HOK-Elanto

Alepan lippulaivamyymälä avataan Helsinki-Vantaan uuteen T2-terminaalin laajennusosaan – kestosuosikki jatkaa myydyimpänä tuotteena

Jaa

Alepa Lentoasema on vuodesta lähtien 2011 palvellut Helsinki-Vantaan lentoaseman matkustajia ja työntekijöitä. 1.12.2021 Alepa avaa ketjun lippulaivamyymälän vastavalmistuneeseen T2-terminaalin laajennusosaan. Uuden liiketilan myötä myymälän koko lähes tuplaantuu, ja valikoima ja palvelutarjonta paranee entisestään.

Uusi Alepa Lentoasema.
Uusi Alepa Lentoasema.

Myymäläpäällikkö Mirkka Vesa kuvaa lentoaseman Alepaa erityisherkuilla maustetuksi Alepaksi. Perusvalikoiman lisäksi myymälään on tuotu uniikki valikoima lentokentän matkustajien tarpeisiin hiottuja tuotteita ja palveluita. Kansainvälinen ympäristö näkyy myös Alepan henkilökunnassa, joka palvelee kahden kotimaisen lisäksi myös 14 muulla kielellä, muun muassa espanjaksi ja punjabiksi. 

- Olemme monelle Suomen viimeinen, ja usein myös ensimmäinen kosketuspinta. Työ kansainvälisessä ympäristössä on ajoittain hektistä, mutta samalla myös palkitsevaa. Toimimme asiakkaiden reissujääkaappina, turistien ensimmäisenä Suomi-kokemuksena ja kenttähenkilökunnan lounaskauppana. Valikoimasta löytyy esimerkiksi omassa Herkkukeittiössämme käsin valmistettuja laadukkaita salaatteja ja ruoka-annoksia, Vesa summaa.  

Alepa Lentoaseman hintatasossa ei ole ”lentokenttälisiä”, ja hinnoittelu on avoimesti nähtävissä s-kaupat.fi-alustalla. Uuden myymälän valikoima on rakennettu myyntidatan perusteella, ja sitä täydennetään asiakkaiden omilla Korttelitoiveilla. Vesan mukaan lentokentän Alepassa on panostettu nimenomaan välipalojen ja reissueväiden valikoimaan, joiden joukosta löytyy myös kaupan myydyin tuote. 

- Myydyimpien tuotteiden kärkisijalla on Fazerin Imatran riisipiirakka, ja top-10-listalle mahtuu myös muitakin paistopistetuotteita croissanteista lihapasteijoihin. Näiden lisäksi kahvi, banaanit, vesipullot ja muut helposti syötävät eväät korostuvat meidän myyntiluvuissamme, Vesa toteaa. 

Päivittäistavaratuotteiden lisäksi myymälän valikoimaan tuodaan HOK-Elannon oman Kukkasitomon kimppuja. Eri hintatason kimput sopivat mainiosti reissulta palaavan tervetulokukiksi tai kotiinpaluun piristykseksi. Myymälästä löytyy myös kattava valikoima matkamuistoja ja tuotteita viimehetken tuliaisostoksia varten. 

Lentoaseman asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä palveluita 

Alepan siirtyessä uuteen liiketilaan myymälän koko lähes tuplaantuu, ja samalla myös palvelutarjonta laajenee. Vesan mukaan lisäneliöt tuovat mahdollisuuden kasvattaa valikoimaa, ja tuoda myös lisää itsepalvelukassoja asioinnin sujuvoittamiseksi. Kasvanut myymäläpinta-ala mahdollisti entistä paremman pohjaratkaisun toteuttamisen. 

Lentoaseman Alepassa matkustajien helpottaminen näkyy valikoiman ohella myös palveluissa. Alepa tekee yhteistyötä Vaununi.fi-palvelun kanssa, jonka kautta lapsiperheet voivat vuokrata matkalla tarvitsemiaan lastentarvikkeita netistä, ja noutaa ne lähtöpäivänä kentän Alepasta. 

- Asiakas vuokraa tarvitsemansa tuotteet vaununi.fi-sivun kautta, ja noutaa ne sitten meiltä. Olemme avoinna 24 h, joten palvelu on käytettävissä lähtöajasta riippumatta. Meidän tavoitteenamme on tehdä asiakkaiden matkustamisesta mahdollisemman helppoa, ja juuri tällaisia lisäpalveluita on ilo tuottaa, Vesa kertoo. 

Myymälän valikoimasta löytyy myös kattava valikoima latureita, virtamuuntajia, muistikortteja ja muita mahdollisia kotiin unohtuneita tarvikkeita. Asiakaspalautteiden pohjalta valikoimaa on täydennetty myös Lumenen meikkivalikoimalla. 

- Jos laukut jäävät matkan varrelle, voi korvaavat meikit hankkia muiden ostosten ohessa meiltä. Uskon, että kosmetiikka kiinnostaa myös turisteja, jotka asioivat myymälässä ennen paluulentoa kotiin, Vesa summaa. 

Alepa Lentoasema, Terminaali T2 

  • Avataan 1.12. klo 04:00 
  • Avoinna 24 h 
  • Kattava valikoima Alepan hinnoin 
  • Myymälän valikoimaan voi vaikuttaa osoitteessa: www.alepakorttelitoive.fi 

 

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mirkka VesamyymäläpäällikköAlepa Lentoasema

Puh:010 76 60483

Kuvat

Uusi Alepa Lentoasema.
Uusi Alepa Lentoasema.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

HOK-Elanto
HOK-Elanto
Tripla Workery West Firdonkatu 2 T 111
00520 Helsinki

010 76 600http://www.hok-elanto.fi

HOK-Elanto, Stadin oma lafka, on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 630 000 asiakasomistajataloutta. Vuosittainen liikevaihtomme on yli 2 miljardia euroa, ja yritys työllistää noin 6 000 henkilöä.

Toimintaa ohjaavia perusarvoja ovat asiakasomistajan etu, osaava henkilökunta, kyky muuttua, vastuullisuus ja tuloksellisuus.

HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille. Toimialueemme kattaa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Vantaan. Marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikennemyymälöitä ja muita toimipaikkoja alueellamme on yli 300. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

Espooseen avataan torstaina uudenlainen Alepan ja ABC-aseman yhdistelmä: ruokakauppa, sähkölataus ja autopesu mutta ei bensa- ja dieselpumppuja12.1.2022 07:00:00 EET | Tiedote

S-ryhmän suurin alueosuuskauppa HOK-Elanto avaa torstaina 13.1. Espoon Jupperiin Alepan ja ABC-aseman. Kyseessä on ensimmäinen Alepan ja ABC-aseman yhdistelmä, jossa on autopesu ja sähköautojen latauspisteet, muttei lainkaan bensan tai dieselin tankkausmahdollisuutta. Jupperin Alepa ja ABC-asema palvelevat asiakkaita, jotka haluavat käydä ruokakaupassa ja samalla ladata autoonsa lisää ajokilometrejä sekä pesettää autonsa.

Kunniamaininta kriisijohtamisesta ja liiketoiminnan jatkuvuudesta HOK-Elannolle ja Newsecille8.12.2021 15:30:00 EET | Tiedote

Vuoden työympäristöteko 2021 -kilpailussa HOK-Elannolle ja Newsecille on myönnetty kunniamaininta kriisijohtamisesta ja liiketoiminnan turvaamisesta. HOK-Elannon työympäristöä on vahvistettu koronapandemian aikana kokonaisvaltaisesti fyysisen, digitaalisen ja sosiaalisen työympäristön näkökulmasta. Laajaan työympäristökokonaisuuteen kuuluu yli 300 toimipaikkaa ja vuonna 2020 valmistunut uusi pääkonttori. Pääkonttorihankkeessa Newsec toimi HOK-Elannon luotettuna kumppanina.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme