Wolfcom

Helsingin paras hotelliaamiainen laajentuu herkulliseksi viikonloppubrunssiksi

Jaa

NH Collection Helsinki Grand Hansan runsas ja kiitelty aamiainen kasvaa viikonloppuisin moderniksi brunssiksi, jossa korostuvat kotimaiset kauden raaka-aineet ja alusta asti käsityönä valmistetut annokset. Aivan Helsingin ytimessä sijaitsevan korkeatasoisen hotellin ravintola, Hansa Café Bar & Brasserie, tarjoaa täydellisen paikan kokoontua ystävien ja perheen kanssa nauttimaan viikonlopun rennosta ja kiireettömästä ruokaelämyksestä.   

Trendikäs ja ajankohtainen brunssi ei ole vain myöhäinen aamiainen, vaan huolella toteutettu ruokailukokemus. Hansa Caféssa lauantaisin ja sunnuntaisin tarjoiltava brunssi rakentuu hotellin runsaan ja ammattitaidolla rakennetun aamiaisen ympärille ja täydentyy keittiön herkullisilla brunssiannoksilla. Tunnelman voi viimeistellä lasillisella kuohuvaa ja antaa viikonlopun alkaa tyylillä.   

”Olemme säilyttäneet viikonloppubrunssissa aamiaisemme kiitellyt osat: omasta juuresta alusta asti leivotut leivät, itse valmistetut hillot ja granolat, keittiössämme savustettu lohi sekä suomalaisista marjoista kylmäpuristetut mehut. Niiden lisäksi brussi sisältää lämpimän, pöytiin tarjoiltavan pääruoka-annoksen, jotta vieraamme voivat keskittyä olennaiseen eli nauttimaan seurasta ja viikonlopun vapaasta aamupäivästä”, sanoo Executive Chef Filip Forsberg.  

Brunssissa näkyy vahvasti kausi- ja moderni vastuullisuusajattelu. Raaka-aineet tulevat mahdollisimman läheltä ja tutuilta tuottajilta. Leikkeleet palvataan Korialla, jogurtit tulevat Helsingin Meijeristä ja muikut on kalastettu Pielisestä. Myös marjat ja viljat ovat suomalaisia.  

Parhaista raaka-aineista rakkaudella valmistettu  

Buffetista löytyvät monipuolinen leipävalikoima, leikkeleet ja juustot, lämpimiä aamiaisherkkuja, ruokaisia salaatteja, puuroa sekä granolaa, jogurttien ja hedelmien kera. Runsaan jälkiruokapöydän kruunaavat oman patisserien loihtimia leivonnaiset.  

Lämpimäksi brunssiannokseksi voi valita blinejä lohella ja uppomunalla, aasialaistyylisen Sticky Boom Boom -kanan tai grillattua hapanjuurileipää avokaadolla ja paahdetulla kukkakaalilla.  

Hansa Café Bar & Brasserien brunssi on tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11.30–15.00. Brunssin hinta on 42 euroa ja 47 euroa lasillisella kuohuviiniä ja 52 euroa lasillisella samppanjaa.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

NH Collection Helsinki Grand Hansan runsas ja kiitelty aamiainen kasvaa viikonloppuisin moderniksi brunssiksi, jossa korostuvat kotimaiset kauden raaka-aineet ja alusta asti käsityönä valmistetut annokset.
NH Collection Helsinki Grand Hansan runsas ja kiitelty aamiainen kasvaa viikonloppuisin moderniksi brunssiksi, jossa korostuvat kotimaiset kauden raaka-aineet ja alusta asti käsityönä valmistetut annokset.
NH Collection Helsinki Grand Hansa
Lataa
NH Collection Helsinki Grand Hansan runsas ja kiitelty aamiainen kasvaa viikonloppuisin moderniksi brunssiksi, jossa korostuvat kotimaiset kauden raaka-aineet ja alusta asti käsityönä valmistetut annokset.
NH Collection Helsinki Grand Hansan runsas ja kiitelty aamiainen kasvaa viikonloppuisin moderniksi brunssiksi, jossa korostuvat kotimaiset kauden raaka-aineet ja alusta asti käsityönä valmistetut annokset.
NH Collection Helsinki Grand Hansa
Lataa

Liitteet

Linkit

Wolfcom PR Boutique

Korkeavuorenkatu 1 B 11, 00140 Helsinki, Finland

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wolfcom

Suomalaisten tähtikokkien ravintolavinkit Tallinnaan9.10.2025 13:35:38 EEST | Tiedote

Viro on suomalaisten suosituin ulkomainen ruokamatkailukohde, eikä ihme, sillä maan ravintolatarjonta on kokoonsa nähden ainutlaatuisen rikas. Viron ravintolakulttuuri kehittyy jatkuvasti ja maassa on jo Suomeakin enemmän Michelin-oppaasta löytyviä suosituksia. Helpottaaksemme suomalaismatkailijoiden ravintolavalintoja, kysyimme Virossa asuvilta ravintola-alan ammattilaisilta suosituksia ja vinkkejä syksyiselle makumatkalle Tallinnaan. Omat ravintolavinkkinsä antoivat keittiömestarit Kim Mikkola, Kim Päivästö, Karoliina Jaakkola ja Tõnis Siigur sekä ravintolapäällikkö Ella Korpi.

Helsinki Citycopter kasvaa: toinen liikesuihkukone ja Aerocom Aviation24.9.2025 09:15:17 EEST | Tiedote

Viisi vuotta täyttänyt yksityisomisteinen suomalainen lentoyhtiö Helsinki Citycopter kasvaa. Yhtiö ottaa käyttöön toisen liikesuihkukoneen sekä virallisen yhtiönimensä Aerocom Aviation Oy. Lentokaluston lisäyksellä vastataan yksityis- ja tilauslentojen kysynnän kasvuun sekä tarjotaan yritys- ja yksityisasiakkaille entistä joustavammat palvelut. Korkealaatuisiin yksityislentoihin erikoistunut yhtiö vahvistaa samalla Suomen houkuttelevuutta helposti saavutettavana matkailukohteena. Helsinki Citycopter -brändi jatkaa normaalisti helikopterien tilauslentoihin erikoistuen.

Usva by Terhen Spa juhlii ensimmäistä vuottaan – hyvinvointia ja saunaperinteitä Helsingin ytimessä18.9.2025 13:08:34 EEST | Tiedote

Vuosi sitten avautuneen NH Collection Helsinki Grand Hansa -hotellin hyvinvointikeskus Usva by Terhen Spa ammentaa inspiraationsa suomalaisesta sauna- ja hoitoperinteestä. Kyseessä ei ole tavallinen hotellin saunaosasto tai day spa, vaan elämyksellinen kokonaisuus, joka kutsuu syventymään kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin maailmaan. Saunan ja hoitolan lisäksi se käsittää myös täysin varustellun, 300 neliömetrin kuntosalin venyttelyalueineen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye