Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Ajoneuvoliikenne ohjataan kiertotielle seututiellä 387 (Vaalimaantie) Hyypiälän ylikulkusillan kohdalla johtuvasta työstä 5.6.2023 alkaen

Jaa
Seututie 387 (Vaalimaantie) on poikki sillan purkamisen takia Hyypiälän ylikulkusillan kohdalta 5.6. – 7.7.2023 välisenä aikana. Ajoneuvoliikenteelle on opastettu kiertotie.
Kiertotiejärjestelyt.
Kiertotiejärjestelyt.

Seututien 387 (Vaalimaantie) parantaminen alkaa Hyypiälän ylikulkusillan (KaS-747) kohdalla Hyypiälässä Lappeenrannassa.  Hankkeessa puretaan vanha radan ylikulkusilta ja rakennetaan uusi teräsrumpu.

Seututie 387 (Vaalimaantie) katkaistaan ajoneuvoliikenteeltä Moisiontien ja Kanalammentien välillä Hyypiälän ylikulkusillan (KaS-747) kohdalta 5.6.2023 klo 12.00. Ajoneuvoliikenteen opastettu kiertotie ohjataan kuvaliitteen mukaisesti yleistä maantieverkkoa pitkin.

Opastettu reitti: Seututie 387 (Vaalimaantie) – Seututie 388 (Rikkiläntie) – Yhdystie 14821 (Vainikkalantie) - Yhdystie 14821 (Vanha Viipurintie) - Vt 6 Kuutostie. Reitti on opastettu maastossa koko matkan. Ohjausta tehostetaan Haminassa valtatieltä 7 valtatielle 26 (Hamina - Taavetti) kiertotien erkanemisviitalla ja tiedottamisella.

Raskaan- ja pitkämatkaisen liikenteen reitiksi suositellaan valtatietä 26 Hamina – Taavetti.Kevytliikenne opastetaan kiertotielle kohteessa.

Tie avataan liikenteelle viimeistään 7.7.2023 klo 16.00 mennessä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

- Projektipäällikkö Esa Turpeinen, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, puh. 029 502 9100
- Valvoja Antti Tilli, Diopco Oy, puh. 044 298 8581
- Vastaava työnjohtaja Nico Leppäniemi, Destia Oy; Väyläpalvelut, puh. 040 571 6081

Kuvat

Kiertotiejärjestelyt.
Kiertotiejärjestelyt.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Salpausselänkatu 22 (PL 1041)
45101 Kouvola

0295 029 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-kaakkois-suomi

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa. ELY-keskus hoitaa elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen, liikenteeseen ja infrastruktuuriin sekä ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Kaakkois-Suomen ELY-keskus kehittää ja tukee taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia. ELY-keskus toimii tiiviissä yhteistyöverkostossa alueen, kansalaisten, yritysten, yhteisöjen ja muiden toimijoiden hyväksi tavoitteenaan kestävä ja elinvoimainen Kaakkois-Suomi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Kaakkois-Suomen liikenneturvallinen kunta ja kaupunki palkittiin Liikenneturvallisuusfoorumissa Imatralla30.5.2023 09:31:35 EEST | Tiedote

Kaakkois-Suomen liikenneturvallisuusfoorumi järjestettiin Imatralla tiistaina 23.5.2023. Vuosittaisen foorumin aiheena oli tänä vuonna lasten ja nuorten liikenneturvallisuus. Foorumissa palkittiin ensimmäistä kertaa Kaakkois-Suomen liikenneturvallinen kunta ja kaupunki. Palkitsemisperusteina käytettiin elokuussa 2022 valmistuneen Kaakkois-Suomen liikenneturvallisuussuunnitelman toimenpiteiden edistämistä ja kunnan liikenneturvallisuustyön aktiivisuutta. Kuntasarjassa voittajaksi valittiin Luumäki ja kaupunkisarjassa Kouvola.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme