Alko Oy

Alko Virroilla uudistuu

Jaa

Virtain Alko remontoidaan, ja myymälä on kiinni 6.–11.2. Uudistunut myymälä avautuu perjantaina 12.2. klo 9.

Virtain Alko remontoidaan, ja myymälä on kiinni 6.–11. helmikuuta. Uudistunut myymälä avautuu perjantaina 12. helmikuuta klo 9. Lähimmät Alkot palvelevat esimerkiksi Ruovedellä (Ruovedentie 38 ), Ähtärissä (Oikotie 8) ja Mäntässä (Hallituskatu 25).

”Tänäkin vuonna Alko suunnittelee remontoivansa yli 30 myymälää, nyt on Virtain vuoro. Haluamme tarjota maailmanluokan palvelua ja varmistaa henkilöstöllemme toimivan työympäristön,” kertoo aluepäällikkö Kimmo Mäkelä.

”Vuonna 2020 verkkokauppaostokset lähes kaksinkertaistuivat Pirkanmaalla. Myymäläkonseptissa toteutuvatkin sekä monikanavaisuus että asiantunteva ja henkilökohtainen palvelu,” Mäkelä jatkaa.

Myymälässä 900 tuotetta, koko 11 000 valikoima verkkokaupan päässä

Virtain myymälän valikoima koostuu noin 900 tuotteesta, joista viinejä on 475, panimotuotteita 150, väkeviä 250 ja alkoholittomia juomia 25.

Tuotevalikoima vaihtelee myymälöissä paikallisen kysynnän, asiakkaiden toiveiden sekä myymälän koon mukaan. Koko valikoiman tuotteet ovat tilattavissa mihin tahansa myymälään tai noutopisteeseen Alkon verkkokaupasta.

”Avaukseen uudistamme valikoimaa yli sadalla nimikkeellä. Seuraamme aktiivisesti trendejä ja asiakkaiden esittämiä toiveita, kun suunnittelemme myymälän valikoimaa,” palvelupäällikkö Jukka Lähteenmäki kertoo.

Huoli ilmastosta näkyy

Lähteenmäki on huomannut, että kuluttajat kiinnittävät juomavalinnoissaan yhä enemmän huomiota myös ympäristöystävällisyyteen ja vastuullisuuteen. 

”Ympäristöystävällisyydestä kertovan Alkon Vihreä valinta -merkinnän saaneiden tuotteiden määrä kasvaa vauhdilla. Jokin näistä merkinnöistä on jo joka kolmannella tuotteella Alkon valikoimissa.”

Lisätiedot:   

Länsi-Suomen aluepäällikkö Kimmo Mäkelä, p 020 711 6401, Kimmo.Makela@alko.fi   

Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

viestintäpäällikkö Varpu Göös
viestintäjohtaja Maritta Iso-Aho
Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva yli 10 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 364 myymälää, yli 100 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuosittain meillä asioi reilut 54 miljoonaa asiakasta. Vuonna 2019 Alkon liikevaihto oli 1,14 miljardia euroa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme