Schildts & Söderströms

Akademiska bokhandelns butikschef blir försäljningschef på Schildts & Söderströms

Dela

Schildts & Söderströms försäljningsteam förstärks av Aki Järvinen då han blir försäljningschef för systerförlaget Kustantamo S&S.

Järvinen har en mycket gedigen erfarenhet av bokbranschen och har jobbat länge som butikschef för Akademiska bokhandeln i Helsingfors, och före det bland annat med nätbutiker i Sverige.

– Jag har redan länge haft en dröm om att få jobba på ett förlag, så jag är mycket glad att få utveckla bokförsäljningen ur en förläggares perspektiv. Akademen har gett mig en unik inblick i bokvärlden de senaste åren, och på S&S får jag möjligheten att använda min erfarenhet, säger Aki Järvinen.

– Den här rekryteringen förstärker vår position i den finskspråkiga bokbranschen på ett fantastiskt vis, säger vd Mari Koli.

Kustantamo S&S publicerar omkring 60 finskspråkiga titlar om året, däribland flera bekanta författare som till exempel Sanna Mander, Eva Frantz, Malin Klingenberg, Peter Sandström, Marcus Rosenlund, Ulla Donner, Maija Hurme, Lina Laurent, Karin Erlandsson, Karin Lindroos och Staffan Bruun.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Aki Järvinen framför sin privata bokhylla. Foto: privat
Aki Järvinen framför sin privata bokhylla. Foto: privat
Ladda ned bild

Om

Schildts & Söderströms
Schildts & Söderströms
Snellmansgatan 13
00170 Helsingfors

https://litteratur.sets.fi/

Schildts & Söderströms har verkat för den finlandssvenska litteraturen sedan 1891.