Akaalainen Nykypesu Oy sai uudet omistajat

Jaa

Akaalainen vaihtomattojen ja hygienialaitteiden vuokraukseen erikoistunut Nykypesu Oy vaihtaa omistajaa. Tamperelaiset Tero Lahtinen ja Jarno Peltonen yhdessä kumppaniensa kanssa hankkivat omistukseensa yrityksen koko osakekannan. Lahtinen ja Peltonen jatkavat yhtiön toimintaa yrittäjinä.

Perheyrityksen myyjinä ovat yrityksen perustajat Veikko Nordström ja Marja-Leena Nordström. Yrityksen nykyinen henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä toiminnan jatkuessa nykyisissä tiloissa Akaassa.

– On hienoa päästä jatkamaan pitkään toiminutta ja hyvämaineista yhtiötä. Myös näkymät puhtaustoimialalla ovat hyvät. Tulemme jatkossakin panostamaan myyntiin ja markkinointiin ja myös uuteen teknologiaan, kertovat Tero Lahtinen ja Jarno Peltonen.

Vuonna 1975 perustettu Nykypesu Oy on menestynyt markkinoilla panostamalla palvelun ja tuotteiden laatuun. – Laadukkaat tuotteet yhdessä luotettavan asiakaspalvelun kanssa ovat antaneet Nykypesu Oy:lle menestymisen avaimet, kertoo yrityksen perustaja Veikko Nordström.

Nykypesu Oy:n liikevaihto oli viime tilikaudella yli 2 miljoonaa euroa työllistäen noin 10 henkilöä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Tero Lahtinen, p. 0400 759 399;
Jarno Peltonen, p. 050 552 0450;
Veikko Nordström, p.0400 632 817

Tietoja julkaisijasta

Nykypesu OyTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.