Alko Oy

Alko avaa Hyvinkään kauppakeskus Willaan uuden myymälän

Jaa

Alko avaa uuden myymälän Hyvinkäälle helmikuun lopussa 2020.

Alko avaa uuden myymälän Hyvinkään kauppakeskus Willaan helmikuun lopussa 2020. Kauppakeskus Willan Citymarketin viereinen Alko jatkaa toimintaansa ja uusi myymälä avautuu Prisman puolelle.

Hyvinkään kauppakeskus Willan Alko on pääkaupunkiseudun ulkopuolisten myymälöiden myyntitilaston kärkipäässä ja asiakkaat ovat jo pitkään toivoneet kaupunkiin toista myymälää.

”Hyvinkää on kompakti kaupunki, jossa suurin osa palveluista ja asioinnista keskittyy kauppakeskus Willaan. Uusi myymälä sijaitsee siellä, missä asiakkaammekin ovat. Alkon tavoitteena on aina löytää se sijainti, joka on alueen paras asiakaspalvelun näkökulmasta. Muita keskeisiä kriteereitä ovat muun muassa pysäköintipaikkojen riittävyys ja muiden palveluiden läheisyys”, kertoo aluepäällikkö Pirjo Hirvonen.

Uudessa myymälässä noin 600 tuotetta

Uuden, noin 150-neliöisen myymälän valikoima koostuu noin 600 tuotteesta. Citymarketin yhteydessä olevasta myymälästä löytyy noin 2000 tuotetta.

Alkon noin 9 000 tuotteen koko valikoima on saatavilla Alkon verkkokaupasta ja tilattavissa mihin tahansa Alkon myymälään tai noutopisteeseen. Verkkokauppatilauksen voi tehdä myös Alkon myymälässä, jossa henkilökunta opastaa mielellään.

Alkon mobiilisovelluksen avulla asiakas voi tutustua koko tuotevalikoimaan, varmistaa oman suosikkijuoman myymäläsaatavuuden, nähdä lähimmän myymälän ja sen aukioloajat, tehdä muistiinpanoja ja omia listoja tuotteista sekä tilata tuotteita valikoimasta. Joulukuun alussa 2019 mobiilisovelluksella oli jo noin 35 000 käyttäjää.

Asiakkaat mukaan kehittämään palvelua

”Kehitämme palveluita yhdessä asiakkaidemme kanssa ja asiakasta varten oli kyse sitten myymälästä tai verkkokaupasta. Alkolla on tähän ihan oma konseptikin – Neuvonantajat –jossa asiakkaidemme kanssa ideoimme Alkon palveluihin, valikoimaan ja vastuullisuuteen liittyviä erilaisia teemoja. Nämä ovat ihan erinomaisia tilaisuuksia rakentaa ja kehittää asiakaskokemusta yhdessä”, sanoo Hirvonen.

Alko järjestää Hyvinkäällä Neuvonantajat-tilaisuuden 23.1.2020 kello 17.30-20, jossa asiakkaiden toiveita kysytään muun muassa valikoimasta ja tuotteiden esillepanoista.

Lisätietoa Neuvonantajista ja ilmoittautuminen tilaisuuteen

Yhteyshenkilöt

aluepäällikkö Pirjo Hirvonen, p. 050 544 1664

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Tarjoamme niin 360 myymälässämme kuin digitaalisissa kanavissamme erinomaista ja asiantuntevaa palvelua sekä kiinnostavia tuotteita Hangosta Nuorgamiin. Asiakkaitamme palvelee noin 2500 alkolaista. Vuosittain meillä asioi reilut 55 miljoonaa asiakasta. Vuonna 2018 Alkon liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme