Alkon Kempeleen myymälä avataan jälleen 5. toukokuuta

Jaa

Alkon Kempeleen myymälä avataan jälleen 5. toukokuuta. Myymälä on ollut suljettuna vesivahingon vuoksi. 

Alkon Kempeleen myymälä avataan 5. toukokuuta klo 15.30. Myymälä on ollut maaliskuun lopulta asti väliaikaisesti kiinni myymälässä sattuneen vesivahingon vuoksi.

”Jouduimme pitämään Kempeleen myymälämme kiinni muutaman viikon. Pääsemme avaamaan myymälämme taas entistä ehompana kohti kesän sesonkia ja toivotamme asiakkaat tervetulleiksi tuttuihin tiloihimme”, sanoo palvelujohtaja Kaija-Leena Kerkelä.

”Valikoimassamme näkyy jo kesä – meille tulee kaikkinensa viitisenkymmentä kesän kausituotetta, joista Kempeleen myymäläämme kolmekymmentä.  Tämän kesän kausituotteita yhdistää keveys, hedelmien raikkaus sekä herkullinen marjaisuus”, kertoo palvelupäällikkö Ville Sihvonen

”Rosee ja kesä kuuluvat yhteen. Meillä Alkossa roseiden myynti on kasvanut jopa 2,5-kertaiseksi kuluneen viiden vuoden aikana. Valikoima on myös kasvanut tasaisesti, ja näin keväällä roseeviinien ystäviä hemmotellaan runsaalla kattauksella kausituotevalikoimaan saapuvia uutuuksia.”

Yhteyshenkilöt

palvelujohtaja Kaija-Leena Kerkelä, p. 040 570 2498, kaija-leena.kerkela@alko.fi
Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 373 myymälää, yli 140 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2022 Alkon liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 52 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Alkon tilinpäätös tammi-joulukuu 2022: Alkon palvelu vastuullista ja asiakkaiden arvostamaa 11.4.2023 10:30:00 EEST | Tiedote

Asiakkaat arvostivat Alkon palvelun kaupan alan parhaaksi. Alkon myynnissä näkyi koronarajoituksista luopuminen, ja myydyt litrat palautuivat koronaa edeltävän vuoden 2019 tasolle. Alkon liikevaihto laski 8 prosenttia ja myyntivolyymi 10 prosenttia. Vastuullisuuden painopisteitä olivat alkoholihaittojen vähentäminen, yksinäisyyden ennaltaehkäiseminen ja toiminnan ilmastovaikutusten pienentäminen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme