Kustannusosakeyhtiö Otava

Ajatusten vahtimestari on kaikenikäisille soveltuva, sympaattinen ja oivaltava kirja, joka antaa työkaluja mielen hallintaan

Jaa
Murehtiminen on murehtijan omastakin mielestä joskus liiallista. Ja pelkääminen pelkääjän mielestä. Ja häpeily häpeäjän. Mutta ovat ne neuvot silti surkeita, joita murehtijalle ja pelkääjälle ja häpeäjälle aina lausutaan: ”Älä mieti niin paljon.” ”Älä yliajattele.”

Kirjailija Petri Tamminen on tiiviin ilmaisun mestari. Hänen uutuusuuskirjansa Ajatusten vahtimestari on tärkeä kirja kaikenikäisille. Se on oivaltava tarina siitä, miten voi ryhtyä oman mielensä vahtimestariksi ja torpata ei-toivottujen ajatusten pääsemisen sisään omaan mieleen.  

Niille voi vaikka sanoa: ”Ei tänään tänne, ei tuossa kunnossa”. 

Inspiroivan kirjan avulla jokainen voi oppia tarkkailemaan, millaista sakkia omiin ajatuksiin on tänään tunkemassa, ja miettimään, onko kaikella sillä sittenkään oikeutta vaatia niin paljon ajatteluaikaa. 

Sympaattisen lahjakirjan runsaan kuvituksen on tehnyt Ninka Reittu, joka tunnetaan mm. Prinsessa Pikkiriikki –kirjojen kuvittajana.  

"Olen kärsinyt turhanaikaisesta häpeästä ja pelosta vuosikymmeniä. Aamuni alkavat eilistä häpeämällä ja tätä päivää pelkäämällä. Tätä tuskailua sivusta seurattuaan puolisoni Anu-Liisa on kysynyt minulta, eikö joku voisi pitää hiukan vahtia ajatusteni ovella ja katsoa, millaista sakkia sieltä on taas tunkemassa sisään. Kannustus ja kuuntelu ovat anteliaita lahjoja, mutta vielä suurempi lahja on näköjään se, kun saa kouraantuntuvan konstin, jolla voi ajatella omaa ajattelemistaan”, toteaa Tamminen kirjassaan.  

 Ajatusten vahtimestari on arvostelu- ja käsittelyvapaa 22.5.2023.

Pdf-vedokset, arvostelukappaleet ja haastattelupyynnöt: adele.couavoux@otava.fi 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme