Alko Oy

Alko avaa elokuussa myymälän Helsingin Myllypuron ostoskeskukseen

Jaa

Alko avaa uuden myymälän Myllypuron ostoskeskukseen 19.8.2020.

Alko avaa uuden 115 neliöisen myymälän Helsingin Myllypuron Ostarille 19. elokuuta 2020. Aiemmin tänä vuonna Alko on avannut uudet myymälät Jyväskylän kauppakeskus Seppään sekä Hyvinkään Willa-kauppakeskukseen. Vantaan kauppakeskus Jumbon Stockmannin yhteydessä oleva Alkon myymälä suljettiin alkuvuodesta.

Alkossa tarkastellaan liiketilojen muutostarpeita säännöllisesti kysynnän ja asiakasvirtojen muutosten pohjalta. Aluepäällikkö Tatu Vannisen mukaan myymälää on toivottu alueelle jo vuosia.

”Myllypuro on yksi Helsingin kehittyvistä asuinalueista. Myllypuron Ostari on itähelsinkiläisten arjessa ja kaupunginosan elämänrytmissä elävä ja kehittyvä ostoskeskus. Ostari on luonteva asiointipaikka niin alueen asukkaille kuin alueella töissä käyville. Kauppakeskus on hyvien liikenneyhteyksien varrella aivan Kehä I tuntumassa ja metroaseman läheisyydessä.”

Myymälään noin 500 tuotteen monipuolinen valikoima

Myllypuron myymälään tulee noin 500 tuotteen valikoima. Alkon koko 10 000 tuotteen valikoima on saatavilla verkkokaupasta ja tilauksen voi noutaa myymälästä. Verkkokauppatilauksen voi tehdä myös myymälässä yhdessä henkilöstön avustuksella.

”Myymälän valikoimaan tulee viinejä 275, panimotuotteita 50, väkeviä 150 ja alkoholittomia 25. Myymälähenkilöstöllemme kannattaa kertoa omia tuotetoiveita ja pyytää apua ja vinkkejä matalalla kynnyksellä. Autamme mielellämme toimivien makuparien löytämisessä”, kertoo Vanninen.

Yhteyshenkilöt

aluepäällikkö Tatu Vanninen, p. 040 838 9694
Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–17), viestinta@alko.fi

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva yli 9 500 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 362 myymälää, 100 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuosittain meillä asioi reilut 54 miljoonaa asiakasta. Vuonna 2019 Alkon liikevaihto oli 1,14 miljardia euroa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme