Vaasan kaupunki - Vasa stad

Aikuisten ryhmäliikuntaharrastaminen tauolle 10.1.-23.1.

Jaa

Aikuisten ryhmäliikuntaharrastustoiminta laitetaan tauolle Vaasan kaupungin hallinnoimissa liikuntatiloissa 10.1.-23.1. väliseksi ajaksi. Asian linjasi Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmä perjantaina 7.1. pitämässään kokouksessa.

Aikuisilla tarkoitetaan vuonna 2003 ja sitä aiemmin syntyneitä. Käytännössä päätös tarkoittaa sitä, että kaikki yli 18-vuotiaiden liikunta- ja urheiluharjoitukset perutaan Vaasan kaupungin hallinnoimissa sisä- ja ulkoliikuntatiloissa 10.1.-23.1.2022.  Näitä tiloja ovat urheilukeskus, urheiluhalli, Silverian liikuntatilat, Teeriniemen väestönsuoja, koulujen liikuntasalit sekä uimahalli.

– Liikuntapalveluiden aikuisten ryhmäliikuntatoiminta ja uimahallin vesijumpat jäävät tauolle. Kaikki aikuisten harrasteliikuntaryhmien tauon aikaiset varaukset kaupungin hallinnoimiin liikuntatiloihin tullaan perumaan ja perumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus asiakkaille, kertoo liikuntatoimenjohtaja Mika Lehtonen.

Alle 18-vuotiaiden liikuntaharrastaminen ja seuratoiminta jatkuu ilman rajoituksia. Seuratoiminnassa on tärkeää noudattaa harjoitusaikatauluja ja pitää huolta turvaväleistä ja maskien käytöstä pukuhuoneissa.

– On tärkeää, että tiloihin tullaan ja sieltä poistutaan sovitusti. Seuran vastuuhenkilö huolehtii siitä, etteivät ryhmät pääse sekoittumaan, eikä pukuhuoneissa ole eri ryhmiin kuuluvia henkilöitä, Lehtonen toteaa.

Myös perheluistelu ja Hoppis-perheliikunta jäävät tauolle.

 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme