Alko Oy

Alkon Töölöntorin nostalgiamyymälä tekee historian eläväksi

Jaa

Alkon Töölöntorin myymälä avataan uunikin nostalgiakonseptin mukaisena perjantaina 22.9. klo 10.

Elämyksellinen nostalgiamyymälä on kunnianosoitus Alkon rikkaalle menneisyydelle tulevaisuuden digitaalisia palveluita unohtamatta. Palvelutiski toimii myymälän kassana ja ostokset maksetaan siihen. Palvelutiskin takana on myös valikoituja ja vaihtuvia tuotteita, joiden ostaminen tapahtuu entisaikoja mukaillen ”tiskin takaa”.

”Tiskimyymäläaikana palvelumme kuvasti aikaansa ja oli tuolle ajalle tyypillistä henkilökohtaista palvelua, mutta erilaista kuin tänä päivänä. Tänä päivänä haluamme tarjota palvelutiskillä asiakkaillemme erinomaisia ja positiivisia palvelukokemuksia”, kertoo liiketoimintajohtaja Kari Pennanen. ”Kaikki myyjämme ovat asiakaspalvelun huippuammattilaisia ja heitä valmennetaan jatkuvasti”, täydentää Pennanen.

Myymälän juomavalikoima painottuu mietoihin viineihin. Valikoima on käsin poimittu palvelemaan myymälän asiakastarpeita. Kaikkiaan noin tuhannen tuotteen valikoimasta mietoja viinejä on 700 ja panimotuotteita 150. Hyllymetrit on täytetty Alkon valikoiman suosituimmilla tuotteilla, joita rikastuttavat mielenkiintoiset uutuudet eri tuoteryhmistä. Myös harvinaiset kertaerät löytyvät Töölöntorilta. Verkkokaupan lähes 7 000 tuotteen kattaus on myös tilattavissa myymälään.

Juomavalikoimaa täydentää erityisesti nostalgiamyymälää varten räätälöidyt oheistarvikkeet kuten alueen postinumerolla varustetut lahjapakkaukset ja pullonavaaja. Ostotapahtuman jälkeen asiakkaan valitsemat tuotteet voidaan kääräistä juhlavasti nostalgiamyymälän omaan puotipaperiin.

Ajan hengen mukainen käsityöläisyys ja aidot materiaalit näkyvät myymälää varten suunniteluissa työasuissa sekä myymäläkalusteiden viimeistellyissä yksityiskohdissa. ”Nostalgiamyymälään on suunniteltu varta vasten oma äänimaisemansa, joka antaa viimeisen silauksen tilan ainutlaatuiseen tunnelmaan”, sanoo asiakaspalvelujohtaja Pekka Litmanen.

Nostalgiamyymälä on juhlavuoden uniikki avaus, jonka myötä muistellaan Alkon 85-vuotista taivalta. Töölöntorilla myymälä on toiminut jo vuodesta 1958. Torin alue puolestaan on samaa ikäluokkaa vuonna 1932 perustetun yhtiön kanssa. Myymälän on määrä jäädä pysyväksi osaksi Alkon monikanavaista ja kehittyvää palveluverkostoa.

Yhteyshenkilöt

Helsingin aluepäällikkö Tatu Vanninen, 020 711 6101

viestintäasiantuntija Elina Tompuri, 020 711 5608

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme