Administer Oyj

Administer selkeyttää ja yksinkertaistaa konsernirakennetta

Jaa
Administer Oyj Lehdistötiedote 16.1.2022 klo 8.30

Administer on käynnistänyt yritysjärjestelyn, jonka yhteydessä Administer Oyj:n sataprosenttisesti omistamia tytäryhtiötä suunnitellaan sulautettavan emoyhtiöön. Sulautuvat yritykset ovat konsernin aluetoimistoja sekä aiemmin ostettuja tilitoimistoja, jotka ovat toistaiseksi toimineet omalla toiminimellä Administer-ketjun alla. Lisäksi suunnitelmana on perustaa uusi yhtiö Silta Employer Services Oy, joka toimii Silta Oy:n tytäryhtiönä. PEO-liiketoiminta siirtyisi tähän yhtiöön. Sulautumisen on suunniteltu tapahtuvan 1.5.2023.

Yritysjärjestelyn tavoitteena on selkeyttää ja yksinkertaistaa konsernirakennetta. Järjestelyllä ei ole suoria henkilöstövaikutuksia, kaikki työsuhteet jatkuvat keskeisiltä osin entisin ehdoin. Järjestelyllä ei ole myöskään vaikutusta konsernin toimipisteiden määrään, kaikki toimistot jatkavat toimintaansa normaalisti.

Yritysjärjestelyllä ei ole suoranaisia asiakasvaikutuksia. Asiakassopimukset siirtyvät sulauttamisen myötä Administer Oyj:lle. Asiakkaiden palveluissa käytettävät järjestelmät eivät muutu ja samat tutut toimistot jatkavat asiakkaiden palvelua.

"Administer on kasvanut vuosien varrella monien yritysostojen myötä. Nyt on luonteva hetki selkeyttää konsernirakennetta ja yhdistää aluetoimistoja ja toiminimiä Administer Oyj:n alle", sanoo talousjohtaja Johan Idman.

Lisätiedot:

Johan Idman, talousjohtaja, Administer Oyj, puh. 040 544 3442

Faktat:

  • Suunniteltu yritysjärjestely koskee Administer Oyj:n tytäryhtiötä: Administer Oy Jyväskylä, Administer Oy Turku, Administer Oy Vantaa, Administer Oy Tampere, Administer IT Oy, Waasa Profit Counter Oy, E-tilipalvelut Oy City, Tilitoimisto Polojärvi Oy ja Tilikamut Oy sekä Silta Group Oy.
  • Suunnitellussa yritysjärjestelyssä yllä olevat yritykset sulautetaan Administer Oyj:hin, ja sulauttamisen myötä tytäryhtiöiden vastuut ja velvoitteet siirtyvät Administer Oyj:lle. Vastaavasti PEO-liiketoiminnan vastuut ja velvoitteet siirtyisivät Silta Employer Services Oy:lle.
  • Toteutuessaan yritysjärjestelyllä ei ole suoria henkilöstö- eikä asiakasvaikutuksia. Tutut toimistot jatkavat asiakkaiden palvelua kuten ennenkin.

Tietoja julkaisijasta

Administer Oyj
Administer Oyj
Itämerenkatu 5
00180 Helsinki

Administer Group, founded in 1985, is a Finnish company that offers financial and payroll management services as well as consulting and software services. Our customers include organisations of all sizes, from small and mid-sized companies to large enterprises and municipalities. Our goal is to reform the financial management service market by developing new technologies and solutions. Measured in revenue, we are one of the largest providers of financial management services and HR and payroll services in Finland. In 2021, our revenue was EUR 42 million and we employed approximately 600 financial management professionals.