Vaasan kaupunki - Vasa stad

Aikuisten harrastustoiminta tauolla, lasten ja nuorten harjoituksissa enintään kuuden hengen osallistujamäärä

Jaa

Yli 20-vuotiaiden ryhmäharrastustoiminnan keskeytys jatkuu Vaasan kaupungin hallinnoimissa liikuntatiloissa 31.3. saakka. Lasten ja nuorten harjoituksissa saa 1.3. alkaen oleskella yhtä aikaa enintään 6 henkilöä yhdessä tilassa.

Päätökset perustuvat Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmän 23.2. sekä 25.2. julkaisemiin vahvoihin suosituksiin.

- Kaikki aikuisten sisätiloissa tapahtuva ryhmäharrastustoiminta on ollut keskeytettynä Vaasan kaupungin hallinnoimissa liikuntatiloissa 29.1. alkaen, ja keskeytys jatkuu 31.3. saakka, kertoo liikuntatoimenjohtaja Mika Lehtonen.

Vaasan kaupungin hallinnoimia liikuntatiloja ovat urheilukeskus, urheiluhalli, Silverian liikuntatilat, Teeriniemen väestönsuoja, koulujen liikuntasalit sekä uimahalli.

Lasten ja nuorten ryhmäharrastustoiminnan osalta toiminta voi jatkua kaupungin liikuntatiloissa, kuitenkin niin, että harjoituksissa noudatetaan 1.3. alkaen enintään kuuden hengen osallistujamäärää. Myös turvaväleistä ja maskien käytöstä pukuhuoneissa on edelleen pidettävä huolta.

Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmä tarkentaa myöhemmin linjauksia yli 12-vuotiaiden harrastustoiminnan mahdollisesta keskeyttämisestä sekä kaupungin liikuntatilojen mahdollisesta sulkemisesta.

Kansalaisopisto Alman ryhmäopetus tauolla tai etänä, kirjaston ja museon tapahtumat peruttu

Kansalaisopisto Alman aikuisten ryhmäharrastustoiminta on joko tauolla tai etätoteutuksessa 31.3. saakka. Päätös perustuu alueellisen koronakoordinaatioryhmän suositukseen. Suositus voidaan purkaa aiemmin, mikäli tautitilanne sen sallii.  

Rajoitus on voimassa Pohjanmaan alueella, eli Laihialla ja Vaasassa. Isonkyrön osalta vastaavaa rajoitusta ei tällä hetkellä ole.

Vaasan kaupunginkirjastossa kaikki lähitapahtumat perutaan maaliskuussa. Tällaisia tapahtumia ovat muun muassa satutunnit, lukupiirit tai kirjailijavierailut. Osa tapahtumista peruuntuu kokonaan, osa siirtyy verkkoon ja osa järjestetään uudelleen myöhemmin keväällä. Myös Vaasan kaupungin museoiden kaikki maaliskuun tapahtumat on peruttu.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme