Pirkanmaan ELY-keskus

Alisenjärven alikulkukäytävän peruskorjaus on käynnissä Nokialla

Jaa

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus korjaa syksyyn mennessä Alisenjärven alikulkukäytävän Nokialla.

Alisenjärven alikulkukäytävä käy tänä vuonna läpi perusteellisen korjauksen. Toukokuun alussa Nokialla käynnistyneessä urakassa peruskorjataan Pinsiöntiellä sijaitseva, valtatie 11:n alittava Alisenjärven alikulkukäytävä.

Korjausurakassa sillan pintarakenteet, reunapalkit ja kaiteet uusitaan. Myös sillan muita rakenteita kunnostetaan.

Remontin ajaksi sillalle 30 km/h nopeusrajoitus

Alikulkukäytävän korjaustöistä aiheutuu liikenteelle häiriöitä. Remontin alkuvaiheessa valtatie 11:n kaistoja kavennetaan siltatyömaan kohdalla ja nopeusrajoitus lasketaan 30 km/ h tunnissa. Töiden edistyttyä sillan kannen korjausvaiheeseen ajoneuvoliikenteen käytössä on vain yksi ajokaista. Silloin liikennettä ohjataan liikennevaloin.

Koko korjaustyön ajan alittavan Pinsiöntien suunnan alikulkukorkeus säilyy 3,5 metrissä.

Alisenjärven alikulkukäytävän korjaustyöt valmistuvat tänä syksynä. Urakoitsijana toimii Destia Oy. Korjaustöiden veroton urakkahinta on 340 000 euroa.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsijan edustaja Tomi Kortelainen, Destia Oy, puh. 040 1936 543

Siltainsinööri Jyrki Toivonen, Pirkanmaan ELY-keskus, puh. 050 3425 140

Tilaajan valvontakonsultti Mikko Vellamo, Ramboll Finland Oy, puh. 050 410 5082

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Pirkanmaan ELY-keskus on antanut lausunnon Kangasalan Lamminrahkan itäisen läjitysalueen täyttömäärän nosto -hankkeen YVA-ohjelmasta12.5.2022 08:29:52 EEST | Tiedote

Pirkanmaan ELY-keskus on antanut yhteysviranomaisena lausuntonsa Kangasalan kaupungin suunnitteleman Lamminrahkan itäisen läjitysalueen vuosittaisen täyttömäärän nostamisen ympäristövaikutusten arviointiohjelmasta. Hankealue sijaitsee Kangasalla, lähellä Tampereen rajaa. Yhteysviranomaisena Pirkanmaan ELY-keskus katsoo YVA-ohjelman kokonaisuutena hyvälaatuiseksi, mutta edellyttää selvittämään arvioinnissa huolellisesti esimerkiksi vaikutuksia maankäyttöön, pintavesiin ja ihmisiin.

Pirkanmaan työllisyystilanne parani entisestään maaliskuussa2.5.2022 08:00:00 EEST | Tiedote

Pirkanmaan työllisyystilanne on parantunut edelleen. Maaliskuun 2022 työttömyysaste oli 8,5 prosenttia. Työttömiä työnhakijoita oli maaliskuussa 21 341. Heistä lomautettuja oli 1 700 henkilöä. Työttömien työnhakijoiden määrä maaliskuussa 2022 oli samaa luokkaa kuin vuoden 2019 toukokuussa. Lisäksi avoinna olevien työpaikkojen suuri määrä kertoo työvoiman tarpeen merkittävästä kasvusta. Uusia avoimia työpaikkoja oli yli 15 100.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme