Alko Oy

Alko lanseeraa Väliveden: muistuttaa suomalaisia vedenjuonnin tärkeydestä

Jaa

Alko tuo kesäkuun alussa myymälöihinsä kevyesti hiilihapotetun Välivesi-pulloveden. Välivedellä Alko haluaa muistuttaa suomalaisia vedenjuonnin tärkeydestä. Myös silloin, kun käytetään alkoholia.

Alko lanseeraa kesäkuussa Väliveden – matalahiilihappoisen suomalaisen pulloveden, jota myydään Alkon myymälöissä ja verkkokaupassa kautta maan. Vesi tulee Kurikan Kangasahteen lähteestä ja se on pullotettu tuulivoimalla tuotetulla sähköllä. Välivesi myydään pantillisessa, 100 % kierrätysmuovista valmistetussa 0,33 litran pullossa. Alko tukee Väliveden myyntituotoilla Pidä Saaristo Siistinä ry:tä, joka työskentelee meren, järvien ja rantojen roskaantumista vastaan mm. Saaristomerellä ja Järvi-Suomessa.

– Vesi on välttämätön ihmisen hyvinvoinnille. Omalla Välivesi-tuotteellamme haluamme ylipäätään muistuttaa vedenjuonnin tärkeydestä. Myös silloin, kun käytetään alkoholia: ota vettä väliin. Toki maailman paras suomalainen kraanavesi on aivan yhtä mainio juoma, kertoo viestintäjohtaja Maritta Iso-Aho.

– Välivesi on vastuullisuutta alkoholin käytössä ja siten luonteva tuote täydentämään valikoimaamme. Vesihän on mainio vaihtoehto myös ainoaksi ruokajuomaksi.

Jokaiselle ruokalajille löytyy nykypäivänä mitä erilaisempia juomavaihtoehtoja täydentämään makuelämystä. Aterioiden yhteyteen kannattaa kuitenkin varata aina myös raikasta vettä. Vesi tasapainottaa makuja ja huuhtelee niitä, tehden tilaa seuraaville makuelämyksille. Vesi pitää kehomme tasapainossa, mielemme virkeämpänä ja aineenvaihduntamme liikkeessä. Vesi myös ehkäisee alkoholipitoisten ruokajuomien aiheuttamaa nestehukkaa.

Väliveden myynti alkaa 3.6.2019 kaikissa Alkon myymälöissä ja verkkokaupassa osoitteessa alko.fi.

Ota vettä väliin - Alko lanseeraa Väliveden 3.6.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

viestintäjohtaja Maritta Iso-Aho, p. 040 544 3123
viestintäpäällikkö Varpu Göös, p. 050 3413 053

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Tarjoamme niin 360 myymälässämme kuin digitaalisissa kanavissamme erinomaista ja asiantuntevaa palvelua sekä kiinnostavia tuotteita Hangosta Nuorgamiin. Asiakkaitamme palvelee noin 2500 alkolaista. Vuosittain meillä asioi reilut 55 miljoonaa asiakasta. Vuonna 2018 Alkon liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Muistutus: Hae mukaan Alkon järjestämään Maistuvia sisältöjä -valmennukseen!11.6.2019 09:20:01 EESTKutsu

Oletko sisällöntuottaja juoman ja ruoan maailmasta ja kaipaat uutta potkua tai kipinää tekemiseesi? Tai oletko alalle tähtäävä ja haluaisit syventää osaamistasi? Alko järjestää syksyllä ensimmäistä kertaa Maistuvia sisältöjä -valmennuksen, jossa valmennetaan toimittajia, bloggareita, vloggareita ja podcasting-tekijöitä syventämään juoma- ja ruoka-alan osaamistaan ja hyödyntämään tätä osaamista omassa sisällöntuotannossaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme