Aallto Wellness Oy

Aallto luo hyvinvoinnista kestävää kilpailuetua – enkelisijoittajat mukaan rahoittamaan kasvua

Jaa

Työhyvinvointiin keskittyvä startup keräsi elokuussa päättyneellä rahoituskierroksella 109 000 euroa omaa pääomaa. Mukaan lähtivät enkelisijoittamisen konkarit Reima Linnanvirta, Janne Jormalainen ja Mattipekka Kronqvist.

Lauri Peltolan ja Niklas Koskimiehen perustama hyvinvointialan startup, Aallto, tuo hyvinvointia työyhteisöihin aiempaa kokonaisvaltaisemmalla otteella. Vain reilu vuosi sitten perustetulla yrityksellä on asiakkaina jo joukko suomalaisia nimiä, kuten Aallon Group, Islet ja Teollisuussijoitus. Nyt yritys hakee voimakasta kasvua.

“Halusimme vahvistaa meidän ymmärrystä kasvuyrittäjyydestä ja tuoda tämmöstä älykästä rahaa meille mukaan. Ennen kaikkea ihmiset oli meille tärkeitä. Etsittiin hyviä tyyppejä, joiden kanssa me voidaan lähteä yhdessä kehittämään tätä meidän yritystä uudelle tasolle”, Koskimies sanoo.

Koskimies näkee sijoittajien mukaantulon lisäävän Aallton uskottavuutta. “Se kertoo siitä, että se ei pelkästään ole minun ja Laurin idea joka on erinomainen, vaan myös muutkin uskovat tähän hyvinvointiin, ja että hyvinvoinnista todellakin kannattaa tehdä numero”, hän toteaa.

Terveydenhuollosta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

FiBANin puheenjohtaja Reima Linnanvirta odottaa Aalltolta voimakasta kasvua ensin kotimaassa, ja myöhemmin ulkomailla. Hän näkee työhyvinvoinnin käsitteen olevan murroksessa, ja arvioi hyvinvoinnin merkityksen kasvavan tulevaisuudessa.

“Voittavat työnantajat keskittyvät työntekijöiden hyvinvointiin ja tulevaisuudessa tämä on yhä merkittävämpi tekijä kilpailtaessa parhaista työntekijöistä. Aallto tarjoaa erinomaisen yhdistelmän osaamista ja teknologiaa tarjotakseen työnantajille työkaluja tämän haasteen ratkaisemiseen”, Linnanvirta sanoo.

Linnanvirta uskoo terveysalan yritysten painopisteen siirtyvän tulevaisuudessa työterveydenhuollosta hyvinvoinnin edistämiseen. “Aallto tulee olemaan mielenkiintoisesti positioitunut alan tulevan kehityksen kannalta”, hän toteaa.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Lauri Peltola
Myynti- ja liiketoiminnan kehitysjohtaja
puh: 0103190876

Tietoja julkaisijasta

Aallto Wellness Oyhttps://www.aallto.com/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.