Veikkaus

Alkemia -automaattipelistä useita voittoja ympäri Suomea - Kempeleeseen 21 000 euroa

Jaa

Veikkauksen pelisaleissa ja peliklubeilla pelattavissa olevasta Alkemia -automaattipelistä voitettiin viime viikolla useita suuria voittoja. Suurin potti, 21 171,30 euroa, meni Kempeleessä Zeppelinin Pelaamon pelaajalle maanantai-iltana 25.6. Jyväskylässä onnisti samalla viikolla kaksi kertaa, kun Palokan Prisman Pelaamossa voitettiin keskiviikkona iltapäivällä 18 897,20 euroa ja Seppälän Pelaamossa perjantaina keskipäivällä 13 074,90 euroa. Lisäksi Helsingissä päärautatieaseman Pelaamossa voitettiin perjantai-iltana 13 371,90 euroa, Turun Eerikinkadun Pelaamossa torstai-iltana 11 868,40 euroa ja vielä Kuusamon Pelaamossa iltapäivällä 14 432,70 euroa.

Alkemia on Veikkauksen monilinjainen peli. Sen jackpot eli suurvoitto laukeaa, kun pelaaja saa arvontakiekoille yhteensä 8 komeettakuviota. Kasvavan suurvoiton voi voittaa vain pelatessa kahden euron panoksella.

Jackpot lähtee kasvamaan 10 000 eurosta, ja se voi kasvaa 100 000 euroon. Keskimääräinen jackpot-voitto on noin 24 500 euroa.

Suurin Alkemia-pelistä tähän mennessä voitettu summa on 88 531 euroa, ja sen nappasi pelaaja Tampereella 29. tammikuuta 2017.

Alkemian kasvavan jackpotin voi voittaa ainoastaan Veikkauksen omissa pelisaleissa ja peliklubeilla. Peli on pelattavissa myös esimerkiksi kaupoissa, huoltoasemilla ja ravintoloissa, joissa Alkemian päävoitto on liiketilasta riippuen joko 250 tai 500 euroa.

Voittaminen Veikkauksen automaattipeleissä perustuu yksinomaan sattumaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme