Pääsiäisen juhlapöytään aitoja makuja kotimaisista raaka-aineista
Pakastealtaasta löytyvät Apetit gratiinit ja kermaperunat sopivat pääsiäisen juhlapöytään herkulliseksi lisukkeeksi. Gratiinien ja kermaperunoiden valmistus on helppoa ja vaivatonta jättäen juhlakokin kädet vapaaksi muihin järjestelyihin. Tuotteet sisältävät runsaasti kotimaisia raaka-aineita.

Juhlapöydän luottolisuke – Apetit Kotimainen Valkosipulikermaperunat
Juhlapöydän upea lisuke Apetit Kotimainen Valkosipulikermaperunat valmistuvat helposti pakastealtaasta. Tämä herkku maistuu juhlavien pääruokien kuten lammaspaistin tai kalan kera, mutta sopii yhtä hyvin myös arjen pelastajaksi. Perunat voi viimeistellä esimerkiksi chilirouheella ja tuoreella timjamilla.
”Gratiinit ja kermaperunat sisältävät runsaasti kotimaisia raaka-aineita, jotka antavat aidon maun ruoille, apulaistuotepäällikkö Annukka Vasara kertoo.
Valkosipulikermaperunoiden raaka-aineena on käytetty suomalaista, Apetitin sopimusviljelijöiden viljelemää perunaa sekä kotimaisia maitotuotteita. Apetit Kotimaisten Valkosipulikermaperunoiden kotimaisuusaste on 95 %.
”Tsatsikista saa mainion kastikkeen pääsiäisen herkkupöytään. Siihen saa vaihtelua valmistalla sen kurkun sijaan pakastealtaan kotimaisista herneistä. Hernetsatsikia maustavat sitruuna ja tuore minttu. Täydellinen kastike pääsiäisaterialle”, Vasara vinkkaa.
Apetit Kotimainen Valkosipulikermaperunat, kuten muutkin Apetitin kermaperunat sekä gratiinit ovat laktoosittomia ja uunivalmiita lisukkeita tai pääruokia.
Mitä tarkoittaa Apetitin kotimaisuuslupaus?
Apetit Kotimainen-merkki takaa, että vihannespakasteissa kaikki kasvikset ovat aina 100-prosenttisesti kotimaisia ja muissa tuotteissa raaka-aineet Hyvää Suomesta -merkin sääntöjen mukaisia. Tunnistat Apetitin Kotimaisuuslupauksen Kotimainen-tunnuksesta.
Apetit gratiinit ja kermaperunat:
- Apetit Bataatti-kermaperunat 700 g
- Apetit Bataatti-juuresgratiini 700 g
- Apetit Kotimainen Juustokermaperunat 700 g
- Apetit Kotimainen Valkosipulikermaperunat 700 g
- Apetit Kotimainen Aura®-juustoperunat 700 g
- Apetit Kotimainen Kermaperunat 700 g
- Apetit Kasvisgratiini 700 g
- Apetit Kotimainen Punajuurigratiini 700 g
- Apetit Kukkakaali-parsakaaligratiini 700 g

Yhteyshenkilöt
Miika KemiläViestintä- ja vastuullisuusjohtajaApetit Oyj
Puh:+358104024044miika.kemila@apetit.fiApetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja ja jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä sekä rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: apetit.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Apetit Oyj
Pakasteesta grillin täydeltä juhannusherkkuja17.6.2025 13:00:00 EEST | Tiedote
Viimeistään juhannuksena käynnistyvän grillikauden kuumimmat herkut löytyvät pakasteesta. Uuni- ja grillikasviksilla kesäkokkailu on vaivatonta ja maukasta. Grillikasvikset valmistuvat helposti grillausalustalla, parilalla tai muurikalla ja maistuvat hyvin grillin muiden antimien kanssa. Burgereiden pääroolissa puolestaan ovat Apetit Kasvisjauhis Crispy Chick -pihvit.
Ellan matkassa Los Angelesiin - Apetit ja Ella Junnila jatkavat yhteistyötään vuoden 2028 olympialaisiin17.6.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Apetit ja korkeushyppääjä Ella Junnila ovat sopineet Los Angelesin vuoden 2028 kesäolympialaisiin asti ulottuvasta yhteistyöstä. Apetitin ja Junnilan yhteistyö käynnistyi vuonna 2021.
Sipuli mukaan Apetitin sopimusviljelyyn - pakasteherneen viljelyala ennätyssuuri8.5.2025 10:30:00 EEST | Tiedote
Apetit viljelyttää alkaneella satokaudella ensimmäistä kertaa sopimusviljelykasvina kotimaista sipulia. Sipuli on merkittävässä roolissa useassa pakastealtaan suosikkituotteessa. Kevään kylvöt käynnistyivät huhtikuun lopussa pinaatilla. Pakastehernettä viljellään ennätyssuurella pinta-alalla.
Näin valmistat herkulliset munkkirinkilät – lue apetitlaisten vinkit uppopaistoon24.4.2025 10:30:00 EEST | Tiedote
Vapun ehdottomiin herkkuihin kuuluvat munkkirinkilät. Apetitilaiset kertovat, kuinka täydelliset vappumunkit syntyvät turvallisesti. Myös tutut tippaleivät valmistuvat kotikeittiössä vaikka vegaanisena ja saavat raikkaaksi kaverikseen passionhedelmädipin. Miedon ja tasapainoisen makunsa ansiosta rypsi- ja rapsiöljy sopii loistavasti ruonlaittoon, leivontaan ja uppopaistamiseen.
Apetit Oyj:n tammi-maaliskuun 2025 liiketoimintakatsauksen julkistaminen22.4.2025 08:00:00 EEST | Tiedote
Apetit Oyj:n liiketoimintakatsaus tammi-maaliskuulta 2025 julkaistaan perjantaina 25.4.2025 klo 8.30. Liiketoimintakatsaukseen liittyen ei järjestetä erillistä tiedotustilaisuutta. Apetit Oyj
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme