Akseli Herlevi avasi Naughty Munchies virtuaaliravintolan

Virtuaaliravintola Naughty Munchies toimii cloud kitchen -periaatteella, eli valmistamalla käsityönä eri ravintoloiden annoksia koti- tai työpaikkatoimituksiin. Virtuaaliravintolasta voi tilata arki- ja juhla-aterioita lounaasta illalliseen sekä myös helppoja toimisto- ja työmaaruoka-annoksia. Akseli Herlevi sai uuden konseptinsa avaukseen mukaan japanilaisen keittiön konkarin Kimmo Jylhän ja libanonilaisravintola Farougen toisen perustajan, nykyisin omaa Cafe Rouge -ravintolaansa luotsaavan Maggie Lindholmin. Ruoat saapuvat asiakkaille joko lämpiminä tai kylminä, jolloin ne voi kotikeittiöissä lämmittää nautittavaksi silloin, kun itselle parhaiten sopii.
”Suomen ravintolakenttä on viime viikot roikkunut löysässä hirressä ja nyt tullut päätös koko maan ravintoloiden ja kuppiloiden sulkemisesta pakottaa kaikki alan toimijat nopeisiin ratkaisuihin. Olin onneksi ehtinyt suunnitella Naughty BRGR:in kylkeen cloud kitchen -tyyppistä konseptia jo jonkin aikaa, joten palvelu ja sen toimintamalli olivat valmiina toteutettaviksi. Nyt kriisin keskellä toivomme pystyvämme tukemaan myös alamme pienyrittäjiä, kuten jonkin asteen kulttimainetta nauttivaa Cafe Rougea sekä Suomen sushikeisari Kimmo Jylhää. Oma tavoitteeni on saada kasaan sen verran myyntiä, että voimme ryhtyä palauttamaan Naughty BRGR:in tiimiä saliasiakkaiden katoamisesta johtuvista pakkolomautuksista takaisin töihin”, kertoo ravintoloitsija Akseli Herlevi ja lisää: ”Digitaalinen ostaminen ja kotiinkuljetuspalvelut ovat meille tuttuja, sillä Naughty BRGR:in NYC Cheese Burger on ollut Woltin myydyin annos ravintolan lanseerauksesta saakka. Nyt vain laajennamme tarjontaa hyödyntämällä asiakkaista tyhjentyneen ravintolan tilat aiempaa monipuolisemmin ja kokkeja soppaan lisäten.”
Naughty Muchies -ravintolan listalta löytyy tarkoin valittuja, toisiaan täydentäviä annoksia. Maggie Lindholmin luotsaamasta Cafe Rougesta listalla on kotona helposti lämmitettäviä pataruokia kasviksista, kanasta ja lampaan- tai naudanlihasta. Akseli Herlevi valmistaa Naughty Sticky Ribs -kyljykset, useamman kerran viikossa vaihtuvan kotiruokakokonaisuuden sekä Hans Välimäen reseptin mukaisen bistroruokasuosikin Reuben sandwichin. Kimmo Jylhä tuo tarjolle mm. legendaarisen japanilaistyylisen Raku ya -ravintolan vanhoja suosikkiannoksia.
”Yrittäjänä minulla on vastuu pyrkiä menestymään tilanteessa kuin tilanteessa ja velvollisuus yrittää luoda työntekijöilleni töitä. Vaikka yleinen tilanne ei olekaan meistä kiinni, on myös yrittäjän vapaus päättää, miten annetussa tilanteessa luovitaan. Me olemme päättäneet pistää hanttiin töitä tekemällä ja toivon, että mahdollisimman moni muukin alallamme pystyisi tekemään samoin”, kannustaa Herlevi.
Munchies Cloud Kitchenin annoksia voi tilata Woltin ja Foodoran kautta. Myös nouto osoitteesta Naughty BRGR, Lönnrotinkatu 13, Helsinki. Keittiö avoinna maanantaista lauantaihin kello 11-22 ja sunnuntaisin 12-19. Annosten hinnat 10-20 euroa. Palvelun kautta voi tilata myös hygieniatuotteita ja kioskitarvikkeita.
Naughty BRGR on Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä toimiva gourmet-hampurilaisravintolaketju. Perustamissysäyksensä ravintola sai Akseli Herlevin osallistuessa Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelman jaksoon, jossa huippukokkien tuli valmistaa hampurilainen. Kisan päätuomari, nykyisin ravintola Savoyn chef patron Helena Puolakka kuvaili Herlevin valmistamaa hampurilaista ”todella tuhmaksi”, mitä Herlevi piti parhaana koskaan saamaansa palautteena.
Naughty Munchies on Helsingissä ilman asiakaspaikkoja toimiva cloud kitchen -ravintola, jossa valmistetaan paitsi Naughty BRGR:in omia, myös muiden ravintoloiden ruokia kotiinkuljetettavaksi.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Akseli Herlevi, yrittäjä, keittiömestari, Naughty BRGR
+358 50 522 7015, akseli@naughtybrgr.com
Samuel Sorainen, viestintätoimisto Wolfcom Oy
+358 400 5798653, samuel.sorainen@wolfcom.fi
Kuvat







Linkit
Tietoja julkaisijasta
Wolfcom PR Boutique, Helsinki, Finland
Korkeavuorenkatu 1 B 11, 00140 Helsinki
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Wolfcom
Helsinki Limo toi Mercedes-Maybachin tilausajoon8.9.2025 10:13:59 EEST | Tiedote
Premium-tason tilausajoihin erikoistunut Helsinki Limo vahvisti kalustoaan poikkeuksellisella tulokkaalla: Mercedes-Maybach S 580 on Suomen ensimmäinen ja ainoa tilausajossa toimiva uusi Maybach. Uuden auton myötä Helsinki Limo esittelee First Class -tason kutsuliikennepalvelun.
Kutsu medialle: uusi Wine & Tapas Helsinki keskustan sydämeen4.9.2025 12:28:07 EEST | Kutsu
Tervetuloa tutustumaan Helsingin ydinkeskustan uutuusravintolaan, Wine & Tapas Helsinkiin, ja sen illalliskonseptiin. Ravintola tarjoaa mutkattoman, kohtuuhintaisen ja laadukkaan tavan nauttia tapaksista ja viinistä Narinkkatorin laidalla. Mediatilaisuus tiistaina 16. syyskuuta kello 15.00-16.30, Narinkkatori, Annanaukio 1.
Maista Baskimaan maut – pintxot valtaavat NH Collection Helsinki Grand Hansan28.7.2025 09:30:00 EEST | Tiedote
Espanjan pohjoisosassa sijaitsevan Baskimaan vivahteikas ja kiinnostava ruokakulttuuri on kuuluisa etenkin pintxoistaan. Pintxot, hammastikun nokkaan pistetyt pienet suupalat sekoitetaan toisinaan tapaksiin, mutta on sekä kulttuurillisesti että käytännössä eri asioita. Jos pintxot ja muut baskimaan herkut eivät ole vielä tuttuja, niitä pääsee nyt maistamaan NH Collection Helsinki Grand Hansa hotellin Hansa Café -ravintolassa Baskimaan ruokaviikoilla, jonka järjestää yhteistyössä hotellin kanssa Espanjan ja Bilbaon matkailutoimistot.
Viron kesä tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ja tapahtumia jokaiseen makuun2.7.2025 10:38:30 EEST | Tiedote
Suomalaisten suosituimman matkakohteen Viron alkanut kesä on täynnä elämyksiä: taidetta, suloisia maatilan eläimiä, keskiajan tunnelmaa, merenkulun juhlia, urheilua, herkullisia ruokafestivaaleja sekä musiikkia laidasta laitaan – kansantanssista hevimetalliin ja elektroniseen musiikkiin.
Viron Michelin-oppaaseen kahdeksan uutta ravintolaa19.6.2025 11:49:09 EEST | Tiedote
Michelin Guide on julkaissut Viron vuoden 2025 ravintolasuositukset. Neljänteen Estonia-oppaaseen on valittu yhteensä 43 ravintolaa eri puolilta maata. Mukana on kaksi tähtiravintolaa, seitsemän Bib Gourmand -tunnustuksen saanutta sekä kolme kestävän gastronomian edistämisestä palkittua Green Star -ravintolaa.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme