Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Aluehallintovirasto kokosi koronarajoituspäätökset yritysten kustannustuen hakijoiden avuksi

Jaa
Yritysten kustannustuen 6. hakukierros on käynnissä 31.5.2022 klo 16.15 asti. Tuki kohdistuu kuluihin, jotka ovat syntyneet 1.12.2021–28.2.2022. Aluehallintovirasto kokosi verkkosivuilleen tekemänsä koronarajoituspäätökset, jotka ovat olleet voimassa tuona aikana.

Aluehallintovirasto julkaisi verkkosivuillaan listauksen tekemistään koronarajoituspäätöksistä, jotka ovat olleet voimassa 1.12.2021–28.2.2022. Päätöksiä voi käyttää apuna kustannustukihakemuksen tekemisessä.

Aluehallintoviraston verkkosivu yritysten kustannustuen hakijoille

Mikä on yritysten kustannustuki ja missä sitä haetaan?

Valtiokonttorin ohjeistuksen mukaan kustannustuki on tarkoitettu yrityksille, joiden liikevaihto on pudonnut koronapandemian vuoksi yli 25 prosenttia vertailukaudesta ja joilla on sen vuoksi vaikeuksia selvitä joustamattomista kustannuksista ja palkkakuluista. Hallituksen linjauksen mukaan tuen tarve ja määrä arvioidaan koronaepidemian aiheuttaman liikevaihdon äkillisen menetyksen perusteella. Tuella pyritään tukemaan yritysten selviämistä koronapandemian yli. Yritykset voivat hakea tukea Valtiokonttorin verkkosivuilla.

Yritysten kustannustuen hakuaika on 26.4.–31.5.2022.

Lue lisää yritysten kustannustuesta ja hae tukea Valtiokonttorin verkkosivuilla.

Yritysten kustannustuki -verkkosivu (valtiokonttori.fi)

Jos tarvitset apua tuen hakemisessa, ota yhteyttä Valtiokonttorin koronatukiin liittyvään asiakaspalveluun.

Koronatukiin liittyvän asiakaspalvelun yhteystiedot (valtiokonttori.fi)

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket
Aluehallintovirasto/RegionförvaltningsverketAluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Käsinhionta kärkisorvilla toi sakkoja työnjohtajalle ja yhteisösakon työnantajalle1.6.2023 11:15:07 EEST | Tiedote

Satakunnan käräjäoikeus on 30.5.2023 tuominnut satakuntalaisen metallialan yrityksen työnjohtajan 16 päiväsakkoon ja yhtiön 3000 euron yhteisösakkoon työturvallisuusrikoksesta. Käsiteltävänä oli kesäkuussa 2021 tapahtunut työtapaturma, jossa käsinhiontaa kärkisorvilla tehneen työntekijän hanska oli tarttunut hiottavana olleeseen akseliin. Työntekijä oli siis hionut sorvissa pyörivää kappaletta siten, että hän oli pitänyt hiomanauhaa molemmista päistä käsin samalla, kun akseli oli pyörinyt sorvissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme