Alko Oy

Alko avaa väliaikaisen myymälän Saariselälle pääsiäisviikolla

Jaa

Alko avaa 12. huhtikuuta Saariselälle väliaikaisen myymälän varsinaisen myymälän tuhouduttua tulipalossa helmikuussa. Myymälä palvelee asiakkaita siihen saakka, kun uusi myymälätila saadaan käyttöön.

Väliaikainen Alkon myymälä avataan tiistaina 12. huhtikuuta klo 14 Saariselän keskustassa osoitteessa Kelotie 2. Samassa kiinteistössä on aloittanut toimintansa myös K-market Kuukkeli.

”Paikalliset palvelut ovat tärkeitä niin paikallisille kuin matkailijoillekin. Tavoitteenamme oli saada avattua väliaikainen myymälä mahdollisimman pian sen jälkeen, kun kauppakeskus Kuukkelissa sijainnut myymälämme paloi tulipalossa. Yli 100-neliöinen väliaikainen myymälä avataan pääsiäisviikolla. Muutamme takaisin varsinaisiin tiloihin sitten, kun kauppakeskuksen tilat valmistuvat”, palvelujohtaja Kaija-Leena Kerkelä kertoo.

”Valikoimassamme olemme huomioineet yhtä lailla paikalliset toiveet kuin Lapin matkailijoiden mieltymykset. Meiltä löytyy juomia vaikkapa Lapin luonnonantimien makupareiksi. Henkilöstömme auttaa mielellään ruoan ja juoman yhdistämisessä”, sanoo palvelupäällikkö Riina Pehkonen.

Valikoimaa rakennetaan asiakastoiveiden perusteella

Saariselän myymälän valikoima elää aktiivisesti sesonkien mukaan ja valikoimassa huomioidaan myös asiakkaiden toiveet.

”Saariselän myymälämme painottuu viineihin. Myymälä avautuu juuri pääsiäisen alla, mikä näkyy myös punaviinivalikoimassamme. Rakenamme valikoimaa vastaamaan asiakastoiveisiin, joten toiveita kannattaakin rohkeasti jättää joko meille myymälään tai osoitteessa alkotoive.fi”, Pehkonen kertoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

palvelujohtaja Kaija-Leena Kerkelä, p. 040 570 2498
Alkon viestintä: mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 368 myymälää, yli 140 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2021 Alkon liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 55 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme