Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Aluehallintoviraston uusi osoite Joensuussa on Kauppakatu 40

Jaa
Itä-Suomen aluehallintovirasto palvelee Joensuussa 1.3.2023 alkaen osoitteessa Kauppakatu 40. Viraston postiosoite säilyy entisenä - PL 2, 13035 AVI.

Aluehallintovirastoon voi ottaa yhteyttä useilla eri tavoilla. Monet asiat saa hoidettua helposti sähköisissä kanavissa tai puhelinpalvelun kautta. Tietoa erilaisista asiointitavoista löytyy verkkosivultamme https://avi.fi/asioi.

Jos asian hoitaminen vaatii tapaamista asiantuntijamme kanssa, sovi tapaamisesta etukäteen asiantuntijan kanssa.

Itä-Suomen aluehallintoviraston päätoimipaikka on Mikkelissä. Virastolla on toimipaikat myös Joensuussa ja Kuopiossa.

Valtion palvelu- ja toimitilaverkko uudistuu

Joensuun virastotalo osoitteessa Kauppakatu 40 on osa valtion palvelu- ja toimitilaverkkouudistusta. Uudistuksen tavoitteena on koota valtion käyntiasiointi yhteisiin palvelupisteisiin 2020-luvun aikana. Samalla tehostetaan valtion tilankäyttöä, kun virastot muuttavat yhteiskäyttöisiin toimistotiloihin. Virastotalon palveluja ja tiloja kehitetään lähivuosien aikana.

Lisää tietoa valtion palvelu- ja toimitilaverkkouudistuksesta on Valtiovarainministeriön verkkosivulla Valtion palvelu- ja toimitilaverkon uudistaminen 2020-luvulla

Lisätietoa
johtaja Ulla Ahonen, p. 0295 016 888
etunimi.sukunimi@avi.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket
Aluehallintovirasto/RegionförvaltningsverketAluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Aluehallintoviraston verkkosivut

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme