Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi

Äänekosken ensimmäiset asumisoikeusasunnot rakenteille helmikuussa – Avain Yhtiöt ja Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi allekirjoittivat urakkasopimuksen

Jaa

Avain Yhtiöt rakennuttaa Äänekosken keskustaan Rautatienkadulle kaksi asumisoikeuskohdetta, joihin tulee yhteensä 77 asuntoa. Rakennusurakoitsijana hankkeessa toimii Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi. Rakentamisen on tarkoitus alkaa ensi vuoden helmikuussa, arvioitu valmistuminen ajoittuu kesälle 2019.

Äänekoskelle valmistuu kaksi asumisoikeuskohdetta, joiden suunnittelussa on panostettu yhteisöllisyyteen. 
Asunnot tulevat olemaan myös esteettömiä.  Visualisointikuva: Arkkitehtipalvelu Oy Hiltunen
Äänekoskelle valmistuu kaksi asumisoikeuskohdetta, joiden suunnittelussa on panostettu yhteisöllisyyteen. Asunnot tulevat olemaan myös esteettömiä. Visualisointikuva: Arkkitehtipalvelu Oy Hiltunen

Nyt rakennettavat Avain Asumisoikeus Oy:n omistukseen tulevat kerrostalot ovat Äänekosken ensimmäiset asumisoikeustalot. Kiinnostus saada Äänekoskelle asumisoikeusasuntoja on ollut suurta, ja esimerkiksi Äänekoskella alkuvuodesta järjestetyssä asumisoikeusillassa oli paikalla jopa noin 200 osallistujaa. 

”Järjestämme torstaina 7.12. Äänekosken kaupungintalolla kaikille kiinnostuneille uuden infotilaisuuden, jossa esittelemme kohteiden tarkemmat suunnitelmat ja projektin aikataulun. Samana päivänä käynnistyy myös asuntojen ensimmäinen hakuaika”, kertoo Avain Asumisoikeus Oy:n toimitusjohtaja Maarit Toveri.

”Äänekosken hanke on meille erityisen merkittävä. Siinä toteutuvat sekä kumppanuustoimintamalli että strategiamme mukainen kohtuuhintaisen asumisen mahdollistaminen”, sanoo Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomen toimitusjohtaja Tomi Jukola.

Lisätietoja:

Maarit Toveri, toimitusjohtaja, Avain Asumisoikeus Oy

Puh. +358 500 103 888

maarit.toveri@avainyhtiot.fi

Tomi Jukola, toimitusjohtaja, Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi

Puh. +358 40 546 8322

tomi.jukola@pohjolarakennus.fi

Juha Metsälä, konsernijohtaja, Pohjola Rakennus Group PRG Oy

puh. +358 41 4590 600

juha.metsala@pohjolarakennus.fi

Avain Yhtiöt -konserni on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, isännöintiin sekä korjausrakentamiseen. Konsernin tehtävänä on rakentaa ja ylläpitää toimivaa ja turvallista elinympäristöä sekä kehittää kokonaisvaltaista asumisen ja rakentamisen laatua. Konsernin omistuksessa on yli 7 000 asuntoa ja vuoden 2017 aikana määrä lisääntyy lähes 700 asunnolla. Valmistuvien kohteiden lisäksi aloitetaan noin 1000 uuden asunnon rakentaminen.

Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi on osa Pohjola Rakennus-konsernia, joka on projektinjohtomallilla toimiva rakennusliike sekä aluesuunnittelun ja kiinteistökehittämisen asiantunteva kumppani. Pohjola Rakennus on rakentanut yli 10 000 kotia, ja se kuuluu suurimpiin asuntorakentajiin Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueella. Tällä hetkellä Pohjola Rakennuksella on yli 2000 asuntoa rakenteilla. Lisäksi Pohjola Rakennus toteuttaa liike-, tuotanto- ja toimitiloja, infra- ja peruskorjauskohteita. Konserni työllistää yhteensä noin 2 500 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on noin 200. Konsernin tavoitteena on olla johtava asuntorakentaja toiminta-alueillaan. www.pohjolarakennus.fi

Avainsanat

Kuvat

Äänekoskelle valmistuu kaksi asumisoikeuskohdetta, joiden suunnittelussa on panostettu yhteisöllisyyteen. 
Asunnot tulevat olemaan myös esteettömiä.  Visualisointikuva: Arkkitehtipalvelu Oy Hiltunen
Äänekoskelle valmistuu kaksi asumisoikeuskohdetta, joiden suunnittelussa on panostettu yhteisöllisyyteen. Asunnot tulevat olemaan myös esteettömiä. Visualisointikuva: Arkkitehtipalvelu Oy Hiltunen
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi
Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi
Kalevankatu 10 / Puijonkatu 22 B 4. krs
40100 JYVÄSKYLÄ / KUOPIO

http://www.pohjolarakennus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi

Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi aloittaa vanhan Keljon koulun alueen rakentamisen6.9.2017 15:46Tiedote

Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi vahvisti tänään keskiviikkona 6.9.2017 6150 kem2:n määräalan kaupan Jyväskylän kaupungin kanssa vanhan Keljon koulun alueen tontista. Alueen kaava vahvistui heinäkuussa 2017. Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi rakentaa vanhan Keljon koulun alueelle noin 130 asuntoa. Ensimmäisenä kohteena nousee Asunto Oy Jyväskylän Valkolanrinne.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme