Kustantamo S&S

Alkuperäinen Curly Girl -käsikirja ilmestynyt suomeksi

Jaa

Lorraine Masseyn kirja antaa hyvät valmiudet tutustua metodiin omaan tahtiin.

Suomalaiset ovat tänä vuonna villiintyneet uudesta tavasta hoitaa kiharia hiuksia. Curly Girl -metodi on amerikkalaisen Lorraine Masseyn kirjaan perustuva hiustenhoitomenetelmä, jossa kiinnitetään erityistä huomiota luonnonkiharan hiuksen ominaislaatuun.

Lorraine Masseyn ja Michele Benderin Curly Girl -käsikirja on manifesti, opaskirja ja vertaistukiryhmä yksissä kansissa. Se on kattava opas luonnonkiharoiden esiintuomiseen, niiden hoitoon ja stailaamiseen sekä omien hiustenhoitotuotteiden valmistamiseen.

Kirja antaa hyvät valmiudet tutustua metodiin omaan tahtiin. Toisin kuin voisi luulla, kirja ei kannusta purnukoiden hamstraukseen, vaan korostaa luonnonmukaista, itseä ja hiusta kunnioittavaa lähestymistapaa.

Monet kiharahiuksiset ovat pitkään kamppailleet kiharoita vastaan, ja huonosti hoidettuna kihara hius voikin vaikuttaa epäsiistiltä. Oikealla asenteella ja oikealla hoidolla kiharat muuttuvat taakasta ylpeydenaiheeksi.

Suomalaisten innostuksesta on kirjoitettu laajasti mediassa ja metodista käydään vilkasta keskustelua muun muassa Facebookin Curly Girl Suomi -ryhmässä, jossa on yli 80 000 jäsentä.

Lorraine Massey on hiusstylisti ja Devachan-hiussalonkiketjun perustaja. Hän on syntynyt Englannissa, mutta asunut jo pitkään Yhdysvalloissa.

Kirjan kuvat on ottanut Michele Bender.

Lorraine Massey & Michele Bender:

Curly Girl -käsikirja, nidottu, 188 sivua

Suomentanut Arja Kantele

Arvostelukappaleet ja lisätiedot: johanna.forss@sets.fi

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustantamo S&S
Kustantamo S&S
Snellmaninkatu 13
00170 Helsinki

https://kustantamo.sets.fi/

Kustantamo S&S – ystävien kesken S&S – julkaisee laadukasta kauno-, tieto- ja lastenkirjallisuutta. S&S on osa Schildts & Söderströmsiä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustantamo S&S

Tiedote: Kustantamo S&S aikaistaa kirjailijoidensa ja kuvittajiensa tekijänpalkkioiden tilitystä24.3.2020 14:21:02 EETTiedote

Käynnissä olevan koronaepidemian vuoksi ohjelmajärjestäjät ovat joutuneet peruuttamaan kirjallisuustapahtumia ja kirjailijoiden kouluvierailuja. Tämä vaikuttaa suoraan kirjailijoiden ja kuvittajien tuloihin. Helpottaakseen yhteistyökumppaneidensa tilannetta S&S maksaa vuoden 2019 tekijänpalkkiot viimeistään toukokuun alussa, kun tavallisesti korvaukset tilitetään kesäkuun lopussa. Lisätiedot: Toimitusjohtaja Mari Koli, puh. 045 657 9808

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme