Tätä ei ole ennen nähty - Ristorante lanseeraa tiramisu-pizzan
Dr. Oetker Ristorante yllättää ja lanseeraa Pizza à la Tiramisu -pizzan. Jälkiruokapizza on todellinen hyvän mielen nautinto, joka sopii varsinkin herkuttelijoille.

Syyskuun puolivälistä pizzan ystäviä hemmotellaan makealla yllätyksellä: Ristorante Pizza à la Tiramisu. Rajoitetun ajan saatavilla oleva juhlapizza tuo italialaisen jälkiruokaklassikon pizzanmuodossa suomalaisten kahvipöytiin.
Ensivilkaisulla erikoinen, mutta ensipuraisulla vakuuttava: ohut ja rapea pizzapohja yhdistyy hienostuneeseen kahvikerman ja mascarponen makuun. Pienet Amarettini-keksipalaset ja ripaus kaakaojauhetta kruunaavat elämyksen. Tuloksena on todellinen nautinto kaikille, jotka rakastavat uusia makuelämyksiä ja italialaisia klassikoita.
"Ristorante on aina haastanut makunystyröitä rohkeilla ja yllättävillä makuyhdistelmillä. Esimerkiksi 90-luvulla valikoimassa oli Ristorante Pasta -pizza, jonka päällä oli pastaa. Bianca Prosciutto Patata -pizzassa oli perunalastuja, ja Würstel e Patatine yhdisti pizzan ja nakinviipaleet. Ristorante-fanit ympäri maailmaa innostuivat erityisesti pari vuotta sitten lanseeratusta kalapuikkopizzasta. Tiramisu-pizza on jatkumoa tälle innovatiiviselle kokeilulinjalle, ja tällä kertaa hellimme etenkin jälkiruoan ystäviä", kertoo Katariina Iivonen, Dr. Oetker Suomen markkinoinnista.
Pakastepizzan tarina Suomessa
Pakastepizzojen tarina Suomessa alkoi 1990-luvulla, jolloin suomalaiset löysivät nopean ja herkullisen vaihtoehdon arjen ruokapöytään. Vuosien varrella pizzasta on tullut todellinen kansansuosikki: suomalaiset ostavat vuosittain yli 40 miljoonaa pakastepizzaa.
Dr. Oetker Ristorante on ollut mukana alusta asti. Ensimmäisten pizzauutuuksien joukossa oli Ristoranten mozzarellapizza, josta tuli nopeasti koko maan myydyin pakastepizza. Asema, jonka se pitää hallussaan edelleen. Myös erityisruokavalioita on huomioitu valikoimassa. Vuodesta 2021 on saatavilla täysin vegaaniset pizzat. Gluteenittomia Ristorante-pizzoja on ollut kaupoissa jo vuodesta 2016.
Nyt, neljä vuosikymmentä perustamisensa jälkeen, brändi palaa juurilleen yllättämällä suomalaiset jälleen rohkealla uutuudella. Uskallatko maistaa?
Kuten kaikki brändin pizzat, myös Pizza à la Tiramisu valmistuu helposti ja nopeasti: paista esilämmitetyn uunin alatasolla 11–13 minuutin ajan, ja juhlahetki on valmis.
Suositushinta: 3,49 euroa.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Katariina IivonenDr. Oetker Suomi Oy, markkinointi
Puh:+358 (0)50 377 8434katariina.iivonen@oetker.comKuvat
Liitteet
Dr. Oetker
Dr. Oetker aloitti Suomessa vuonna 1997, jolloin lanseerattiin valtakunnan suosituimmaksi pizzaksi noussut Dr. Oetker Ristorante -pakastepizzasarja. Dr. Oetkerin yli sadan tuotteen tuotevalikoimaan Suomessa kuuluvat tällä hetkellä pakastepizzat, vanukkaat, leivontatuotteet ja myslit. www.oetker.fi
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Bucket Agency
Oonin lahjavinkit kodin pizzakokeille konkarista keltanokkaan30.10.2025 15:41:14 EET | Tiedote
Taas on se aika vuodesta, kun joululahjastressi voi tulla ajankohtaiseksi. Moni kamppailee lahjavalintojen kanssa erityisesti niille läheisille, joilla tuntuu olevan jo kaikkea. Suomalaislähtöisen pizzauunivalmistajan Oonin valikoimasta löytyy täydelliset lahjavalinnat kaikentasoisille kotikokeille. Vanhemmat, puolisot, ja muut uusinta teknologiaa ja hyvää ruokaa arvostavat kotikokit konkarista noviisiin saavat tänä vuonna mieleisensä lahjan Oonin tuotteista. Alta löytyy lista Oonin kuratoimista lahjatärpeistä vuodelle 2025 sekä resepti jouluiseen Margherita-pizzatähteen.
Työelämä menettää työvuosia – RFSU haastaa työpaikat tunnistamaan vaihdevuodet17.10.2025 10:30:00 EEST | Tiedote
Kansainvälisen vaihdevuosipäivän (18.10.) kunniaksi RFSU lanseeraa "Vaihdevuosimyönteinen toimija” -diplomin, joka kannustaa suomalaisia työpaikkoja huomioimaan vaihdevuodet osana työhyvinvointia. Ensimmäisinä keskusteluun mukaan lähtevät Martela ja Finlayson.
Martela 80 vuotta – Tarvitseeko tulevaisuuden työ enää toimistoa9.10.2025 08:00:00 EEST | Tiedote
Julkaisuvapaa 9.10.2025 klo 08:00
Ooni lanseeraa Volt 2 -sähköpizzauunin, joka tuo maailmanluokan paistoasteet, monipuolisen ruoanlaiton, ja Pizza Intelligence™ -systeemin keittiöihin ympäri maailmaa18.9.2025 13:19:40 EEST | Tiedote
Kotipizzauunien markkinajohtaja ja pioneeri Ooni lanseeraa huippumodernin Volt 2 -sähköpizzauunin, ja sen patenttia odottava järjestelmän, joka tarjoaa optimoituja esiasetuksia monipuoliselle pizzanpaistolle.
Vallila ja Erika Vikman julkistavat yhteistyömalliston – rohkeutta, värejä ja oman äänen vahvistamista15.9.2025 10:00:14 EEST | Tiedote
Vallila ja artisti Erika Vikman yhdistävät voimansa ja lanseeraavat 15.10. yhteistyömalliston, jossa korostuvat rohkea itseilmaisu, värikkyys ja oman polun seuraaminen.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme

