Retriever Suomi Oy

Alma Talentin medioiden tilaajasisällöt Retrieverin mediaseurantaan

Jaa
Retriever Oy ja Alma Talent Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jossa Retrieverin asiakkaat saavat kaikki Alma Talentin medioiden journalistiset verkkosisällöt mediaseurantaansa. Retriever on ensimmäinen mediaseurantayritys, jolle Alma Talent tarjoaa mahdollisuuden indeksoida kaikki verkkosisältönsä.

- Retrieverin tavoitteena on tarjota asiakkailleen mahdollisimman kattavaa mediadataa, jotta heillä on käytössään paras mahdollinen tilannekuva. Alma Talentin talousjournalismi on tärkeä osa suomalaista mediamaisemaa. Tämän sopimuksen myötä parannamme entisestään palveluamme kaikille asiakkaillemme, iloitsee Retriever Suomi Oy:n toimitusjohtaja Mika Roman.

- Maksumuurit ovat normaali tapa varmistaa, että journalistisesta työstä saadaan asianmukainen korvaus. Se luo kuitenkin haasteen sellaisille mediaseurantayrityksille, jotka eivät ole valmiita maksamaan mediatiedosta. Ilmaisen ja vapaasti verkossa löytyvän sisällön määrä laskee. Samalla mediaseurantapalvelut voivat löytää yhä vähemmän olennaisia osumia asiakkailleen, jolleivat ne tee sopimuksia mediatalojen kanssa. Retriever haluaa tehdä tiivistä yhteistyötä suomalaisten mediakustantajien kanssa, jotta asiakkaamme saavat maksumuureista huolimatta heitä koskettavat artikkelit, Roman jatkaa.

Alma Talentin medioihin kuuluvat mm. Kauppalehti, Talouselämä ja Tekniikka&Talous. Jatkossa Retrieverin hakukone löytää ja indeksoi kaikki Alma Talentin medioiden journalistiset sisällöt, joten kaikki asiakkaiden maininnat päätyvät mediaseurantaraporttiin. Sisällöt ovat kokonaisuudessaan luettavissa vain tilauksella, joka ostetaan suoraan Alma Talentilta.

- Olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä Retrieverin kanssa painettujen medioidemme osalta. Meillä on monia yhteisiä yritysasiakkaita, joilla on medioidemme tilaus sekä sopimus mediaseurannasta Retrieverin kanssa. Uusi palvelu tuottaa heille todellista lisäarvoa ,arvioi Alma Talentin medioiden kaupallinen johtaja Johanna Suhonen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:


Retriever Suomi Oy, Mika Roman, toimitusjohtaja
puh. 0400 393155, mika.roman@retriever.fi


Alma Talent Oy, Johanna Suhonen, kaupallinen johtaja, media
puh. 0503243229, johanna.suhonen@almamedia.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Retriever Suomi Oy
Retriever Suomi Oy
Kalevankatu 20
00100 Helsinki

+358 (0)20 770 5730https://www.retrievergroup.com/fi

Retriever on Pohjoismaiden johtava mediaseuranta ja -analyysitoimisto. Yrityksellä on toimistot Helsingin lisäksi Tukholmassa, Oslossa ja Kööpenhaminassa. Retriever Suomi Oy on marraskuussa 2016 perustettu yhteisyritys, jonka omistavat Retriever-konserni ja Suomen Tietotoimisto STT.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Retriever Suomi Oy

Nato-käsittely, translaki ja saamelaiskäräjät nostivat perussuomalaiset alkuvuoden uutisoiduimmaksi puolueeksi25.2.2023 00:01:00 EET | Tiedote

Helsingin Sanomien viimeisimmässä kannatusmittauksessa kakkospaikkaa pitävä perussuomalaiset on kerännyt alkuvuonna eniten mainintoja eduskuntavaaleihin liittyvässä mediakeskustelussa, selviää mediaseuranta- ja -analyysitoimisto Retrieverin media-analyysistä. Gallupjohtaja kokoomus kiritti mainintojen määrällä mitattuna toiseksi. Edellisellä tarkastelujaksolla mediajulkisuutta hallinnut keskusta taas putosi kolmanneksi. Analyysi kattaa eduskuntavaaleihin liittyvän uutisoinnin kotimaisessa toimituksellisessa mediassa 1.1.–19.2.2023.

Kriisiviestinnän analyysi Olkiluodon häiriötilanteesta ehdolla kansainvälisen viestintäpalkinnon saajaksi13.10.2021 07:00:00 EEST | Tiedote

Mediaseuranta- ja analyysitoimisto Retriever teki Säteilyturvakeskus STUKin toimeksiannosta kriisiviestintäanalyysin Olkiluodon ydinvoimalassa joulukuussa 2020 tapahtuneesta poikkeuksellisesta häiriötilanteesta. Tämä analyysiraportti ja STUKin viestinnän onnistumisen arviointi on nyt nostettu ehdolle parhaan kriisiviestintäarvioinnin palkinnon saajaksi kansainvälisen viestinnän mittaamisen kattojärjestön Amecin kilpailussa.

Media-analyysi: Naisten näkyvyys nousi miesten kanssa tasoihin politiikan uutisissa – urheilussa osuus jää alle viidennekseen15.4.2021 00:01:00 EEST | Tiedote

Naiskansanedustajat kahmaisivat yli puolet eli 52 prosenttia kansanedustajien maininnoista politiikan uutisoinnissa vuonna 2020, selviää mediaseuranta- ja analyysitoimisto Retrieverin analyysistä. Urheilu-uutisoinnissa naisten osuus sen sijaan jäi myös mediauutisoinnille yleisesti tyypillistä kolmannesta vieläkin pienemmälle osuudelle – alle viidesosaan. Retrieverin analyysi kattaa noin 100 000 politiikkaa ja urheilua koskevaa artikkelia, jotka on julkaistu kokonaistavoittavuudeltaan kymmenessä suurimmassa kotimaisessa mediassa vuonna 2020.

Media-analyysi ilmastokeskustelusta: Politiikka peittoaa tieteen ilmastouutisoinnissa18.12.2020 00:10:00 EET | Tiedote

Ilmastokeskustelu on kasvanut voimakkaasti kotimaisessa toimituksellisessa mediassa viime vuosien aikana. Vuodesta 2017 alkaen ilmastokysymyksiä on käsitelty yli 180 000 toimituksellisen median artikkelissa. Ilmastouutisissa korostuu selkeästi enemmän politiikka ja poliitikot kuin tiede ja tutkijat, selviää mediaseuranta- ja media-analyysitoimisto Retrieverin analyysistä, joka tutki ilmastouutisointia kotimaisessa mediassa tammikuun 2017 ja marraskuun 2020 välillä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme