Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Aluehallituksessa hyväksyttiin sosiaalisen luoton myöntämisen perusteet

Jaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluehallitus päätti 9.5.2023 kokouksessaan sosiaalisen luoton myöntämisen perusteista.

Sosiaalisesta luototuksesta annettu laki edellyttää kaikkia hyvinvointialueita käynnistämään sosiaalisen luototuksen palvelun tämän vuoden elokuun alkuun mennessä. Sen tarkoituksena on ehkäistä taloudellista syrjäytymistä ja ylivelkaantumista sekä edistää henkilön ja perheen itsenäistä suoriutumista.  

Aluehallitus päätti sosiaalinen luototuksen perusteista. Sosiaalisen luototuksen palvelu tulee voimaan hyvinvointialueella välittömästi. Palvelu on suunnattu kaikille hyvinvointialueen asukkaille ja siitä tiedotetaan erikseen. 

Osavuosikatsauksesta tietoa hyvinvointialueen toiminnan käynnistyksestä 

Aluehallituksessa käsiteltiin Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen ensimmäinen osavuosikatsaus tammi-maaliskuulta 2023.  

Kokouksessa käsiteltiin myös hyvinvointialueen palveluverkkosuunnitelman tilanne. Palveluverkkotyö jatkuu edelleen. Valmisteltuja esityksiä käsitellään myöhemmin toimialoittain tulevaisuusjaostoissa ja aluevaltuuston seminaarissa. Investointisuunnitelmaan tuotavat hanke-esitykset käsitellään talousarvion valmisteluaikataulun mukaisesti.  

Koko esityslista liitteineen on luettavissa hyvinvointialueen päätössivustolla Vantaan ja Keravan hyvinvointialue (cloudnc.fi). Tarkastettu pöytäkirja kokouksesta on luettavissa päätössivustolla 16.5. alkaen.   

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Timo Aronkytö, hyvinvointialuejohtaja
Vantaan ja Keravan hyvinvointialue
timo.aronkyto@vakehyva.fi

Maarit Raja-Aho, aluehallituksen puheenjohtaja
Vantaan ja Keravan hyvinvointialue
maarit.raja-aho@vakehyva.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme