BURGER KING® Suomi palaa Helsingin päärautatieasemalle – tulossa myös useita muita uusia avauksia ympäri Suomen
Grilli käy kuumana, kun BURGER KING® Suomi avaa vuoden loppuun mennessä 5 uutta ravintolaa eri puolille Suomea.

Ensimmäisenä avataan Helsingin päärautatieaseman ravintola torstaina 13.11. Ravintola sijaitsee päärautatieaseman Kioskihallissa.
Loppuvuodesta liekillä grillatuista hampurilaisista päästään nauttimaan myös Vantaan Tammistossa, Lahden Karistossa sekä Paimiossa ja Janakkalassa. Lisäksi kevään 2026 aikana avataan vielä 4 uutta ravintolaa ympäri Suomen.
Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju. Uusien avausten myötä Suomessa on vuoden loppuun mennessä 72 BURGER KING® ravintolaa ja uudet ravintolat tuovat liekillä grillatut herkulliset hampurilaiset lähemmäksi yhä useampaa suomalaista.
”Olemme iloisia, kun pääsemme avaamaan jälleen uusia BURGER KING® ravintoloita ja tuomaan liekillä grillatut, asiakkaidemme makuun valmistetut hampurilaiset yhä laajemmalle joukolle suomalaisia”, kertoo Burger Kingin Suomen liiketoimintajohtaja Siru Kalpio.
Uudet ravintolat pyrkivät vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin laajalla tuotevalikoimalla ja asiakaskapasiteetilla. Uuden konseptin mukaisissa Burger King -ravintoloissa asiakkaat voivat nauttia ruoat paikan päällä viihtyisissä asiakastiloissa tai tilata tuotteet suoraan kotiovelle sovelluksella. Keväällä aukeavissa ravintoloissa asiakkaat voivat napata hampurilaiset mukaan myös autokaistan kautta.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Lisätiedot:
Siru Kalpio, ketjujohtaja,
Restel Fast Food Oy / BURGER KING®
Puh. +358 40 5190233
Email: siru.kalpio@restel.fi
Linkit
BURGER KING® Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju, jonka ravintoloissa syö maailmanlaajuisesti noin 12 miljoonaa herkuttelijaa päivittäin. Hampurilaisravintolat tunnetaan liekillä grillatuista hampurilaispihveistä ja herkuista, jotka valmistetaan aina tilauksesta. Klassikkotuote, WHOPPER®-hampurilainen, on valmistettu muuttumattomalla reseptillä jo vuodesta 1957. www.burgerking.fi - http://www.burgerking.fi/ RESTEL OY Restel Oy on suomalainen ravintola-alan konserni, johon kuuluu noin 200 ravintolaa työllistäen noin 2 200 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, Ísey Skyr Bar-, HelmiSimpukka-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat, Classic pizza ja Makaronitehdas.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta BURGER KING® Suomi
BURGER KING® ja Jokerit yhteistyöhön – “Kaksi vahvaa brändiä sopivat kingin diilin”15.10.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Burger King Suomi ja Helsingin Jokerit ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen.
BURGER KING® ensi kesänä mukana Tuskassa15.4.2025 11:00:00 EEST | Tiedote
Burger King ja Tuska Festival sopivat kingin diilin ja sen seurauksena Burger King -ravintola nähdään ensi kesänä ensimmäistä kertaa festivaalialueella.
BURGER KING® avaa uuden ravintolan Mall Of Triplaan27.6.2024 06:00:00 EEST | Tiedote
Grilli kuumenee pian myös Pasilassa, kun Burger King avaa uuden ravintolan Kauppakeskus Triplaan syksyllä 2024.
BURGER KING® avaa lippulaivaravintolansa Citycenteriin8.4.2024 07:00:00 EEST | Tiedote
Liekehtivän kuumia uutisia – Burger Kingin uusi lippulaivaravintola avataan loppuvuodesta parhaalle näköalapaikalle Helsingin Citycenteriin.
BURGER KING® avaa uuden ravintolan Redin kauppakeskukseen30.1.2024 06:00:00 EET | Tiedote
Polttaa, polttaa – liekillä grillatut burgerit saapuvat Kalasatamaan, kun BURGER KING® avaa uuden ravintolan Kauppakeskus Rediin.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme