset että matkailijat. Klassisia cocktaileja ja pohjoista luontoa yhdistävä konsepti sekä historiallisen voimalan lanterniin rakennettu uniikki tila tarjoavat elämyksen, jonka kruunaavat 360 asteen panoraamanäkymät yli kaupungin kattojen. Kupoliin tullaan uteliaisuudesta, ja palataan yhä uudelleen tunnelman, palvelun ja taidokkaiden juomien vuoksi.
Helsinki Limo toi Mercedes-Maybachin tilausajoon8.9.2025 10:13:59 EEST | Tiedote
Premium-tason tilausajoihin erikoistunut Helsinki Limo vahvisti kalustoaan poikkeuksellisella tulokkaalla: Mercedes-Maybach S 580 on Suomen ensimmäinen ja ainoa tilausajossa toimiva uusi Maybach. Uuden auton myötä Helsinki Limo esittelee First Class -tason kutsuliikennepalvelun.
Kutsu medialle: uusi Wine & Tapas Helsinki keskustan sydämeen4.9.2025 12:28:07 EEST | Kutsu
Tervetuloa tutustumaan Helsingin ydinkeskustan uutuusravintolaan, Wine & Tapas Helsinkiin, ja sen illalliskonseptiin. Ravintola tarjoaa mutkattoman, kohtuuhintaisen ja laadukkaan tavan nauttia tapaksista ja viinistä Narinkkatorin laidalla. Mediatilaisuus tiistaina 16. syyskuuta kello 15.00-16.30, Narinkkatori, Annanaukio 1.
Maista Baskimaan maut – pintxot valtaavat NH Collection Helsinki Grand Hansan28.7.2025 09:30:00 EEST | Tiedote
Espanjan pohjoisosassa sijaitsevan Baskimaan vivahteikas ja kiinnostava ruokakulttuuri on kuuluisa etenkin pintxoistaan. Pintxot, hammastikun nokkaan pistetyt pienet suupalat sekoitetaan toisinaan tapaksiin, mutta on sekä kulttuurillisesti että käytännössä eri asioita. Jos pintxot ja muut baskimaan herkut eivät ole vielä tuttuja, niitä pääsee nyt maistamaan NH Collection Helsinki Grand Hansa hotellin Hansa Café -ravintolassa Baskimaan ruokaviikoilla, jonka järjestää yhteistyössä hotellin kanssa Espanjan ja Bilbaon matkailutoimistot.
Viron kesä tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ja tapahtumia jokaiseen makuun2.7.2025 10:38:30 EEST | Tiedote
Suomalaisten suosituimman matkakohteen Viron alkanut kesä on täynnä elämyksiä: taidetta, suloisia maatilan eläimiä, keskiajan tunnelmaa, merenkulun juhlia, urheilua, herkullisia ruokafestivaaleja sekä musiikkia laidasta laitaan – kansantanssista hevimetalliin ja elektroniseen musiikkiin.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme