ELY-keskuksetELY-keskuksetELY-keskukset

Älä jätä yrittäjää yksin

Jaa
Maailman mielenterveyspäivänä 10.10.2022 Yrittäjän talousapu ja Yrittäjän kriisikeskus haastavat jakamaan tietoa yrittäjille suunnatuista palveluista ja kuulemaan yrittäjien huolet.

Yrittäjät jäävät liian usein yksin huoltensa kanssa

Tänä vuonna Mieli ry:n koordinoimana mielenterveyspäivänä 10.10.2022 näytetään vihreää valoa huolten jakamiselle. On tärkeää, että jokaisella on mahdollisuus puhua sekä elämän iloista että suruista. Yrittäjällä ei välttämättä löydy läheistä, joka tuntisi yrittäjän haasteita.

”Tällä hetkellä arkipäivän huolten lisäksi yrittäjiä puhuttavat Ukrainan sodan vaikutukset, energian hinta ja YEL-muutokset. Korona-aikoja ovat seuranneet uudet, odottamattomat haasteet. Yrittäjän talouden mahdollisesti heikentyessä myös mieli menee maahan. Mielen ja jaksamisen heikentyessä puolestaan yritystoiminnan pyörittäminen vaikeutuu. Yrittäjien tukemiseksi Yrittäjän kriisikeskus ja Yrittäjän talousapu ovat tiivistäneet yhteistyötä kokonaisvaltaisen tuen mahdollistamiseksi.” Tuomo Kallio Yrittäjän kriisikeskuksesta kertoo.

Osallistu tekemällä näkyväksi yrittäjien huolia, tuen tarvetta ja yrittäjiä tukevia palveluita

Ei jätetä yrittäjää yksin huolten ja haasteiden keskelle! Yrittäjän talousapu ja Yrittäjän kriisikeskus haastavat sinut näyttämään vihreää valoa yrittäjien huolten jakamiselle: osallistu jakamalla yrittäjyyteen liittyvä kuva tunnisteilla #KymppiKymppi #VihreääValoa ja #YrittäjienPuolella.

Päivään voi osallistua myös jakamalla tietoa Yrittäjän talousavun ja Yrittäjän kriisikeskuksen yrittäjille suunnatuista palveluista. Yrittäjän talousapu palvelee yrittäjiä talousasioissa ja Yrittäjän kriisikeskus elämän muutostilanteissa, kun omat voimat käyvät vähiin tai haluat lisätä hyvinvointiasi. Huolien kasaantuessa ei tarvitse jäädä yksin.

Näin tavoitat Yrittäjän talousavun ja Yrittäjän kriisikeskuksen

Yrittäjän talousapu -neuvontapalvelu:

  • suomeksi ma–pe klo 9–16.15 numerossa 0295 024 880 (pvm/mpm)
  • på svenska to kl 9–16.15 0295 024 881
  • In English Mon.–Fri. 9–16.15 0295 024 882
  • Yhteydenottolomake (webropol.com)
  • Yrittajantalousapu.fi
  • Yrittäjän talousapua koordinoi työ- ja elinkeinoministeriön ohjaama Työ- ja elinkeinohallinnon asiakaspalvelukeskus

Yrittäjän kriisikeskus:

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa

Tuomo Kallio
Yrittäjän kriisikeskus
Hankepäällikkö
puh. 044 493 1764
tuomo.kallio@tukitalo.com

Jari Leskinen
kehityspäällikkö
Yrittäjän talousapu/
TE-asiakaspalvelukeskus
puh. 040 5933 157
jari.s.leskinen@ely-keskus.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ELY-keskukset

Kevään kelirikosta arvioidaan vaikeaa (Keski-Suomi, Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala)20.3.2023 10:27:21 EET | Tiedote

Kelirikolla tarkoitetaan tien pinnan tai tierakenteen pehmenemisen aiheuttamaa kulkukelpoisuuden merkittävää vaikeutumista tai estymistä. Tien pinta tai rakenne voi pehmentyä keväällä roudan sulamisen yhteydessä tai rakenteiden vettyessä märkänä myöhäissyksynä tai lämpimänä alkutalvena. Rakenne voi pehmentyä ja kantavuus heikentyä joko tien pinnalta tai myös syvemmältä. Sorateillä voi siten esiintyä erityyppistä kelirikkoa, kuten pinta- ja runkokelirikkoa.

Skärgårdshavets tillstånd väckte intresse i Åbo - 140 deltog i seminarium om Skärgårdshavets tillstånd i framtiden (Egentliga Finland, Satakunta)17.3.2023 09:03:41 EET | Tiedote

NTM-centralen för Egentliga Finland anordnade 16.3. i Åbo ett seminarium om Skärgårdshavets tillstånd i framtiden. På seminariet presenterades färsk forskningskunskap om Skärgårdshavets tillstånd, och bollades idéer om metoder med vilka olika aktörer kan främja skyddet av Skärgårdshavet och minska näringsbelastningen från land.

Saimaan järvilohen pelastamiseen lisääntymisalueita, vaellusväyliä ja resursseja17.3.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Järvilohen pelastamista seurataan ensimmäistä kertaa tulosmittareilla. Tulosmittareiden perusteella ollaan lajin häviämisen kynnyksellä, mikäli järvilohen hoitokohteissa ja säilytysviljelyssä sekä resursseissa ei tapahdu nopeita muutoksia. Kannanhoidollisten poikasten elossa säilyminen tulee kohentua Saimaalla ja Pielisellä, sillä nykyään poikasista noin 99,8 % ei selviä järvivaelluksesta takaisin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme