Alko Oy

Alkon Arkadian myymälän vappukattaus: vähän erilainen kupliva kuohuvien joukossa

Jaa

Helsingin Arkadiankadun Alkossa haluttiin tempaista jotakin vähän erilaista tänä vappuna. Myymälähenkilöstö muistuttaa veden juonnin tärkeydestä täyttämällä kuohuviinihyllyyn joka toiseksi pulloksi Väliveden.

Vietämme tänä vuonna poikkeuksellista vappua. Vappu on perinteisesti avannut kevään juhlakauden, johon kuuluu usein erottamattomana osana kuohuvat kuplat. Kuplat ovatkin pääosassa Helsingin Arkadiankadun Alkossa, jonka kuohuviinihyllystä löytyy tänä vuonna erityistähti - Välivesi. Myymälähenkilöstö haluaa erilaisella esillepanolla muistuttaa vedenjuonnin tärkeydestä ja alkoholittomista vaihtoehdoista myös näin ”etävappuna”.

“Vappu on meillä ollut perinteisesti kuohuvien sesonki. Koimme, että Välivesi ansaitsee tänä vappuna paikkansa muiden kauden kuplivien joukossa ja niin se sai ansaitsemansa paikan kuohuvien hyllyllä. Välivedellä haluamme muistuttaa vedenjuonnin tärkeydestä myös silloin kun nautitaan alkoholia. Uskon, että tämä vähän yllättävä esillepano herättelee asiakkaita ja keskusteluja aiheen ympäriltä”, kertoo palvelupäällikkö Pekka Matikainen.

Tempaus järjestetään Helsingin Arkadiankadun Alkossa, ja se kestää vappuaaton ajan.

Ota vettä väliin - myös vappuna

Alkon oma Välivesi-pullovesi on ilahduttanut suomalaisia sen lanseerauksesta, vuoden 2019 keväästä lähtien. Sen viesti on tärkeä.

“Välivesi on muistutus veden juomisen tärkeydestä. Alkoholia nautittaessa on aina hyvä muistaa ottaa vettä väliin. Tässä poikkeustilanteessa on ylipäätään hyvä pitää maltti mukana alkoholinkäytössä. Kun arki ja perinteet muuttuvat, on hyvä pohtia oman alkoholinkäytön vaikutuksia omaan jaksamiseen ja lähipiirin hyvinvointiin. Nyt vähemmän on parempi, tähän haluamme tällä tempauksellakin herätellä”, kertoo vastuullisuuspäällikkö Marja Aho.

Yhteyshenkilöt

viestintäpäällikkö Varpu Göös
viestintäjohtaja Maritta Iso-Aho
Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–17), viestinta@alko.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva yli 9 500 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 362 myymälää, 100 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuosittain meillä asioi reilut 54 miljoonaa asiakasta. Vuonna 2019 Alkon liikevaihto oli 1,14 miljardia euroa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme