Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Aluehallituksen käsittelyssä useita valtuustoaloitteita 

Jaa

Aluehallituksen ensi viikon tiistain kokouksen keskeisimpiä aiheita ovat valtuustoaloitteet ja toimielinten jäsenvalinnat.

Valtuustoaloitteita on lähetetty aluehallituksen valmisteltavaksi hyvinvointialueen ilmasto- ja ympäristöstrategiasta, ikääntyneiden toimintakyvyn systemaattisesta seurannasta sekä päätösten vaikutuksesta ympäristöön.  

Lisäksi aluehallitus tulee päättämään kokouksessaan yhteistyötoimikunnan/työsuojelutoimikunnan jäsenten täydentämisestä aluehallituksen puheenjohtajalla, integraatiojohtajalla ja asiakasohjauksen päälliköllä.  

Kokouksen esityslista nähtävillä osoitteessa https://keuh.cloudnc.fi/fi-FI/Toimielimet/Aluehallitus/Kokous_2412023 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helinä Perttualuehallituksen puheenjohtajaKeski-Uudenmaan hyvinvointialue

Puh:040 315 2490

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Suutarinkatu 2
05900 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme