ABB Oy

ABB:n ja Caverionin uudenlainen yhteistyö vauhdittaa hiilineutraalien kiinteistöjen kehittämistä

Jaa
Uusi sopimus nopeuttaa energiatehokkaiden ja vastuullisten kiinteistöjen kehittämistä. Yhteisenä tavoitteena on vähentää rakennusten hiilipäästöjä integroiduilla älyratkaisuilla. ABB:n ja Caverionin toisiaan täydentävät ratkaisut hyödyttävät asiakkaita projekteissa kohti hiilineutraaliutta.

ABB ja Caverion julkistivat tänään yhteistyösopimuksen, jolla yhtiöt vauhdittavat energiatehokkaiden ja kestävien kiinteistöjen kehittämistä Pohjois- ja Keski-Euroopassa. Yhteistyön tavoitteena on yhdessä tarjota asiakkaille edistyksellisiä, älykkäitä ratkaisuja mahdollistamaan hiilineutraaleja kiinteistöjä ja asiakkaiden kestävyystavoitteiden saavuttamista.

ABB:n teknologiaratkaisujen, mukaan lukien Mission to Zero™:n, ja Caverionin kestävien ratkaisujen ja järjestelmäintegraatio-osaamisen yhdistäminen laajentaa molempien yhtiöiden tarjoamaa. Toisiaan täydentäviä ratkaisuja voidaan hyödyntää sekä uudiskohteissa että kiinteistöjen modernisoinneissa. Ratkaisut vastaavat asiakkaiden kasvaviin vaatimuksiin kiinteistöjen automatisoinnin, älykkyyden ja kestävyyden parantamiseksi. Älykiinteistöjen optimaaliset olosuhteet myös lisäävät loppukäyttäjien hyvinvointia ja tyytyväisyyttä.

”Caverionin kanssa tehty yhteistyösopimus osoittaa ABB:n jatkuvaa sitoutumista ratkaisujen luomiseen matkalla kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa. Yhteisen osaamisemme kautta asiakkaat Pohjoismaissa ja muualla hyötyvät entistä nopeammin uusimmista kestävää kehitystä tukevista älykkäiden rakennusten teknologioista”, sanoo Uwe Laudenklos, ABB:n Smart Buildings -divisioonan Euroopan, Kanadan ja ranskankielisen Afrikan alueen markkinoinnista ja myynnistä vastaava johtaja.

"Me Caverionissa haluamme luoda kestävää vaikutusta jokaiselle asiakkaalle suunnittelemillamme ja toteuttamillamme ratkaisuilla. Olemme innoissamme ABB-yhteistyömme laajentamisesta – meillä on yhtenäiset tavoitteet kohti kestävää, hiilineutraalia yhteiskuntaa. Tarjoamme yhdessä asiakkaillemme huippuluokan ratkaisuja energiatehokkaisiin ja kestäviin kiinteistöihin", sanoo Kari Sundbäck, Caverion-konsernin palveluista, ratkaisuista, digitaalisuudesta ja kestävästä kehityksestä vastaava johtaja.

Yhteistyö keskittyy Suomessa, Baltian maissa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Itävallassa toteutettaviin projekteihin.

Lisätietoa: 

Smart Building | Intelligent Building Management System | ABB

Mission to zero (global.abb)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikko Mäkäräinen
050 334 3234
mikko.makarainen@fi.abb.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

ABB Oy
ABB Oy
PL 187, Valimopolku 4 A
00381 HELSINKI

010 22 11https://new.abb.com/fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ABB Oy

ABB esittelee vallankumouksellisen propulsiokonseptin, joka parantaa laivan hyötysuhdetta merkittävästi31.5.2023 09:14:11 EEST | Tiedote

ABB Dynafin™ on uudentyyppinen sähköinen propulsiokonsepti, joka tavoittelee ennennäkemätöntä hyötysuhdetta jäljittelemällä valaan pyrstön liikkeitä Konsepti on suunniteltu tukemaan merenkulkualan tavoitetta leikata vuotuisia kasvihuonepäästöjä vähintään 50 prosentilla vuoteen 2050 mennessä Riippumaton tutkimus vahvistaa, että uuden konseptin avulla voidaan vähentää propulsioenergian kulutusta jopa 22 prosenttia perinteisiin järjestelmiin verrattuna

Energiatehokkuus on teollisuudelle paras tapa vähentää kustannuksia ja päästöjä jo tänään30.11.2022 11:24:47 EET | Tiedote

Riippumattomassa raportissa esitellään 10 toimenpidettä, joilla teollisuuden toimijat voivat parantaa energiatehokkuuttaan saman tien. Energiatehokkuuden parantaminen alentaa energialaskuja sekä päästöjä olennaisesti lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä tuottavuudesta tinkimättä. Teollisuus on maailman suurin sähkön, maakaasun ja kivihiilen kuluttaja käyttäen 42 prosenttia sähköntarpeesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme