Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Alueellinen huoltovarmuus - varautuminen ja vihreän siirtymän lupaprosessit Pohjois-Suomen aluehallintoviraston messuteemat Ouluhallissa

Jaa

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto teemat ovat alueellinen huoltovarmuus ja siihen liittyvä varautuminen, yhteiset työpaikat – teollisuusrakentaminen ja vihreä siirtymä ja siihen liittyvät lupaprosessit, kun virasto esittelee toimintaansa Pohjoinen Teollisuus -messuilla 18.-19.5.2022 Ouluhallissa.

Vihreän siirtymän hankkeille on tulossa etusija lupakäsittelyissä

Ympäristöluvat -vastuualueen messutiedotteemme mukaan vihreän siirtymän investointien käsittelyn nopeuttamiseksi valmistellaan lainsäädännön muutoksia, jotka toisivat näille hankkeille määräaikaisen etusijan lupakäsittelyissä.

Tiedotteen voi lukea avi.fi/Pohjois-Suomi sivulta tai Pohjois-Suomen aluehallintoviraston uutiskirjeestä.

Teemme yhdessä työtä alueellisen huoltovarmuuden ja varautumisen hyväksi

Pelastustoimi- ja varautuminen -vastuualueen messutiedote kertoo, miten Pohjois-Suomen aluehallintovirasto tukee ja tiedottaa aktiivisesti alueelliseen huoltovarmuuteen ja siihen liittyvään varautumiseen liittyvistä asioista. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä Huoltovarmuuskeskuksen kanssa.

Tiedotteen voi lukea avi.fi/Pohjois-Suomi sivulta tai Pohjois-Suomen aluehallintoviraston uutiskirjeestä.

Linkit

Pohjois-Suomen aluehallintoviraston messusivusto.

Kuva

Asiantuntijamme kuvattuna osastollamme 705 avauspäivän aamuna, Lasse Ketola ja Laura Lindström.

Pohjois-Suomi
Vesi ja ympäristö
Turvallisuus ja varautuminen
Työsuojelu 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket
Aluehallintovirasto/RegionförvaltningsverketAluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Aluehallintoviraston verkkosivut

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto velvoittaa Kuusamon Suurpetokeskuksen korjaamaan epäkohdat 31.8.2022 mennessä5.7.2022 13:54:14 EEST | Tiedote

Aluehallintovirasto katsoo, ettei Kuusamon Suurpetokeskus Oy:n eläinten hyvinvointi ole enää tällä hetkellä välittömässä vaarassa, mutta havaitut epäkohdat on korjattava 31.8.2022 mennessä. Eläintarhalupaa ei peruta välittömästi. Aluehallintovirasto tekee lopullisen ratkaisunsa luvan peruuttamista koskevassa asiassa asetetun määräajan jälkeen.

Regionförvaltningsverket övervakade effektiviserat indrivningsbyråerna, utredde behandlingen av överbetalningar och deltog i lagberedningen 202129.6.2022 09:00:00 EEST | Tiedote

Regionförvaltningsverket i Södra Finland utredde i sitt tillsynsprojekt indrivningsbyråernas förfaringssätt i sådana fall där gäldenären har använt fel referensnummer i betalningen eller av misstag betalat för mycket. Vi effektiviserade övervakningen, deltog i lagberedningen och genomförde ett projekt för utveckling av det elektroniska indrivningsregistret.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme