Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Aluehallitus antoi lausunnon hyvinvointialuejohtajan valinnasta tehtyihin valituksiin

Jaa
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto valitsi kokouksessaan 22.9.2022 hyvinvointialuejohtajaksi Mikko Komulaisen. Valinnasta tehtiin kaksi valitusta, joihin annettavaa lausuntoa aluehallitus käsitteli kokouksessaan 31.1.2023.

Lausunnossaan hyvinvointialue vaatii valitusten hylkäämistä perusteettomina. Hyvinvointialue katsoo, että hakijoiden ansiovertailu on toteutettu asianmukaisesti, valtuutetuilla on ollut riittävät mahdollisuudet saada tietoja hakijoista ja asian valmistelusta ja että valintamenettely on muutenkin ollut asianmukainen.

Asian käsittely etenee siten, että hallinto-oikeus varaa valittajille mahdollisuuden antaa vastaselitys hyvinvointialueen lausuman johdosta. Hallinto-oikeus voi harkintansa mukaan pyytää lisäselvityksiä- tai -lausumaa myös tämän jälkeen. Asian käsiteltyään hallinto-oikeus antaa asiassa ratkaisunsa. Käsittelyaika on viime aikoina ollut keskimäärin n. 1 vuosi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helinä Perttualuehallituksen puheenjohtajaKeski-Uudenmaan hyvinvointialue

Puh:040 315 2490

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Suutarinkatu 2
05900 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme