Anfra Oy

A-Perustus on nyt Anfra!

Jaa

Infra- ja betonirakentaja A-Perustus tunnetaan jatkossa nimellä Anfra.

A-Perustus on nyt Anfra!

Viime vuosina A-Perustus on kehittänyt toimintaansa määrätietoisesti sokkelintekijästä raskaan sarjan betonirakentajaksi.

– Toimimme useissa teollisuus- ja energiarakentamisen projekteissa päätoteuttajana. Nykyisessä liiketoiminnassa vanha nimi antoi turhan suppean mielikuvan yhtiön toiminnasta, Anfran toimitusjohtaja Tomi Puoskari sanoo.

Anfra Oy on kaikkialla Suomessa palveleva infra- ja betonirakentaja. Oulusta lähtöisin oleva yhtiö on perustettu vuonna 2015 ja sen liikevaihto oli viime vuonna 38 miljoonaa euroa.

– Betonirakentamisen ympäristönäkökulmat tullaan huomioimaan lähitulevaisuudessa tarkasti ja alan toimintatavat muuttuvat. Anfra haluaa olla tekemässä muutosta ympäristöystävällisempään suuntaan. Missiomme on olla “ympäristömme arvoinen betonirakentaja”, Puoskari toteaa.

Anfran verkkosivusto ja muut viestintäkanavat on päivitetty vastaamaan nimimuutosta. Sähköpostit on päivitetty anfra.fi -päätteisiksi, mutta vanhat sähköpostit toimivat vielä toistaiseksi.

Anfra – Betonista.  


Yhteyshenkilö / lisätietojen antaja:
Tomi Puoskari

040 846 1974

tomi.puoskari@anfra.fi

Avainsanat

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Anfra Oy