BookBeat

Äänikirjojen kuuntelu nousi ennätyslukemiin elokuussa – Leena Lehtolainen BookBeatin kuunnelluimpia kirjailijoita

Jaa

Kirjailija Leena Lehtolaisen uusin kirja Viattomuuden loppu nosti äänikirjojen kuuntelun elokuussa uuteen ennätykseensä. Lehtolaisen uusinta, Maria Kallio -sarjaan kuuluvaa kirjaa, kuunneltiin BookBeatissa elokuun aikana enemmän kuin mitään muuta uutuuskirjaa ensimmäisen kuukautensa aikana.

”Kirjailija Leena Lehtolaisen uusin kirja Viattomuuden loppu on noussut BookBeatissa todelliseksi äänikirjailmiöksi”, toteaa BookBeatin toimitusjohtaja Niclas Sandin.

Lehtolainen on 14-osaisella Maria Kallio -sarjallaan BookBeatin kuunnelluimpia kirjailijoita. Sarjan parissa on vietetty jo yli 100 000 tuntia.

”Olemme huomanneet, että äänikirjojen suhteen kuluttajien käytös muistuttaa tv-sarjojen streamingpalveluista tutuksi tullutta tapaa. Kun ihmiset löytävät kirjailijan, josta he pitävät, he kuuntelevat koko sarjan ja tuotannon läpi”, Sandin kertoo.

Elokuussa julkaistun Viattomuuden loppu -kirjan äänikirjana löytäneet ovat selvästi innostuneet Maria Kallion maailmasta, sillä sarjan toiseksi kuunnelluin kirja BookBeatissa on sarjan ensimmäinen, Tammen vuonna 1993 julkaisema Ensimmäinen murhani.

Kirjailija Leena Lehtolainen on ilahtunut äänikirjan saamasta suosiosta: ”On mainiota, että BookBeat entisestään lisää kirjojen lyhyeksi kutsuttua elinikää. Kaikki muodot, jotka helpottavat lukijan löytämistä kirjojen maailmaan, lämmittävät kirjailijan sydäntä”.

Lisätietoja:
Sari Forsström, Business Development Manager BookBeat
sari.forsstrom@bookbeat.com

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

BookBeat
BookBeatBookBeat on e- ja äänikirjasovellus, jossa käyttäjä saa lukea ja kuunnella kirjoja rajattomasti älypuhelimellaan tai tabletillaan. Palvelu lanseerattiin Suomessa laajasti kesän 2016 aikana. BookBeatin omistaa ruotsalainen Bonnier, joka on yksi Euroopan suurimmista kustantamoryhmistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BookBeat

Jere oli vuoden 2017 kuunnelluin äänikirja – Norja ja Suomi kävivät tiukan kisan dekkarisarjan kärkipaikasta2.1.2018 09:00Tiedote

Suomalaiset kuuntelivat äänikirjoja yhteensä yli 2,5 miljoonaa tuntia vuonna 2017. Globaalisti nouseva trendi on selvästi otettu omaksi myös täällä. Äänikirjojen helppo käytettävyys älypuhelimella ja se, että kuuntelemisen voi helposti yhdistää muuhun samanaikaiseen tekemiseen, kuten autolla ajoon tai kokkaamiseen, nousi ilmiöksi ja kuuntelemisen kasvuvauhti vuoden aikana oli huima.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme