Vaasan kaupunki - Vasa stad

Aikuisten harrastustoiminta tauolle: vaikutuksia liikuntavuoroihin sekä kansalaisopisto Alman kursseihin

Jaa

Yli 20-vuotiaiden ryhmäharrastustoiminta keskeytetään Vaasan kaupungin hallinnoimissa liikuntatiloissa 30.1. alkaen. Myös kansalaisopisto Alman ryhmäopetus jää tauolle tai järjestetään etänä. Päätös perustuu Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmän 29.1. julkaisemaan vahvaan suositukseen.

Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmän vahva suositus on, että kaikki aikuisten sisätiloissa tapahtuva ryhmäharrastustoiminta keskeytetään välittömästi 29.1. alkaen. Suositus on voimassa 28.2.2021 saakka, ja ryhmä arvioi tilannetta uudelleen ennen ajanjakson päättymistä. Vaasan sairaanhoitopiirin tiedote aiheesta

Päätös tarkoittaa sitä, että kaikki yli 20-vuotiaiden liikunta- ja urheiluharjoitukset perutaan ilta- ja viikonloppukäytön osalta Vaasan kaupungin hallinnoimissa liikuntatiloissa ajalta 30.1.-28.2. Näitä tiloja ovat ovat urheilukeskus, urheiluhalli, Silverian liikuntatilat, Teeriniemen väestönsuoja, koulujen liikuntasalit sekä uimahalli.

Lasten ja nuorten ryhmäharrastustoiminnan osalta toiminta voi jatkua kaupungin liikuntatiloissa koronakoordinaatioryhmän aiempien rajoitusten mukaisesti.

Lasten ja nuorten harjoituksissa noudatetaan enintään 10 hengen osallistujamäärää. Myös turvaväleistä ja maskien käytöstä pukuhuoneissa on edelleen pidettävä huolta lasten ja nuorten harjoituksissa.

Kansalaisopiston kurssit tauolle tai etäopetukseen

Vaasan kansalaisopisto Alman ryhmäopetus on tauolla tai toteutetaan etäopetuksena 1.–28.2.

Rajoitus on voimassa Pohjanmaan alueella, eli Laihialla ja Vaasassa. Kansalaisopisto Almalla on toimintaa myös Isossakyrössä, jota rajoitus ei koske toistaiseksi. Rajoitus ei koske myöskään taiteen perusopetusta tarjoavaa Taikonia. Vahva maskisuositus yli 12-vuotiaille sekä turvavälit ovat edelleen voimassa.

Yhteyshenkilöt

rehtori Sannasirkku Autio, puh. 0400 299 826, sannasirkku.autio@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme