Adhd-viikon julkaisu: Nepsy in Business on Suomen ensimmäinen työelämän tukiverkosto neurokirjon lasten vanhemmille

Jaa

Nepsy in Business tarjoaa vertaistukea ja tietoa sekä neurokirjon lasten vanhemmille että heidän kollegoilleen. Perustaja Veli-Pekka Vuori puhuu aktiivisesti liike-elämän pehmeiden arvojen merkityksestä ja uskoo konkreettisiin tekoihin.

Veli-Pekka Vuori on kuullut saman tarinan monta kertaa: neurokirjon lapsen vanhempi on uupua työelämässä. Joustamattomuus ja tietämättömyys heikentävät jo ennestään vähiin käyneitä voimia samalla, kun epäonnistumisen tunne vahvistuu.

– Suurin yhdistävä tekijä huonoille työelämän kokemuksille on koettu ymmärryksen puute, Vuori summaa.

Neurokirjolla ja nepsy-sanalla viitataan neuropsykiatrisiin oirekuviin, kuten adhd, add ja autismi.

Vuori on itsekin kokemusasiantuntija. Työssään johtamisen asiantuntijana hän puhuu vahvasti liike-elämän pehmeiden arvojen merkityksestä.

– Ihmisläheisyys syntyy mielestäni konkreettisista teoista ja siksi päätin toimia. Tämä on asia, johon voin vaikuttaa positiivisesti.

Näistä ajatuksista kehittyi Nepsy in Business, Suomen ensimmäinen työelämän tukiverkosto neurokirjon lasten vanhemmille.

­– Emme vielä edes tiedä, mihin kaikkialle tämä vie, kiinnostuneet mukaan lähtijät määrittävät suunnan. Yhteisenä päämääränä on kuitenkin voittaa vaikeudet oikeanlaisella tuella.

Vaikeuksien voittamisen kulmakivet tulevat olemaan arvokas vertaistuki ja siltojen rakentaminen: vanhempien verkoston lisäksi Nepsy in Business tarjoaa ammattilaisverkoston esihenkilöille, HR-ihmisille tai vaikka kokonaisille tiimeille, jotka haluavat saada nepsy-tietoa, kasvattaa ymmärrystään ja oppia tukemaan.

Nepsy in Business aloittaa toimintansa webinaarilla, jonka vetäjät ovat verkoston perustaja Veli-Pekka Vuori ja ADHD-liiton asiantuntija Piia Haukilahti. Maksuton tilaisuus tarjoaa faktatietoa neurokirjon oirekuvista työelämän näkökulmasta. Verkkotapahtumassa voi myös liittyä vanhempien tai ammattilaisten verkostoon.

• Nepsy in Business -webinaari 13.10.2021 klo 9–10.
• Viikko 41 on adhd-viikko.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Veli-Pekka Vuori
Nepsy in Business -verkoston perustaja
K2 Search, maajohtaja
veli-pekka.vuori@k2search.fi
+358 50 447 9681

Linkit

Tietoja julkaisijasta

K2 SearchK2 Search on erikoistunut johdon ja avainhenkilöiden suorahakuun ja interim-välitykseen. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.