Kustantamo S&S

Äänikirjajoulukalenterissa on 24 osaa, jotka ilmestyvät kerran päivässä

Jaa

Viime vuonna Karin Erlandssonin adventtikirja Yöjuna oli menestys myös Ruotsissa, ja se palkittiin Runeberg Juniorilla. Tänä vuonna kirjasta julkaistaan 24-osainen äänikirja, jonka ensimmäinen osa tulee äänikirjapalveluihin 1.12.

Karin Erlandssonin Yöjunasta äänikirjakalenteri

Karin Erlandssonin Yöjuna (suom. Anu Koivunen) on ensimmäinen suomeksi julkaistava äänikirja, joka toimii kuin joulukalenteri – uusi luku ilmestyy äänikirjapalveluihin kerran päivässä jouluaattoon saakka. Yöjuna on maaginen sekkailukertomus, jossa yksitoistavuotias Danja etsii kadonnutta isoäitiään taianomaisen yöjunan asemilta.

S&S:n äänikirjatuottaja ja markkinapäällikkö Susanna Sucksdorff kertoo, että tällaiset äänikirjakalenterit ovat olleet suosittuja Ruotsissa. 

"Emme ole aiemmin julkaisseet tällaista sarjamuotoista äänikirjaa, mutta joulukalenteri oli ajatuksena niin loistava, että tämä oli pakko toteuttaa. Odotamme innoissamme, että myös suomalaislapset löytävät äänikirjakalenterin."

Yöjuna on saatavilla useimmista äänikirjapalveluista yksi luku kerrallaan 1.12. lähtien.

Eva Frantzin jännittävä adventtikirja Ruukin salaisuus

S&S julkaisee tänä vuonna myös perinteisen, kuvitetun joulukalenterikirjan. Sen on kirjoittanut dekkaristi ja lastenkirjailija Eva Frantz. Kuvituksesta vastaa Elin Sandström.

Kaksitoistavuotias Flora ja hänen äitinsä ovat matkustaneet kuukaudeksi Helmerinkylään. He ovat vuokranneet mökin erään hylätyn ja ränsistyneen kartanon mailta.

Äidin kirjoittaessa uutta kirjaansa Flora tutustuu kartanon tiluksiin. Mutta jotain outoa on tekeillä. Flora kuulee varjoista kuiskuttelua ja näkee vitivalkoisen oravan, jota kukaan muu ei tunnu näkevän. Mitä kartanon omistaneelle von Hiemsin perheelle on tapahtunut?

***

Karin Erlandsson: Yöjuna – tarina jossa on 24 lukua
Suomentanut Anu Koivunen, äänikirjan lukee Kaisa Happonen
(Painetun kirjan kuvitus Peter Bergting)

Eva Frantz: Ruukin salaisuus – tarina jossa on 24 lukua
Suomentanut Anu Koivunen, kuvittanut Elin Sandström

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustantamo S&S
Kustantamo S&S
Snellmaninkatu 13
00170 Helsinki

https://kustantamo.sets.fi/

Kustantamo S&S – ystävien kesken S&S – julkaisee laadukasta kauno-, tieto- ja lastenkirjallisuutta. S&S on osa Schildts & Söderströmsiä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustantamo S&S

Uusi kirja: Kaksi surevaa äitiä puolustaa hyvän surun kulttuuria4.11.2021 08:35:00 EET | Tiedote

Katriina Huttusen ja Mari Pulkkisen Suremisen taito – kirjoituksia kuolemansurusta on vuoropuhelukirja surusta, sen välttämättömyydestä, sen ruumillisuudesta, siinä elämisestä. Kirjoittajat peräänkuuluttavat tapaa kohdata ja kokea suru niin, ettei sitä tarvitse siivota pois, eikä siitä tarvitse selviytyä. Kirjassa tarkastellaan vanhoja ja uusia surunäkemyksiä, teorioita, suremisen sanastoa ja kohtaamisten käytännön ongelmia.

Lapsettomuushoidoista on tullut tavallinen tie vanhemmuuteen, mutta miltä ne tuntuvat?7.10.2021 12:56:29 EEST | Tiedote

Vaula Helinin ja Paula Ojasen koskettava kirja Jatulintarha – Lisääntymisemme oudot polut kertoo kahden naisen tiestä äidiksi. Kumpikaan polku ei ollut yksinkertainen, itsestään selvä tai vapaa omista epäilyksistä tai ympäristön asenteellisuudesta. Kirjallisesti taitavassa ja herkässä tekstissä ratkotaan todellisia elämän ja kuoleman kysymyksiä ja mietitään, mitä todella valitaan, kun valitaan haluta äidiksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme