Alko Oy

Alkon Helsingin Kasarmitorin myymälä suljettu 6.—26.4.

Jaa

Alkon Kasarmitorin myymälä Helsingissä on suljettuna kolme viikkoa kiinteistössä tehtävän remontin vuoksi. Myymälä on kiinni 6.—26.4.2021. Lähimmät palvelevat myymälät löytyvät Helsingin Kauppatorin kauppahallista, Ullanlinnasta sekä Etelä-Esplanadilta.

”Myymälä sijaitsee Fabianinkatu 9 kiinteistössä. Nyt alkavassa remontissa uudistetaan kiinteistössä muun muassa ylemmät kerrokset ja tehdään terassien palkkivahvistuksia, kertoo palvelupäällikkö Päivi Aarnio.

”Alkon myymälä Kasarmitorilla avattiin 2.9.1963. Myymälämme on remontoitu vuonna 2016 raikkaampaan ilmeeseen - lisäsimme selkeyttä ja asioinnin vaivattomuutta asiakkaillemme. Näin ollen kiinteistön remontin yhteydessä meillä ei ole isoja remonttitarpeita, vaan avaamme myymälän tutussa ulkoasussaan 27. huhtikuuta.”

Aarnion mukaan Kasarmitorin myymälä on alueen oma erikoisliike ja asiakkaille tärkeä asiointipaikka.

”Henkilöstö ja asiakkaat ovat tuttuja keskenään, ja asioinnin lomassa vaihdetaan myös kuulumisia. Kolmen viikon jälkeen tuttu henkilöstö palvelee taas asiakkaita totuttuun tapaan vastuullisesti ja maailmanluokan otteella.”

Lisätiedot   

Pääkaupunkiseudun aluepäällikkö Tatu Vanninen, p 020 711 6101, Tatu.Vanninen@alko.fi   
Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

viestintäpäällikkö Varpu Göös
viestintäjohtaja Maritta Iso-Aho
Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 366 myymälää, yli 130 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuosittain meillä asioi reilut 54 miljoonaa asiakasta. Vuonna 2019 Alkon liikevaihto oli 1,14 miljardia euroa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme