Alko Oy

Alkon Kempeleen myymälä suljettu toistaiseksi vesivahingon vuoksi

Jaa
Alkon Kempeleen myymälässä sattui maanantai-iltana 20. maaliskuuta vesivahinko. Myymälä on toistaiseksi suljettu.

Alkon Kempeleen myymälässä (Myllytie 3) sattui maanantai-iltana 20. maaliskuuta viiden aikaan iltapäivällä vesivahinko, jonka seurauksena myymälä jouduttiin sulkemaan.

Vesivahingon aiheutti kattokaivon jäätyminen. Vesi on kastellut sekä liiketilaa että tuotteita.

”Vettä on valunut koko reilun 200 neliön myymäläämme ja sitä imetään pois huoltoyhtiön toimesta. Osa tuotteista on kärsinyt vesivahinkoja. Vahingon lopullinen laajuus ei ole vielä tiedossa”, sanoo palvelujohtaja Kaija-Leena Kerkelä.

Kerkelä arvioi, että myymälä tulee olemaan suljettuna joitakin viikkoja.

Lähimmät Alkon myymälät palvelevat Oulun Kaakkurissa ja Limangassa.

Yhteyshenkilöt

palvelujohtaja Kaija-Leena Kerkelä, p. 040 570 2498, kaija-leena.kerkela@alko.fi
Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 373 myymälää, yli 140 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2021 Alkon liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 55 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Alkon tilinpäätös tammi-joulukuu 2022: Alkon palvelu vastuullista ja asiakkaiden arvostamaa 11.4.2023 10:30:00 EEST | Tiedote

Asiakkaat arvostivat Alkon palvelun kaupan alan parhaaksi. Alkon myynnissä näkyi koronarajoituksista luopuminen, ja myydyt litrat palautuivat koronaa edeltävän vuoden 2019 tasolle. Alkon liikevaihto laski 8 prosenttia ja myyntivolyymi 10 prosenttia. Vastuullisuuden painopisteitä olivat alkoholihaittojen vähentäminen, yksinäisyyden ennaltaehkäiseminen ja toiminnan ilmastovaikutusten pienentäminen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme