Realia Isännöinti Oy

Aktiiva Oy Isännöintipalvelu osaksi Realia Isännöintiä

Jaa

Pohjoismaiden suurimpaan kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälityspalveluita tarjoavaan Realia Group -konserniin kuuluva Realia Isännöinti on ostanut Aktiiva Oy Isännöintipalvelun. Yrityskauppa on osa Realia Groupin ja sen tytäryhtiö Realia Isännöinnin kasvustrategiaa ja tukee Realia Isännöinnin tavoitetta toimia isännöintialan suunnannäyttäjänä.

Aktiiva Oy Isännöintipalvelu on Kuopion alueella laadukkaita isännöintipalveluita tarjoava yritys, jonka juuret ulottuvat 1990-luvun alkuun. Yritys palvelee noin 170 asunto- ja kiinteistöosakeyhtiötä.

”Kehittääksemme toimintaamme ja kyetäksemme vastaamaan kasvaviin asiakastarpeisiin entistä paremmin, tarvitsemme nykyistä leveämmät hartiat. Osana Realia Group -konsernia meillä on hyvät mahdollisuudet kehittää toimintaamme asiakkaidemme parhaaksi”, Aktiiva Oy Isännöintipalvelun yksikönpäällikkö Veijo Pirinen sanoo.

”Omalla kohdallani olen todennut jossain vaiheessa koittavan hetken, jolloin on aika luopua yrittäjyydestä, jotta yrityksen toiminta voi jatkua ja kehittyä uusin voimin. Olen todennut Realia Isännöinnin olevan tähän erinomainen valinta”, Pirinen jatkaa.

”Olen iloinen, että Aktiiva Oy Isännöintipalvelun osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta vahvistaa jo entisestään suurta isännöintiosaajiemme joukkoa. Kaupan myötä jalansijamme Kuopion alueella on vahva. Haluan toivottaa Veijon ja koko Aktiiva Oy Isännöintipalvelun henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi osaksi Realia Isännöintiä. Omistajanvaihdos ei vaikuta voimassaoleviin asiakassopimuksiin”, Realia Isännöinnin liiketoimintajohtaja Veli Huotari sanoo.

Aktiiva Oy Isännöintipalvelu jatkaa kaupan jälkeen toistaiseksi toimintaansa omana yhtiönä.

Lisätiedot:

Veli Huotari, liiketoimintajohtaja, Realia Isännöinti Oy, puh 040 509 5087

Veijo Pirinen, yksikönpäällikkö, Aktiiva Oy Isännöintipalvelu, puh 020 761 4592

Tietoja julkaisijasta

Realia Isännöinti Oy
Realia Isännöinti Oy
Valimotie 17-19
00380 HELSINKI

http://www.realiaisannointi.fi

Realia Isännöinti on osa Realia Group -konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Realia Groupiin kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, Huom! Huoneistomarkkinointi, Realia Isännöinti, Realia Management ja Arenna. Baltian liiketoiminnoista vastaa Ober-Haus sekä Ruotsin toiminnoista Hestia. Realia Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 134 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 2 000 henkilöä. Yhteistä kaikille yrityksille on asiakastyytyväisyyden korostaminen, jota rakennetaan räätälöidyillä tuotteilla sekä aktiivisella ja ammattitaitoisella palvelulla. www.realiagroup.fi www.realiaisannointi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Realia Isännöinti Oy

Tutkimus: Joka neljäs taloyhtiön osakas tuntee oman taloyhtiönsä talouden heikosti5.11.2019 07:30:00 EETTiedote

Suurin osa suomalaisten taloyhtiöiden osakkaista kokee tuntevansa oman taloyhtiönsä taloudellisen tilanteen vähintään melko hyvin. Joka neljäs (23 %) osakkaista ei kuitenkaan tiedä, onko omalla taloyhtiöllä lainaa tai mitkä ovat oman taloyhtiön suurimmat menoerät. Tiedot selviävät Realia Isännöinnin IRO Researchillä teettämästä Tuhat suomalaista -tutkimuksesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme