The Helsinki Distilling Company sekoitti valmiit cocktailit
The Helsinki Distilling Companyn laadukkaat tisleet löytyvät nyt myös valmiina juomasekoituksina, kun värikkäiden lonkeroiden rinnalle on luotu premium-tason coctailit. Helsinki Dry Vodka ja Helsinki Dry Gin yhdistyvät inkiväärin ja raparperin kanssa ravintolatason drinkeiksi, jotka 5,5-prosenttisina juomasekoituksina löytyvät laajasti vähittäiskaupasta.

Suomen kansainvälisesti palkituin käsityötislaamo The Helsinki Distilling Company tunnetaan korkealaatuisista käsityöläistisleistä, ja nyt niiden makumaailma on saatavilla myös helposti nautittavissa, valmiiksi sekoitetuissa cocktaileissa. Helsinki Cocktail Ginger Mule ja Helsinki Cocktail Rhubarb Spritz tuovat baaritason makuelämyksen tölkkiin – laadusta tinkimättä.
Käsityönä tehdyt maut nyt tyylikkäässä tölkissä
Helsinkiläistislaamon laatuviskeistä, gineistä ja vodkista tuttu tinkimätön käsityötaito näkyy ja maistuu myös uusissa valmisdrinkeissä. Kaksi uutuuscocktailia tuo kaupan hyllyille aidosta tislaamotuotteesta valmistetut kotimaiset vaihtoehdot tyylikkäissä, pitkissä alumiinitölkeissä.
”Suomalaiset ovat lonkerokansaa, ja me toimme niihin väriä jo 10 vuotta sitten. Juomahyllystä on kuitenkin puuttunut aito kotimainen baaritason drinkki – mutta ei enää. Viskin lisäksi meidät tunnetaan Helsinki Dry Ginistä ja Helsinki Dry Vodkasta, joten purkitimme niistä laadukkaat valmiit cocktailit”, kertoo The Helsinki Distilling Companyn Master Distiller ja toimitusjohtaja Mikko Mykkänen.
RTD-cocktailit kasvava trendi myös Suomessa
The Helsinki Distilling Company loi suositut premium-lonkeronsa kesällä 2015, ja nyt tislaamo suuntaa RTD (ready-to-drink) -cocktailmarkkinaan. Se on yksi nopeimmin kasvavista juomakategorioista maailmalla. Kuluttajat arvostavat helppoutta ja laatua, ja erityisesti premium- sekä matala-alkoholipitoiset vaihtoehdot ovat kasvattaneet suosiotaan. Alan ennusteiden* mukaan RTD-cocktailien kysyntä jatkaa vahvaa kasvua, sillä ne tarjoavat ravintolatason elämyksen helposti nautittavassa muodossa.
”Maailmalla klassikkococktaileja on tölkitetty jo pitkään, mutta lonkeroiden ulkopuolinen RTD-markkina on Suomessa vasta nyt heräämässä. Trendikkäät seltserit löysivät tiensä Suomen markkinoille vasta pari vuotta sitten, joten myös cocktailbuumin syntyyn voi suhtautua luottavaisesti. Meidän uudet cocktailimme ovatkin tässä kategoriassa etujoukoissa. Ne ovat tuoksultaan ja maultaan tyylipuhtaita ja viimeisteltyjä, mutta alkoholipitoisuudeltaan mietoja ja helposti nautittavia”, lisää Mykkänen ja jatkaa: ”Kotimarkkinan lisäksi olemme sekoittaneet cocktaileja ja mixereitä myös vientiin. Kaukoidässä suosittuun Whiskey Highball -kategoriaan meillä on esimerkiksi oma, ruisviskipitoinen Helsinki Cocktail Highball, jota ei Suomen vähittäiskaupassa vielä nähdä.”
Aitoja raaka-aineita, ravintolatason makua
Helsinki Cocktail Ginger Mule ja Helsinki Cocktail Rhubarb Spritz ovat tinkimättömän laadun ystäville suunnattuja juomia, jotka tarjoavat aidon cocktailin makuelämyksen. Helsinki Dry Vodka ja Helsinki Dry Gin ovat tislaamon kansainvälisesti palkittuja tuotteita, jotka yhdistyvät täydellisesti klassisiin makupareihin inkivääriin ja raparperiin.
Helsinki Cocktail Ginger Mule (5,5 %) – Klassinen ja suosittu Mule-drinkki, jossa yhdistyvät Helsinki Dry Vodka, Muteman-inkivääriolut ja raikas lime.
Helsinki Cocktail Rhubarb Spritz (5,5 %) – Trendikäs Gin Spritz, jossa kohtaavat Helsinki Dry Gin ja raikas raparperi.
Helsinki-cocktailit nautitaan jäähdytettynä sellaisenaan tai lasista jäiden kanssa. Juomat myydään 330 ml tyylikkäissä, pitkissä alumiinitölkeissä. Alkoholipitoisuus on 5,5 % ABV.
* https://www.futuremarketinsights.com/reports/rtd-cocktails-market
Ainesosat
Helsinki Cocktail Ginger Mule: vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, vodka, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromit, inkivääriuute, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti).
Ravintosisältö 100 ml:sta: Energia 289 kJ/ 69 kcal, hiilihydraatit 9,6 g (sokereita 9,6 g), rasva 0 g, proteiini 0 g ja suola 0 g.
Helsinki Cocktail Rhubarb Spritz: vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, tislattu gin, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kvassiauute, luontainen aromi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti).
Ravintosisältö 100 ml:sta: Energia 250 kJ/ 60 kcal, hiilihydraatit 7,3 g (sokereita 7,3 g), rasva 0 g, proteiini 0 g ja suola 0 g.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Samuel SorainenPR Boutique Wolfcom Oy
Puh:+358400579653samuel.sorainen@wolfcom.fiKuvat




Linkit
Tietoja julkaisijasta
Wolfcom PR Boutique, Helsinki, Finland
Tehtaankatu 40 B 21, 00150 Helsinki
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Wolfcom
Viron Michelin-oppaaseen kahdeksan uutta ravintolaa19.6.2025 11:49:09 EEST | Tiedote
Michelin Guide on julkaissut Viron vuoden 2025 ravintolasuositukset. Neljänteen Estonia-oppaaseen on valittu yhteensä 43 ravintolaa eri puolilta maata. Mukana on kaksi tähtiravintolaa, seitsemän Bib Gourmand -tunnustuksen saanutta sekä kolme kestävän gastronomian edistämisestä palkittua Green Star -ravintolaa.
Myös Viro juhlistaa saunan päivää 14.6.12.6.2025 11:01:28 EEST | Tiedote
Suomalaista saunaa on juhlistettu kesäkuun toisena lauantaina jo vuosikymmenten ajan. Perinteisen löylysaunan suosio on kasvussa myös kansainvälisesti, mutta Suomen rinnalla aito saunaperinne on säilynyt keskeisenä osana ihmisten arkea ja elämää myös Virossa. Saunan päivän odotetaan vakiintuvan myös etelänaapurissa osaksi joukkoa juhlapäivistä, joilla kunnioitetaan kansallista kulttuuriperintöä.
Suomen paras hampurilaisravintola on Grill Room Hankasalmi – jo toistamiseen!10.6.2025 10:00:44 EEST | Tiedote
Burger Lovers -yhteisön ja McCainin järjestämässä äänestyksessä valittiin vuoden 2025 Suomen parhaaksi hampurilaisravintolaksi Hankasalmen Niemisjärvellä sijaitseva Grill Room. Grill Room sai yli kymmenen prosenttia kaikista avoimessa yleisöäänestyksessä annetuista 20 581 äänestä. Toiseksi sijoittui viime vuoden kolmonen Bursalad Hyvinkäältä ja kolmanneksi äänestettiin toissavuoden ykkönen The Van Kotkasta.
Suomen paras hampurilaisravintola -äänestys alkoi2.6.2025 12:35:55 EEST | Tiedote
Burger Lovers Finland -ruokayhteisö ja McCain etsivät Suomen parasta hampurilaisravintolaa. Yleisöäänestyksen pohjaksi on listattu yli kolmesataa laadukkaita burgereita tarjoavaa ravintolaa ympäri Suomen. Yleisöäänestys alkoi tänään maanantaina 2. kesäkuuta osoitteessa burgerlovers.fi. Äänestysaikaa on sunnuntain loppuun 8.6. saakka. Suomen paras hampurilaisravintola 2025 julkistetaan Burger Lovers -festivaalin aattona 10.6.
Pala Espanjaa keskellä Helsinkiä2.6.2025 10:40:56 EEST | Tiedote
Espanjalainen tapaskulttuuri elää vahvasti hetkessä – kyse on yksinkertaisista, maukkaista suupaloista, rennosta yhdessäolosta ja jakamisen ilosta. Näitä elementtejä juhlistetaan myös Helsingissä, kun kansainvälistä tapaspäivää vietetään NH Collection Helsinki Grand Hansa -hotellin katuterassilla 6.–7. kesäkuuta.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme