Akseli Herlevi toi himoitun gourmet-kebabin Jyväskylään, Seinäjoelle ja Ouluun

Eläväisestä kulttuuristaan sekä katuruuastaan tunnetussa Berliinin turkkilaisyhteisössä syntyi 70-luvun alussa neronleimaus, döner kebab, josta muodostui pian Berliinin kansallisannos. Döneristä tuli hitti ei vain Berliinissä, vaan koko Saksassa ja Euroopassa. Suomen ensimmäinen kebabgrilli avattiin 80-luvulla Porissa ja sittemmin se on tullut tunnetuksi erityisesti pikkutuntien tuhtina mättöruokana.
”Halusimme Imanin kanssa näyttää, että kebabille voi tehdä Suomessa saman kuin burgereille ja pizzalle, jotka ovat täällä jo maailman huippuluokkaa. Inspiraatiota olemme hakeneet Turkin sijaan Berliinistä, josta löytyy uskomattomia döner-mestoja. Aidosta berliiniläis-döneristä löytyy lukemattomia variaatioita, mutta vaativampien gastronomien arvostamat paikat uskovat alkuperäiseen konseptiin panostaen laatuun ja makuun. Juuri tätä mekin haluamme tarjota: aidon, berliiniläisen maun, jossa laatu, tuoreus ja maku ovat huippuunsa viritettyinä”, kertoo keittiömestari ja ravintoloitsija Akseli Herlevi ja lisää, että yksin Berliinissä on yli tuhat döner-kioskia tai ravintolaa, joista valmistetaan lähes puoli miljoonaa annosta joka päivä.
On kebabeja ja sitten on DIF Döner
DIF Dönerin raaka-aineena käytetään laadukasta kokolihaa tai kanaa. Vegaaneille on tarjolla maukas seitankebab ja kaikki annokset sisältävät tuoretta salaattia, yrttejä ja aidon berliiniläisleivän. Kuten kaikissa itseään kunnioittavissa döner-ravintoloissa, ovat kastikkeet DIF:n omalla reseptillä valmistettu.
”Vaikka kyseessä on kebab, haluamme pitää annosten maut hyvin selkeinä ja raikkaina. Teemme kastikkeemme ja pikkelssimme itse ja käytämme paljon tuoreita yrttejä. Annoksiamme on kehuttu paitsi raikkaiksi, myös röyhkeän runsaiksi, joten ne sopivatkin hyvin Naughty BRGR:in kylkeen. Pelkkien omien kebabravintoloiden sijaan tuomme DIF Dönerin Jyväskylään, Seinäjoelle ja Ouluun burgeriravintoloidemme tiloihin popup-ravintoloiksi. Näin asiakkaat saavat laajennetun ruokalistan ja varmasti toimivan konseptin”, lupaa Akseli Herlevi.
Popup tuplaa tarjonnan
Gourmet-burgereihin erikoistuneen Naughy BRGR:in rinnalla toimivaa popup-ravintolakonseptia on Helsingissä testattu palkitun JJ’S BBQ -ravintolan kanssa. Asiakkailta hyvän vastaanoton saanut idea kannusti ravintoloitsijoita tuomaan DIF Dönerin Jyväskylään, Seinäjoelle ja Ouluun.
”Yhdessä syöminen ja ihmisten kohtaaminen ovat elämän suola ja muut mausteet. Haluamme rohkaista ihmisiä ulos ja ravintoloihin syömään ja viihtymään. Kahden erilaisen, mutta toisiaan henkisesti tukevan ruokalistan tuominen omiin ravintoloihimme lisää vieraiden valinnanvaraa. Pop-upit ovat nyt auki, ja konseptimme toimivuus pääsee tosikoetukselle avajaisbileissä, joissa olen paistamassa muun muassa ilmaiset dönerit 200 ensimmäiselle”, lisää Herlevi.
Mediakutsu avajaisiin Ouluun, Seinäjoelle ja Jyväskylään:
Tarjolla dönereitä, juomaa, juttuhetkiä ja rentoa meininkiä.
- Perjantaina 2.6., Naughty BRGR Oulu, Kirkkokatu 14. Akseli Herlevi median jututettavana klo 12
- Sunnuntaina 4.6., Naughty BRGR Seinäjoki, Ideapark, Suupohjantie 57. Akseli Herlevi median jututettavana klo 12
- Sunnuntaina 4.6., Naughty BRGR Jyväskylä, Puistokatu 2. Akseli Herlevi median jututettavana klo 15
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Akseli Herlevi, keittiömestari, yrittäjä
+358 50 522 7015
akseli@naughtybrgr.com
Samuel Sorainen, Wolfcom Oy
+358 400 579 653
samuel.sorainen@wolfcom.fi
Kuvat



Linkit
Tietoja julkaisijasta
Wolfcom PR Boutique, Helsinki, Finland
Korkeavuorenkatu 1 B 11, 00140 Helsinki
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Wolfcom
Suomalaisten tähtikokkien ravintolavinkit Tallinnaan9.10.2025 13:35:38 EEST | Tiedote
Viro on suomalaisten suosituin ulkomainen ruokamatkailukohde, eikä ihme, sillä maan ravintolatarjonta on kokoonsa nähden ainutlaatuisen rikas. Viron ravintolakulttuuri kehittyy jatkuvasti ja maassa on jo Suomeakin enemmän Michelin-oppaasta löytyviä suosituksia. Helpottaaksemme suomalaismatkailijoiden ravintolavalintoja, kysyimme Virossa asuvilta ravintola-alan ammattilaisilta suosituksia ja vinkkejä syksyiselle makumatkalle Tallinnaan. Omat ravintolavinkkinsä antoivat keittiömestarit Kim Mikkola, Kim Päivästö, Karoliina Jaakkola ja Tõnis Siigur sekä ravintolapäällikkö Ella Korpi.
Tärpit elämykselliseen syyslomaan Virossa24.9.2025 13:14:56 EEST | Tiedote
Viro kutsuu jälleen syyslomalaisia nauttimaan syksyisen värikkäästä luonnosta, jännittävistä aktiviteeteista sekä löylyn ja uima-altaiden lämmöstä kaupungin vilinään tai vaihtoehtoisesti talviunille valmistautuvan maaseudun hiljaisuuteen. Jokaiselle löytyy varmasti jotain uutta ja yllättävää nähtävää ja koettavaa.
Helsinki Citycopter kasvaa: toinen liikesuihkukone ja Aerocom Aviation24.9.2025 09:15:17 EEST | Tiedote
Viisi vuotta täyttänyt yksityisomisteinen suomalainen lentoyhtiö Helsinki Citycopter kasvaa. Yhtiö ottaa käyttöön toisen liikesuihkukoneen sekä virallisen yhtiönimensä Aerocom Aviation Oy. Lentokaluston lisäyksellä vastataan yksityis- ja tilauslentojen kysynnän kasvuun sekä tarjotaan yritys- ja yksityisasiakkaille entistä joustavammat palvelut. Korkealaatuisiin yksityislentoihin erikoistunut yhtiö vahvistaa samalla Suomen houkuttelevuutta helposti saavutettavana matkailukohteena. Helsinki Citycopter -brändi jatkaa normaalisti helikopterien tilauslentoihin erikoistuen.
Usva by Terhen Spa juhlii ensimmäistä vuottaan – hyvinvointia ja saunaperinteitä Helsingin ytimessä18.9.2025 13:08:34 EEST | Tiedote
Vuosi sitten avautuneen NH Collection Helsinki Grand Hansa -hotellin hyvinvointikeskus Usva by Terhen Spa ammentaa inspiraationsa suomalaisesta sauna- ja hoitoperinteestä. Kyseessä ei ole tavallinen hotellin saunaosasto tai day spa, vaan elämyksellinen kokonaisuus, joka kutsuu syventymään kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin maailmaan. Saunan ja hoitolan lisäksi se käsittää myös täysin varustellun, 300 neliömetrin kuntosalin venyttelyalueineen.
Uusi Wine & Tapas Helsinki lisää mutkattomia ruokaelämyksiä keskustaan17.9.2025 13:44:12 EEST | Tiedote
Helsingin ydinkeskustaan, Kampin Narinkkatorin laidalle, on avautunut uusi Wine & Tapas Helsinki. Se tarjoaa töiden jälkeen ja iltaisin laadukkaan sekä kohtuuhintaisen mahdollisuuden nauttia jaettavista tapaksista ja viinistä rennossa tunnelmassa. Päivisin ravintolaan katetaan entuudestaan tunnettu, keskustan suosituimpiin kuuluva buffetlounas.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme