Akseli Herlevi toi himoitun gourmet-kebabin Jyväskylään, Seinäjoelle ja Ouluun

Eläväisestä kulttuuristaan sekä katuruuastaan tunnetussa Berliinin turkkilaisyhteisössä syntyi 70-luvun alussa neronleimaus, döner kebab, josta muodostui pian Berliinin kansallisannos. Döneristä tuli hitti ei vain Berliinissä, vaan koko Saksassa ja Euroopassa. Suomen ensimmäinen kebabgrilli avattiin 80-luvulla Porissa ja sittemmin se on tullut tunnetuksi erityisesti pikkutuntien tuhtina mättöruokana.
”Halusimme Imanin kanssa näyttää, että kebabille voi tehdä Suomessa saman kuin burgereille ja pizzalle, jotka ovat täällä jo maailman huippuluokkaa. Inspiraatiota olemme hakeneet Turkin sijaan Berliinistä, josta löytyy uskomattomia döner-mestoja. Aidosta berliiniläis-döneristä löytyy lukemattomia variaatioita, mutta vaativampien gastronomien arvostamat paikat uskovat alkuperäiseen konseptiin panostaen laatuun ja makuun. Juuri tätä mekin haluamme tarjota: aidon, berliiniläisen maun, jossa laatu, tuoreus ja maku ovat huippuunsa viritettyinä”, kertoo keittiömestari ja ravintoloitsija Akseli Herlevi ja lisää, että yksin Berliinissä on yli tuhat döner-kioskia tai ravintolaa, joista valmistetaan lähes puoli miljoonaa annosta joka päivä.
On kebabeja ja sitten on DIF Döner
DIF Dönerin raaka-aineena käytetään laadukasta kokolihaa tai kanaa. Vegaaneille on tarjolla maukas seitankebab ja kaikki annokset sisältävät tuoretta salaattia, yrttejä ja aidon berliiniläisleivän. Kuten kaikissa itseään kunnioittavissa döner-ravintoloissa, ovat kastikkeet DIF:n omalla reseptillä valmistettu.
”Vaikka kyseessä on kebab, haluamme pitää annosten maut hyvin selkeinä ja raikkaina. Teemme kastikkeemme ja pikkelssimme itse ja käytämme paljon tuoreita yrttejä. Annoksiamme on kehuttu paitsi raikkaiksi, myös röyhkeän runsaiksi, joten ne sopivatkin hyvin Naughty BRGR:in kylkeen. Pelkkien omien kebabravintoloiden sijaan tuomme DIF Dönerin Jyväskylään, Seinäjoelle ja Ouluun burgeriravintoloidemme tiloihin popup-ravintoloiksi. Näin asiakkaat saavat laajennetun ruokalistan ja varmasti toimivan konseptin”, lupaa Akseli Herlevi.
Popup tuplaa tarjonnan
Gourmet-burgereihin erikoistuneen Naughy BRGR:in rinnalla toimivaa popup-ravintolakonseptia on Helsingissä testattu palkitun JJ’S BBQ -ravintolan kanssa. Asiakkailta hyvän vastaanoton saanut idea kannusti ravintoloitsijoita tuomaan DIF Dönerin Jyväskylään, Seinäjoelle ja Ouluun.
”Yhdessä syöminen ja ihmisten kohtaaminen ovat elämän suola ja muut mausteet. Haluamme rohkaista ihmisiä ulos ja ravintoloihin syömään ja viihtymään. Kahden erilaisen, mutta toisiaan henkisesti tukevan ruokalistan tuominen omiin ravintoloihimme lisää vieraiden valinnanvaraa. Pop-upit ovat nyt auki, ja konseptimme toimivuus pääsee tosikoetukselle avajaisbileissä, joissa olen paistamassa muun muassa ilmaiset dönerit 200 ensimmäiselle”, lisää Herlevi.
Mediakutsu avajaisiin Ouluun, Seinäjoelle ja Jyväskylään:
Tarjolla dönereitä, juomaa, juttuhetkiä ja rentoa meininkiä.
- Perjantaina 2.6., Naughty BRGR Oulu, Kirkkokatu 14. Akseli Herlevi median jututettavana klo 12
- Sunnuntaina 4.6., Naughty BRGR Seinäjoki, Ideapark, Suupohjantie 57. Akseli Herlevi median jututettavana klo 12
- Sunnuntaina 4.6., Naughty BRGR Jyväskylä, Puistokatu 2. Akseli Herlevi median jututettavana klo 15
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Akseli Herlevi, keittiömestari, yrittäjä
+358 50 522 7015
akseli@naughtybrgr.com
Samuel Sorainen, Wolfcom Oy
+358 400 579 653
samuel.sorainen@wolfcom.fi
Kuvat



Linkit
Tietoja julkaisijasta
Wolfcom PR Boutique, Helsinki, Finland
Korkeavuorenkatu 1 B 11, 00140 Helsinki
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Wolfcom
Helsinki Limo toi Mercedes-Maybachin tilausajoon8.9.2025 10:13:59 EEST | Tiedote
Premium-tason tilausajoihin erikoistunut Helsinki Limo vahvisti kalustoaan poikkeuksellisella tulokkaalla: Mercedes-Maybach S 580 on Suomen ensimmäinen ja ainoa tilausajossa toimiva uusi Maybach. Uuden auton myötä Helsinki Limo esittelee First Class -tason kutsuliikennepalvelun.
Kutsu medialle: uusi Wine & Tapas Helsinki keskustan sydämeen4.9.2025 12:28:07 EEST | Kutsu
Tervetuloa tutustumaan Helsingin ydinkeskustan uutuusravintolaan, Wine & Tapas Helsinkiin, ja sen illalliskonseptiin. Ravintola tarjoaa mutkattoman, kohtuuhintaisen ja laadukkaan tavan nauttia tapaksista ja viinistä Narinkkatorin laidalla. Mediatilaisuus tiistaina 16. syyskuuta kello 15.00-16.30, Narinkkatori, Annanaukio 1.
Maista Baskimaan maut – pintxot valtaavat NH Collection Helsinki Grand Hansan28.7.2025 09:30:00 EEST | Tiedote
Espanjan pohjoisosassa sijaitsevan Baskimaan vivahteikas ja kiinnostava ruokakulttuuri on kuuluisa etenkin pintxoistaan. Pintxot, hammastikun nokkaan pistetyt pienet suupalat sekoitetaan toisinaan tapaksiin, mutta on sekä kulttuurillisesti että käytännössä eri asioita. Jos pintxot ja muut baskimaan herkut eivät ole vielä tuttuja, niitä pääsee nyt maistamaan NH Collection Helsinki Grand Hansa hotellin Hansa Café -ravintolassa Baskimaan ruokaviikoilla, jonka järjestää yhteistyössä hotellin kanssa Espanjan ja Bilbaon matkailutoimistot.
Viron kesä tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ja tapahtumia jokaiseen makuun2.7.2025 10:38:30 EEST | Tiedote
Suomalaisten suosituimman matkakohteen Viron alkanut kesä on täynnä elämyksiä: taidetta, suloisia maatilan eläimiä, keskiajan tunnelmaa, merenkulun juhlia, urheilua, herkullisia ruokafestivaaleja sekä musiikkia laidasta laitaan – kansantanssista hevimetalliin ja elektroniseen musiikkiin.
Viron Michelin-oppaaseen kahdeksan uutta ravintolaa19.6.2025 11:49:09 EEST | Tiedote
Michelin Guide on julkaissut Viron vuoden 2025 ravintolasuositukset. Neljänteen Estonia-oppaaseen on valittu yhteensä 43 ravintolaa eri puolilta maata. Mukana on kaksi tähtiravintolaa, seitsemän Bib Gourmand -tunnustuksen saanutta sekä kolme kestävän gastronomian edistämisestä palkittua Green Star -ravintolaa.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme