Folkhälsans Förbund rf

Aika etsiä uusia näkökulmia sote-uudistukseen!

Jaa

Kolmatta sektoria on tuskin ollenkaan käsitelty siinä kärjistyneessä sote-keskustelussa, joka on keskittynyt raskaisiin hallintorakenteisiin ja ahneisiin hoitojätteihin. Kuitenkin kolmas sektori on perinteisesti ollut uutta luova - äitiys- ja lastenneuvoloista paperittomien hoitoon. Valinnanvapaus luo uusia mahdollisuuksia - ja kolmas sektori tarjoaa sekä korkeaa osaamista että mukaansa tempaavaa vapaaehtoistoimintaa. Raivatkaamme tilaa uusajattelulle!

Folkhälsan kutsuu kaikki uteliaat keskustelemaan

Brunssille Poriin

Torstaina 13.7.2017 klo 11-13

Mikaelsgården, Mikonkatu 20-22

Tarjolla on musiikkia, ruokaa - sekä ajatustenvaihtoa ilman sivumakua

Toimittaja Baba Lybeckin johdolla keskustelemme mahdollisuuksista näkökulman vaihtoon. Keskusteluun osallistuvat Folkhälsanin valtuutetut Siv Sandberg ja Mats Brommels, jotka tutkivat kunnallishallintoa ja hoito- ja hoivajohtamista, sekä Folktingetin pääsihteeri Markus Österlund, joka on seurannut uudistuksen kaikkia vaiheita.

Yhteyshenkilöt

Camilla Westerlund
viestintäpäällikkö
+358 503748239
camilla.westerlund@folkhalsan.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Folkhälsans Förbund rf
Folkhälsans Förbund rf
Paasikivenkatu 4
00250 Helsinki

09 315 000http://www.folkhalsan.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Folkhälsans Förbund rf

Resurscentret Föregångarna och det svenskspråkiga ungdoms- och arbetsverkstadsnätverket får ett omfattande statligt projektstöd4.1.2018 10:36Tiedote

I slutet av december meddelade Undervisnings- och kulturministeriet att arbetsverkstaden och resurscentret Föregångarna tillsammans med ULA (Nationella verkstadsföreningen TPY:s svenskspråkiga nätverk bestående av 13 arbetsverkstäder) beviljas 240 000 € för projektet ”Från hobby till jobb”. Projektet stöder ungas möjlighet att utveckla en hobby för att indirekt förkorta steget till studier eller jobb.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme